Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vero, nici eu nu-mi amintesc de vreo suparare..

Vivela, draga mea, deci eu care l-am vazut pe Damian eram sigura ca e el in poza! si ma gandeam ca era alb ca lacrima, nici urma de eczemaSeamana teribil baietii tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

O cafea fierbinte pentru cine are nevoie
Eu sigur am,nu stiu ce are Sebicu meu de nu doarme noaptea.De vreo 4 nopti...atipeste jumatate de ora cat sa adorm eu,si dupa oaaa oaaa oaaa,il linistesc iar atipeste,iar oaaa oaaa oaaa.Si asa pana dimineata.Astazi mergem si la doctor,cam muceste si stranuta..sa vedem ce zice si tanti pediatra
De ieri mi se pare cam racit,dar de dormit nu doarme de mai multe zile

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui maribell

ARTU nu stiu daca sa legat.....vedem cand o bag pe mancare
sa vad atunci daca a "marcat-o " ceva din ce a vazut.....
oricum, pare super comod bumbo....si cred ca o sa ma distrez copios cand o sa ma apuc sa-i dau in manuta diferite bucati de legume si fructe...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELI-OR

I-am dat eu aseara o feliuta de piersica sa se mozoleasca cu ea si s-a innecat de am zis ca lesin,belise niste ochi,i-am bagat degetul pe gat si am scos ditamai bucata.Nu mai fac,autodiversificarea nu e pt noi,as albi in 2 luni

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

am patit-o si e o data cu cel mare, si nu era asa micut. bagase o maslina intreaga in gura, dar credeam ca se descurca, mai mancase (avea cam 2 ani). m-am speriat tare, dar i-am tras o palma peste ceafa/spate ca i-a zburat aia din gat 2 metri...de atunci nu i-am mai dat masline intregi niciodata, am ramas eu cu un complex .
in situatii de gen, se pune copilul cu capul in jos, tinut de picioare/solduri si se bate pe spate pana aluneca inapoi bucata cu care se ineaca.
e cam scarry metoda, dar eficienta, ne-a impartasit-o o mamica medic pediatru la scutecele celelalte.
sper sa nu aveti ocazia s-o incercati vreodata .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui maribell

ARTU nu stiu daca sa legat.....vedem cand o bag pe mancare
sa vad atunci daca a "marcat-o " ceva din ce a vazut.....
oricum, pare super comod bumbo....si cred ca o sa ma distrez copios cand o sa ma apuc sa-i dau in manuta diferite bucati de legume si fructe...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELI-OR

I-am dat eu aseara o feliuta de piersica sa se mozoleasca cu ea si s-a innecat de am zis ca lesin,belise niste ochi,i-am bagat degetul pe gat si am scos ditamai bucata.Nu mai fac,autodiversificarea nu e pt noi,as albi in 2 luni

am patit-o si e o data cu cel mare, si nu era asa micut. bagase o maslina intreaga in gura, dar credeam ca se descurca, mai mancase (avea cam 2 ani). m-am speriat tare, dar i-am tras o palma peste ceafa/spate ca i-a zburat aia din gat 2 metri...de atunci nu i-am mai dat masline intregi niciodata, am ramas eu cu un complex .
in situatii de gen, se pune copilul cu capul in jos, tinut de picioare/solduri si se bate pe spate pana aluneca inapoi bucata cu care se ineaca.
e cam scarry metoda, dar eficienta, ne-a impartasit-o o mamica medic pediatru la scutecele celelalte.
sper sa nu aveti ocazia s-o incercati vreodata .

Mai stiam si eu ceva de stat pus cu capul in jos,dar nu mai stiam ce sa-i fac,vroiam sa-l iau de picioare si sa-l las cu capul in jos,sa-l hatan ca si cum l-as indesa in ceva.Era la sotul in brate si ii ziceam sa-l apese pe capul pieptului..imi veneau idei dar in mom ala te panichezi si nu stii ce sa mai faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna
Corina si Miruna mea a reinceput sa manance noaptea. azi noapte de 5 ori s-a trezit. dar eu dorm cu ea in pat si nu-mi este foarte greu sa-i dau.
imbracatul. recunoasc ca eu sunt o frigoroasa, si ma infofolesc. acum am in casa 20.5-21 grade, dar tot mie frig. pe ea o imbrac cu body cu maneca lunga, costumas cu pantaloni lungi si maneca lunga, sosete, uneori daca mi se pare ca e racoare ii dau si strampi. fara caciulita. iar la somn cu sacul de dormit si patura noastra, daca dorm cu ea mi se pare normal sa o invelesc .
jucarii avem zornaitori micute pe care le tine bine, plusuri pe care le tot molfoleste, si niste jucarii din cauciuc moale, niste animalute, le tot roade si pe ele.
Cristina ma bucur ca sunteti bine.
noi vom merge maine la vaccinul de 4 luni. sunt curioasa cat a mai luat in greutate.
Corina te-ai vazut? 088 pe pagina 2 www.babyfriendly.ca/gallery/" target="_blank">aici. si Cata la 072 pag. 4
pentru cine-i curios, Miruna mea e cu palariuta portocalie

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vero, eu am aparat dinala silentios.
as zice ca nu merita banii daca copilul nu se sperie de masca aia de pus pe fata. al meu s-a speriat f tare ca il chinuiau niste "dudui" asistente in spital, ca cica n-aveau timp de tandreturi cu toti copiii. asa o fi fost, ce sa zic, ideea e ca eu n-am mai reusit sa-i fac niciodata aerosoli acasa, cum vedea masca, incepea sa planga si sa se zbata. i-am facut in somn, doar cu furtunelul ff aproape de nas, dar nu stiu cat de eficient a mai fost.

daca nu se sperie (si nu vad motivul sa se sperie acum), poti lua linistita aparat clasic, oricum nu cred ca ii faci de mai mult de 2 ori pe zi.

de evitat aparatele Laica, eu nu sunt prea multumita si am vazut ca sunt f multi nemultumiti. al meu nici nu-s sigura ca functioneaza cum trebuie, ca aburul ala e in cantitate f mica...daca ar fi sa iau altul, as lua Omron, sunt cei mai cunoscuti in materie. dar cum deocamdata imi sprijina un sertar, acum n-as mai lua deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

multumesc Vivela
eu am gasit pe ebay la un pret destul de mic http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350347371304&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
ma gandesc ca e bine sa ai in casa un astfel de aparat...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Vero nici vb de suparare,mai ales ca sunt de acord cu tine,Carla si Ramona80 care a spus o vb mare:pana nu esti tu intr-o situatie nu stii cum vei reactiona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata!
Monyca, vivela va multumesc pt rasp
deci sa va spun cum este la noi..

prima data i au aparut cateva pete rosii in jurul gurii, care au trecut dupa o ra sa zic asa cat am asteptat la camera d garda de la budimex, unde nu au stiut sa mi spuna ce are ca ii trecusera deja,acum are obrazul stg rosu si un pic aspru asa fara a fi bubite si cateva pete in jurul gatului
i am dat cu fucidin pe care mi l a rec pediatra , cu trixera si intr-un final cu galbenele
o sa sun la budimex la dermato sa vad dak e dr. poate ajung azi cu ea acolo

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fug sa ma imbrac plec la budimex
tineti mi pumnii

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput