Redoutistele sfideaza speculantii romani (181)
Raspunsuri - Pagina 17

baby_boy spune:
Buna fetelor!!
Cand incep reducerile pe Laredout.fr? Parca in iunie, nu?
Nu se mai baga nimeni??

miki68 spune:
Anul asta incep pe 22 iunie.
Stiti, se mai poate comanda de pe contul nostru cu livrare la cineva in FR?

dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danadc
Eu am mai facut o comanda pe www.t-a-o.fr. Ii tot iau Amirei de la ei si sunt foarte multumita. Dar Next mi-a luat ochii la hainutze pt copii... |
Ce site e asta? "tao" sau "t-a-o", nicicum nu l-am gasit?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin

MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

danadc spune:
Eu am comandat de mai multe ori de pe http://www.t-a-o.com/ si totul a decurs ok. Poti urmari coletul cu nr dat de t-a-o pe site/ul postei romane. In 10 zile (in perioada reducerilor) vine.

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Noi (redoutistele) nu incurajam specula! Deci nu cumparam de la speculanti (LR.ro) cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
Buna, intrai si io aci de curiozitate, sa vad care-s speculantii :) si ma lamurii... asa de mari sint diferentele de pret intre LR.fr si LR.RO?

miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Buna, intrai si io aci de curiozitate, sa vad care-s speculantii :) si ma lamurii... asa de mari sint diferentele de pret intre LR.fr si LR.RO? Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Diferentele sunt foarte mari si rezida, in principal, din faptul ca lr.ro au discount mic din pretul initial al produselor. Deasemeni, la lr.ro nici nu poate fi vorba de soldari precum pe site-ul mama.
Uite, iti dau un exemplu:
www.laredoute.fr/vente-robe-volantee-2-coloris.aspx?productid=324206533&documentid=207611&categoryid=31522059&numberpage=1&pos=31_a_n" target="_blank">rochie LR.fr versus www.laredoute.ro/haine-incaltaminte-femei/rochii/-rochie-17326.html" target="_blank">aceeasi rochie LR.ro

chatonel spune:
mda, naspa.
Puteti livra la mine, da toate-odata, ca sa nu ma plimb pe la posta apoi :) si io va trimit un colet global pe care vi-l redistribuiti.
Va organizati, va faceti comanda, si nu imi dati bataie de cap, ca sa-mi para rau

Bratu Monica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel mda, naspa. Puteti livra la mine, da toate-odata, ca sa nu ma plimb pe la posta apoi :) si io va trimit un colet global pe care vi-l redistribuiti. Va organizati, va faceti comanda, si nu imi dati bataie de cap, ca sa-mi para rau ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() Maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaa ........ce draguta esti!!!!!!!!! ![]() |

Bratu Monica spune:
Pana la urma cand incep reducerile?
Asa cum stim speranta noastra este si va ramane INIMA ,care a fost cea mai draguta persoana posibila,ne-a ajutat mereu si a fost draguta vis-a -vis de suferinta noastra in ceea ce priveste LR-ul.
Chiar daca n-am comandat am citit posturile fetelor si pot spune din spirit de echipa macar :MULTUMIM!