La Dovlecelu' Vesel ..(5)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
aricelul spune:
M-am uitat si eu pe meniu si uite ce am gasit ...
Eu ma retrag ca am "mancat" prea mult si nu vreau sa incarc nota ... va pup si ne vedem maine.
Somn usor !
_
Maria (28.08.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
raluk16 spune:
De pe FB:
Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - sî altili
Noapte buna, dovlecute si dovlecuti!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Banuiesc ca tati de Maria stia ca e norocos cand se casatoreste cu Aricel, dar nu stia CAT de norocos e! Nu stia ca va avea o fetita asa de frumoasa care va semana leit cu mama ei! E minunata, vorba Simonei, sigur nu e trucata? Sau nu e mai mare? E superba
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monique02 spune:
Buna seara,
ma primiti pe la voi?
Eu intru mai rar dar azi intr-o pauza la servici cititind in locul obisnuit mi s-a parut putin trista atmosfera asa ca discutii, noroc cu Cristina ca ne-a luminat unde sunteti de fapt Ideea e ca de fapt pe voi va cunosc de mai demult si imi sunteti simpatice.
Cristina imi pare rau ca nu se inteleg Andrei cu Emma, probabil din faptul ca sunt de sexe diferite. Fetele mele chiar se inteleg minunat in sensul ca Teodora se joaca foarte frumos cu Andreea, o iubeste foarte mult, ii da jucariile ei, o protejeaza. Mai sunt si momente cand se cearta dar intervenim repede si in general e foarte bine.
Manga bine ai venit in tara, am reusit sa vad pozele, Aidan este un frumos, are acum asa o figure de baietel. Tu parca ai schimbat ceva la par sau mi se pare, oricum iti sta bine.
Dana vad ca sunteti in muutari, mult succes. Mie imi place Franta mult, mult de tot.
Fragutza te salut , e bine Natalix, ce mai mananca?
Techila sa sti ca si Andreea tot in patru labe merge, nu prea e interesata de mersul biped, de fapt ea ca sa o ajunga din urma pe Teodora e clar ca pentru ea e cel mai avantajos asa.
Hepi inteleg ca te-ai intors la servci, bravo. Foarte dulce Maia, cum i s-a schimbat ei culoarea parului si ce i-a crescut.
Uka sa sti ca am tras cu ochiul in albumele tale sa o admir pe Carina crea simpatica.
Iulika mult succes maine, cred ca ai niste emotii...
Deci vedeti ca am citit ceva, bine ca eu nu notez nimic asa ca clar uit cate ceva
monique02 spune:
Raluk cum mai e Alex, ai reusit sa dormi, eu zic sa profiti de orice moment sa te odihnesti.
Am vazut ca se discuta despre baie, eu le fac fetelor baie in fiecare zi din mai multe motive: o data ca face parte din program (eu sunt cu program din ala fix), pentru ca se mai joaca impreuna in apa si se distreaza foarte bine, si pentru ca am inteles ca baile zilnice sunt foarte bune pentru calirea si cresterea rezistentei organismului.
Hai va pup ca mai am ceva de facut pt servici ca maine am alt program si o sa cam chiulesc.
Fragutza spune:
Sunt in super forma! Am venit la 10.30 de la sala si de atunci ma tot chinui sa-mi consum energia! M-a supt si pisi de cred ca m-a lasat si fara o parte din creier..cred ca ii mai iese o maseluta..e tare neprietenoasa! Sau o fi de la faptul ca n-am mai iesit afara, cine stie! Maine cred ca ma incumet chiar daca ploua.
Monique, mai nou mananca supa de pui cu taitei! Nu mai vrea fructe, iaurt, numai supa o mai accepta. Si in continuare san de n ori pe zi.
Hepi, Techila, am murit de ras la mesajele voastre
Va pupa fata!
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Mai, cat de frumoasa e Maria! Nu-mi iau ochii de la ea! Superba!Si ce bine seamana cu mami!
Pentru puiul tau
Dana15 spune:
aricelule sa-ti traiasca minunea de copil! este superba! suuuuuperba!
monique bine te-am regasit mami! multumesc mult pentru incurajari!
va pup dragelor! sa aveti o noapte linistita!
Alex, fratiorul nostru drag, ce vrei tu iti dam...o lasi un pic pe mami sa se odihneasca? hai, te roaga Ana si Dana
Diamar multumesc pentru mesaj..sunt obosita si as vrea sa am mintea un pic mai limpede pentru a-ti raspunde...maine.
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Fragutza spune:
Vad ca nu ma baga nimeni in seama! Cred ca nu mai scriu niciun mesaj aici! De ce ma icnorati toate?
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Vad ca nu ma baga nimeni in seama! Cred ca nu mai scriu niciun mesaj aici! De ce ma icnorati toate? Pentru puiul tau |
Hai ma Fragutza, pai se poate sa fii asa copilaroasa! Cum sa nu mai scrii! Mesajele tale sunt pline de umor, nu se poate sa ne parasesti, esti un membru de baza!
Pentru puiul tau