**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema si eu te

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5525568989270566114

de la mine pt Ana....fara numar, fara numarrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

LA multi ani Anna!Sa-ti dea DD mlta sanatate, fericire, multe impliniri si tot ce-i mai frumos in viata,sa va puteti bucura din plin de minunea din viata voasta. Sa vii sa ne spui ce cadou ai primit ca m-ai facut curioasa

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Am intrat sa va servesc cu ca sa aveti timp toata ziua sa consumati ca e din belsug

Va multumesc din suflet pt urari, imi sunteti toate f dragi

Revin cu recuperatul cand doarme Vladut de dupa-amiaza!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am revenit doar sa-i multumesc Emei pt surpriza, este cel mai emotionant cadou pe care l-am primit Am dat apa la soareci de emotie , pup Dariusica cel dulce

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

M-am bagat rapid la citit cat timp imi beau cafeaua, inca doarme Rares, asa ca mai am ceva timp pana se trezeste.Azi sunt bine, am slabit ieri aproape 2 kg, deci in tot raul e si un bine dar de azi la regim f sever macar o saptamana.Duminica viitoare am nunta la o f buna prietena deci voi fi manechih
Picky,Cris,Simina,Annamultumim de aprecieri, mai am ceva pozici dar mi-e lene sa le descarc
Crisvazut pozicile cu ciresul e super da ce fain ti-a iesit, ciu si eu sa pap niste cirese cand e copt, ne primesti?, moama da ce talentoase sunteti si tu si Ema, bravo voua
Eu cred ca am sa-mi caut colaje de dimensiuni mai mari sa le pot contura pe perete si apoi sa le desenez ca ati pus boala-n minemusai sa-mi desenez si eu peretii!
Siminainca mai face greva foamei, a inceput sa pape umpic mai bine, dar nu ca inainte, de ex el manac 3 cremvusti cu painica, acum mananca doar 1 jumate, din aproape 750 ml lapte cat bea pe zi acuma daca bea 400 ml e bine, dar sper sa-si revina.M-am uitat in gurita, mai bine zis cand zbiera m-am uitat ca altfel nu ma lasa si nu are nimic pe limba nici pe cerul gurii deci probabil de la dinti.Da a fost frumos in doi, am mai apucat sa vb si noi una alta in liniste, a fost bine. la multi ani cu multa multa sanatate bunicii tale, sa-i dea DD multi ani cu fericire si sanatate alturi de voi, cei dragi!...las ca data viitoare cand mai mergeti si o sa fie gata casuta o sa-l luati si pe Anducu u voi.Distractie placuta in weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata gagici!

prima noapte in care Razvan nu s-a mai trezit la tzatza.S-a trezit o data pe la 22:30 si azi dimineata la 7,iar acum s-a trezit la 10

Ema da,buna aspirina asta,numai ca de doua zile mi-au venit "rusii" si nu pot practica

La multi ani Anna-mama!

sa fii sanatoasa,iubita si fericita

Razvan si mamy va

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

Mergi la inceput

Picky am vz papusileee dar daca eu is setata pe masini, avioane, vapoareee....surubelnite, ciocane si alte aleaaaaaaa, iti dai seama. si eu mai patesc asa cu pampers....am schimbat de ceva vreme, am trecut la simply dry, mi se par mult mai ok si nu ne-am mai lovit de chestia asta cu toate ca imi doarme si 12 ore pe noapte.... al meu cand ppa inghetata zici ca e de portelan frate....numai cu vf buzelor ia, sa nu care cumva sa ii ingete limba.

cris are ocupatie....ati vz???? s-a apuca si de pictat
am terminat si eu in mare parte cu desenele, acu fac o chestie faina, tre sa cumpar inca ceva sa pun si cred ca sapt viit e gata...v-am lasat in coada de peste

Mergi la inceput

a zis bine cris ca va imbolnavim cu desenele
ano ma bucur ca ti-a placut
adino imi aduci aminte de ceea ce ampatit eu acu cateva zile cad m-au cucerit si pe mine pe nv in toi de noapte si mai aveam fix una bucata tampon...asa ca toata ziua, pana a venit al meu cu tampoane am confectionat din pampersul lu ficiormiu niste chestii protectoare....ca aproape chiar nu aveam nic de unde sa ia si mai si ploua
ma bag la spalat vase ca aseara am tras chiulul
pupiciiiii

Mergi la inceput

Emada ma destrabalai oleaca da groaznic fu dupaia, bine ca totusi m-a scos barbatu...mi-ai facut o pofta de branzoici
Crisasa e trebuie sa ma menajez umpic, tocmai am primit o lista cu lucruri interzse si lucruri permise pt fiara si in concluzie aproape nimic nu am voie sa mananc, dar nuibai ca acus de ajung din urma
Pickyam vazut pozici cu printesa e adorabila, o adevarata domnisoara si ce scumpa e ea cum are grija de bebei, cum se inghesuie in cosuletul ala, cum sta pe WC si citeste, ce mai e o domnisoara superba iar tu mami arati tot mai bine, aproape ca nici nu se vede ca esti gravida mi se pare c chiar ai slabit, sunteti minunati
Annanici noua nu ne-a dat caldura si e f frig, dar mai bag caloriferul electric la pici in camera ca altfel am fi inghetati...cum mai e Vladut cu tusea?Sper ca i-a trecut
Pickyspune-i la Iry ca o asteptam cu drag si le pupam pe amandoua! In legatura cu zimaflorul dr ni l-a prescris, sunt niste tabletute f f mici pe care i le dau, doar vroiam sa stiu dc mai da cineva la buburuze!
Ema si pe mine nu ma pupi?..REAO SAU REA-O nici sa scriu nu mai stiu
Merg sa-l trezesc si eu pe Rares ca vad ca nu are de gand sa se trezeasca si sa iesim si noi umpic afara!
gasca

Mergi la inceput