dr Ion Ionut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum, de fapt acesta este primul meu msg.Si eu am fost la domnul doctor ieri, oare ne-am intalnit Macarie?Oricum e un super doctor si m-am inteles destul de bine cu el, acum problema este ca mi-a dat sa fac o histerosalpinografie la spital la Giulesti, acum nu stiu cum sa procedez...ma refer la doctori, la banii si etc, in afara de asta am auzit ca e groaznic de durerosiar eu sunt cam panicoasa de fel si nu prea suport durerea, va rog daca ma puteti ajuta cu niste info as fii recunoscatoare.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

alexa1986, eu am avut programarea la 16 si 15 min, si am plecat de acolo la 18 si ceva ,posibil sa ne fi intalnit , eu eram cea cu plastelina (numai cine a fost acolo stie povestea ), oricum nu am timp acum sa iti spun care este treaba cu histero (trebuie sa plec la gradi la fiimea), eu am facut 5 , dar maine dimineata intru sa te linistesc si sa iti spun tot ce trebuie sa sa sti. scrie repede 10 mesj ca sa scapi de moderare .

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Macarie ma bucur ca ti-am fost de folos cu traseul!

Mergi la inceput

Buna Macarie, iti multumesc ca ma ajuti, esti o scumpa.Eu am avut programare la ora 20:00, deci nu ne-am intalnit.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Apropo astept cu nerabdare sa ma ajuti cu problema mea, histerosalpinografia si cu orice fel de informatii.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna fetelor
Si eu am fost pacienta dr ION IONUT.
Este un OM si PROF de milioane!!!
Alexa, sa nu iti fie frica de HSG,nu este obligatoriu sa te doara.
Depinde de organism si de starea trompelor.
Eu cand am facut nu am avut dureri ff puternice, intens,scurt si suportabil.
Iti doresc multa bafta si mai ales sa fie un rezultat bun!!!
Macarie, mergi fara teama la laparo, esti pe cele mai bune maini!
Si eu am facut laparo cu d-nul dr IoN in aprilie.
M-am recuperat super repede si acum nu am semne de la operatie,
decat o cchestie ca o vergetura de max 1 cm, dar cum sunt si bronzata
chiar k nu se vede nimic
Este un prof adevarat si e artist in meseria asta!
Va puppp si multa bafta!

Mergi la inceput

Buna Jaguar,
Iti multumesc de incurajari chiar aveam nevoie, sunt la inceput de drum sa zic asa, incercam sa facem un bebe cam de 1 an si cum nimic nu s-a intamplat am apelat la domnul doctor, consultatia si eco intravaginala au fost ok, astept rezultatul Papanicolau si trebuie sa fac HSG si el spermograma.Sper sa fie totul ok si sa am un bebe cat mai repede, ceea ce va doresc si voua.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

buna alexa1986, sa te duci fara frica la histero , o sa te doara putin dar va trece, este o durere un pic mai intensa ca la CM , deci stai linistita ,daca ei un algocalmin inainte probabil ca nu o samti nimic , dr Ion are mana foarte usoara. Despre banii ....stiu ca dr nu primeste nimic , eu cand am facut la giulesti am platit 80 lei solutia si i-am dat dr meu de atunci (nu dr Ion ) 150 lei . cand am facut a doua oara am facut la Victor Babes (particular) si am platit 300 lei, dar am fost o doamna nu ca la giulesti unde am asteptat vreo 2 ore si a lasat totul de dorit . La V.Babes nu iti face decat daca faci cateva analize inante sa le dovedesti ca nu ai ceva infectii care se pot imprastia in corp data cu solutia , la giulesti nu mi-a zis nimeni nimic . daca alegi sa faci la giulesti de duci la doctor si-i bagi pur si simplu banutii in buzunar dar fara cei de solutie care-i va cere separat , daca nu iti face el personal histero parerea mea este sa nu faci la giulesti ci la V. Babes sau la un particular pt ca la bani tot acolo iesi . daca mai ai intrebari .......sunt aici , multa bafta si sa iasa totul bine
ps ...oricare varianta alegi trebuie sa fci programare in prima zi a CM .

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Iti multumesc mult Macarie pentru sfaturi, chiar ma gandeam sa am duc la o clinica particulara, m-as simti mai in siguranta, cand e vorba de sanatatea mea nu ma uit la bani, ca doar de aia muncesc de la 17 ani.O sa am duc la Victor Babes, iti multumesc de sfat.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

alexa1986, suna inainte si vb cu doctorul, nu face nimic daca nu ai niste analize facut inainte , uite nr lor 0213179504 , spunele ca vrei sa faci o histero si sa iti spuna ce analize trebuie sa faci (tot la ei le poti face ) si te programezi...este foarte simplu si daca iti este frica pot veni si sta cu tine pana se termina , doar sa ma anunti cu o zi inainte.

----------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput