La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 22
SabinaY. spune:
Buna dimineata duamnelor!
Acuma de v-am descoperit,nu pot sa nu va salut macar.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
Si icnorati-va in randuri cat mai putine, da? Fara atatea spatii intre cuvinte!! Ca n-am chef sa fac capitol cu noaptea in cap!!!
Mai ales ca nu m-am decis cum sa-l cheme... " sanatate, tanti epi" ... sau " ouch mi-a cazut patutzu-n cap"
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Haideti fetelor, ce naiba! Poate suntem si noi prea obosite, nervoase din alte motive si ne defulam aici pe forum! Sincer acum, chiar n-am vrut sa va supar, cred ca m-ati inteles gresit! Uka, Dana, uite, va ofer cate o si hai sa ne impacam!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Salutz! Te stiu, te stiu!! Esti doamna aia bine cu 2 fetitze frumoaseeeee...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Si icnorati-va in randuri cat mai putine, da? Fara atatea spatii intre cuvinte!! Ca n-am chef sa fac capitol cu noaptea in cap!!! Mai ales ca nu m-am decis cum sa-l cheme... " sanatate, tanti epi" ... sau " ouch mi-a cazut patutzu-n cap" _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
vaaai, esti geniala!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Haideti fetelor, ce naiba! Poate suntem si noi prea obosite, nervoase din alte motive si ne defulam aici pe forum! Sincer acum, chiar n-am vrut sa va supar, cred ca m-ati inteles gresit! Uka, Dana, uite, va ofer cate o si hai sa ne impacam! Pentru puiul tau |
Da de ce sa ma impac cu tine ma? Acuma deja asta e atac la persoana!! Stiai ca a fost ieri ziua lu varamea!! Ai intrat si tu sa zici lma? Deci nu stiu ce va invata acolo la sala ...
_
SabinaY. spune:
citat din mesajul lui happy_uka Salutz! Te stiu, te stiu!! Esti doamna aia bine cu 2 fetitze frumoaseeeee... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Tu nu erai cumva mamica unei fetite superbe cu nume frumos?
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
Si ce te tot razi? Treci prin viata razand? Nu e bine! Incrunta, haide, asa! E naspa, e criza, copilunurla si a venit factura la gaz!
_
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Da de ce sa ma impac cu tine ma? Acuma deja asta e atac la persoana!! Stiai ca a fost ieri ziua lu varamea!! Ai intrat si tu sa zici lma? Deci nu stiu ce va invata acolo la sala ... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Eu zic sa nu mai continuam aici in public..ai PM Si iarta-ma cu vara ta, stii ca am si eu probleme si greutati si mai uit!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SabinaY.
Tu nu erai cumva mamica unei fetite superbe cu nume frumos? Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Da.. suntem de-ai lu' Milea
_