Dansez pentru tine - sezonul 10
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
, fetelor !
Asadar, avem tango
si street dance
! ...Incitante si provocatoare dansuri. Mai ales tango-ul Laurei Cosoi cu Adriela Moraru. 
Lali, sunt curioasa cum se vor descurca Paula si Tudor la street dance. Sper sa ne surprinda placut. ![]()
Cris, chiar imi place cum danseaza Lena.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Anina_n spune:
Frumoase surprizele pentru duelisti ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Anina_n spune:
Chiar ca e seara surprizelor la DPT ! 
Nina, mami de
Minunatele Scorpiute

Anina_n spune:
Mi-au placut Paula si Tudor la street dance, ami ales Paula.
Nina, mami de
Minunatele Scorpiute

Anina_n spune:
Nu-mi vine sa cred ca au plecat Nicola cu Stefan !
Cazurile mai grele intotdeauna mergeau pana in finala.
Au ramas dansatorii mai buni, de data asta.
Pe vinerea viitoare !
Nina, mami de
Minunatele Scorpiute

Lali spune:
Da, si eu m-am mirat ca in cazul lor nu s-au dat mai multe voturi.
Pe de alta parte nu am vazut nici un tango emotionant cum erau alta data.
Clar dansurile Adelei au fost cele mai bune.
CRIXIA spune:
Aceiasi Razvan si Lena - Octavian si Ela!
Nici eu n-am vazut totul, iar sambata n-am prins reluarea.
Pana acum Adela e super!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

fetele