**Buburuze de 2009 in actiune (29)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, ce pregateli(?), anul asta nimic...sotul e la un targ cu firma si nu prea ajunge decat noaptea tarziu pe acasa, inclusiv sambata..asa ca sarbatoresc cu Vladut sambata o sa ma vad cu niste prietene, dar iesim la o cafea ca daca stau acasa trage Vladut de mine si nu pot sa stau de vorba, iar pe el o sa-l las cu ai mei...si asta-i tot! Asa ca sunt o doamna, fara bucatareala

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aaa, si nu v-am povestit, vine soata azi-noapte si-mi zice daca nu vreau sa-mi dea cadoul de ziua mea eu ii zic ca nu, il vreau de ziua mea sa mi-l dea, el baga tot felul de incercari de convingere ca sa-mi spuna intr-un final ca el nu stie unde sa-l ascunda sa nu-l gasesc si ca mai bine mi-l da acum decat sa stea cu grija ca-l gasesc si-l vad cand nu e el acasa eee, pana la urma am ajuns la intelegerea sa-l puna bine si sa-mi zica unde si nu ma uit

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

OMG nu mai fac fata cu voi
Elenasunteti o familie tare frumoasa, ti-am admirat copilasii sunt adorabili, imi place tare mult cum mananca Andra si cum se intelege cu radu, iar poza asta-mi place mult http://family.webshots.com/photo/2901529890104632977UyZzVk , cum au reusit sa adoarma de-o data multi
Pickyoff imi pare rau ca asa rau ai patit de pe urma accidentului, si te cred ca te doare rau ca nu mai poti purta tocuri si eu as fi la fel, eu sunt maniaca cu tocurile, tocmai ce mi-am luat de ziua mea niste pantofi superbi cu niste toace...Picky mi-ai dat o idee cu hartia, cred ca asa am sa procedez si eu cu soata ca daca ne punem sa discutam ne aprindem repedesi mersi de idee.
Getikbine ai facut cu soata
Crisnici al meu nu e iubaret numai cand vrea el, sau cand a facut vreo prostie
Annaam vazut pozicile cu Vladut de la Craciunul trecut ce obrajori avea, ce scump, dar acuma e un adevarat baietel la fel de frumos si scump, nu mai are fata de bebe deloc
Crisin legatura cu bradul chiar nu stiu cum va fi, sper ca ma va asculta cand ii voi spune ca nu e voie sa umble la el, dar de impodobit ma bate gandul sa-l impodobim impreuna si sa-i explic atunci ca acuma-l impodobim si apoi nu ne mai atingem de el..nush cum va fi[:d]
Adinamulta sanatate sa te faci bine repede
Annaeu nu pot sa-l spal pe dinti pe Rares nu ma laaaasi isi mai face si greata cand ii bag peria in guraeu nush ce are de-i asa gretos, sper ca dupa ce mai creste umpic sa reusesc sa-l spal pe dintisori!
Si apropo tot de dinti voi dati buburuzelor Zimaflor?
Pickyimi pare rau dar nu te pot ajuta cu reteta ca nu stiu, dar cer de la mama ca si mie imi place si ti-o scriu apoi si faci data viitoare
Getikfelicitari pt concurs ce ati castigat?
Crisastept cu nerabdare poze cu copaul
Merg sa termin supa si revin, sper sa mia pot gasca

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Getikesti tare cu faza cu sotul
Anna..nepotica are 5 ani si da imita tot, sa vezi cand isi deschide gura, iti repeta toate stirile de la TV daca o lasi
Pickycand se termina supa de dovleac ce am facut-o, ma bag la o ciorbita de perisoare ca mi-ai facut pofta
Crissi eu am sa ancorez bradul pt orice eventualitate, caci si al meu e un terorist in devenire
Getikfoarte tare hora prichindeilor, m-am amuzat bine
Pickylasa fata sa manance ca poate maine intra in greva, ca si Rares al meu dulce
Deci getele traiasca chineza
Annaexact asa e si cu Rares trebuie sa-i zic ferm din prima ca nu e voie, asa am procedat cu baia, vine pana in pragul usii si sta acolo pana ies eu sau il poftesc inauntru altfel nu intra
Crisnu era vorba ca stricam bani cand iesim 2-3 ore doar ca zice soata ca in timpul acela face bani si momentan nu putem sa iesim
Fetele va multumim de urari, sper sa fie multi ani si sa ne iubim macar pe jumate cum ne iubeam la inceput si sa nu-si mai bage nimeni coada la noi in familie.Va invit la ospat:
Fetelor am plecat ca s-a trezit Rares si tranteste jucariile din patutul lui!
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

emooooooooooo dau cu rosii fato, vreau si euuuuuu branzoaiceee, cand vi in rominica te astept la mine sa facem niste branzoaice
lavi la multi ani de casnicie fericitii si fara incidente neplacute

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cucu!

Fiica mea nu a vrut sa pape cina, legumite la cuptor cu pui, iar acum ii incalzeste tati o sticla de lpate...
A venit azi tati cu cadouri ptr Stefi, 2 bebei: fetita si baietel si un alt bebe cu premergator ..deh a avut sarcina sa cumpere un cadou ptr ziua unui baietel la care suntem invitati weekend-ul acesta si a zis sa-i ia si printesei lui mofturoase.

Anna atunci am inteles de ce vrei pui..Sa stii ca mare dreptate ai tatzi nu e numai ptr foame ci si ptr restul Frumos gest a facut sotul tau, si frumos raspunsul tau..dar sa nu uiti sa ne spui ce ai primit, da?! ca stii ca si noi suntem curioase
Lavi +sotul tau la multi ani impreuna sa va iubiti mereu ca in prima zi Nu te pricepi la desenat, nu-i bai cumperi figurinele si le lipesti ...eu asa voi face.. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos cu ideea, sa stii ca ajuta..e un fel de terapie fara cuvinte "Zimaflor"..ce este?
Cris, Ema

Imediat ma bag la nacisa si apoi la culcare...fiica mea papa struguri acum dar mancare tot nu vrea

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

fetelor sa va spun in seara asta am reusit sa vb cu cez fara sa ne certam si sa sbieram unu la altu si apropo de zile fetele care se ocupa de listuta ma treceti si pe mine pe 29 noiembrie 1984!!!!pls poop
si acu ma duc sa ii zic pe 28 noiembrie facem 1 an de la cununia civila sa il pun sa gandeasca la ceva poate fara ary
sa vedem ce iese va povestesc dupa

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema uitasem si bine ca mi-a adus aminte Getik acum..branzoaicele la voi se fac la cuptor?! Eu stiu doar branzoaice prajite in ulei incins in oala ca si gogosile. Ia baga tu reteta cu branzoaice la cuptor si daca vrei te invit la mine sa le faci

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 15+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salutare!
Getik felicitari pt concurs!
Picky, scuze ca n-am raspuns in timp util! cum a iesit ciorbita?
Lavi, am sa am in vedere sa nu ma duc prea sus la lista de intretinere...oricum, trag de timp si ca sa intre in vigoare normele cu privire la taierea penalizarilor
pupam dulce!
Anna, ce fel de pasta i-ai luat lui vladut? eu am vazut doar nenedent, si e destul de piperata...

REVIN...

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

fetele eu ma bag la nani ca la 7imii da vuvuzele trezirea

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput