Prietene la bine si la greu - 59

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

19.00 branza de vaci + 2 lingurite de cous-cous + iaurt + un praf de carob

De unde iei praf de carob? Cat costa? Cat trebuie pus la mancarica? Ingroasa un pic mancarea? Este de fapt faina de roscove? Eu am vazut de la Nestle orez cu roscove. De ala vorbesti? Parca am citit pe undeva ca faina de roscove se mai foloseste in loc de cacao pt bebei.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

La multi ani luniversatilor de azi!

Amalia Teodora (03.11.2009)

Mihai (03.11.2009)

Sabina Ioana (03.11.2009)

Eduard Cristian (03.12.2009)

Ana Maria (03.12.2009)

La multi ani tati de Iulian!

abia am reusit sa citesc. vad ca v-ati distrat, cinstit.
eu am avut program gospodaresc, copil marait care nu voia sa doarma plus musafiri.
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

La multi ani, tati de Iulian!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Cana Canpol 360 grade no spill

Am vazut-o la Babyexpo, dar nu am cumparat-o. Acum imi pare rau. Dar, lasa ca vine targul de la sfarsit de noiembrie.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bonsoir,

Luati de cititi comentariile unora despre alaptatul in public care confunda alptarea cu urinatul : http://www.evz.ro/detalii/stiri/mamicile-din-capitala-au-militat-pentru-alaptatul-la-san-907802.html.
Eu m-am intristat rau.

Da cineva niste must?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

eu nu citesc tampenii ca am numar limitat de neuroni .
Must n-am dar ia de-www.youtube.com/watch?v=OVSC4-pdsJg" target="_blank">aici

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi ani Santiago senior, sa traiaesti

la multe luni aniversatilor

Cautat si eu pudra de caroba nu am gasit, mai cautam

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor de astazi!!!!

neata

cafea pt toata lumea care s-a sprituit aseara

Coque astept cu interes sa vaz ce zic fetele despre seminte. Oricum facem anul f curand si putem incerca si alte chestii...

Dankutza pudra de roscove / cacaoa copiilor gasesti la orice plafa. Nu e scumpa si-ti ajunge pt f mult timp.

tati de Santiago zice multumiri pentru urari si va trimite o www.youtube.com/watch?v=QadjuYOolCc" target="_blank">melodie. Si daca e prea dimineata pt aia, una mai de www.youtube.com/watch?v=otSXkJWeSFo&feature=related" target="_blank">tinerete.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

neata si hai sa traiasca tati de Santiago multi ani multi ani multi aaaaaani
si luniversatilor mititei de astazi
coquelicot mi-ai "stricat" dimineata cu commenturile la articolul ala, cel mai tare m-a intristat femeia aia care zicea ca se ascundea de barbatu-sau ca sa alapteze. Eu am o teorie mai nou - eu zic ca romanii (mai ales generatia activa acum de 30-40 de ani) sint repeziti si agresivi (atit intre adulti cit si cu propriile progenituri - "nu pune mina acolo ca te troznesc", "stai aici cind iti zic" acompaniat cu o zdruncinatura de minuta pina la "sanatoasele" batai cu cureaua sau ce-o mai fi), nu comunica bine (nici in societate nici in familie), sint frustrati si au highs and lows de afectivitate pt ca au fost intarcati devreme fiindca mamele se intorceau la serviciu la 3 luni si pt ca au crescut in familii in care domneste o pudoare ciudata fata de aspecte normale ale vietii cum ar fi alaptatul. In schimb, in casele noastre se injura - neamurile, vecinii, conducatorii, se vorbeste cu nevasta/mama fara respect si uneori se si arunca gunoiul (la propriu si la figurat) in vazul tuturor. Nu mai zic mai multe ca ar fi de zis, tot Monis are dreptate, mai bine nu citeam.
Acu: ajutati o femeie pierduta in misterele dovlecilor:
- cum se coace dovleacul, asa cum e sau taiat si cu simburii scosi
- vad ca tot ziceti de dovleac placintar - sint de mai multe feluri? Eu am vazut d-aia cu forma de trompeta si d-aia rotunzi, au gust diferit?
- daca vrei sa-l amesteci in piureul copilului, trebuie copt inainte sau tai o bucatica si o fierbi?
Va rog sa nu rideti, dar mie nu-mi place si n-am facut in viata mea iar mama cred ca doarme acum, ca n-are copil mic s-o scoale la 7.
laura-andreea saru-mina de complimenturi

Mergi la inceput

Monis Ce gust are acesta pudra de roscove? Dulceag?

Lili dovleacul se coace la cuptor, in tava, taiat felii, cu coaja cu tot, dar fara seminte. Nu stiu cat timp sta la cuptor. Cred ca e mai usor sa-l faci la abur, desi la cuptor se concentreaza zaharul din el si iese mai dulceag. Eu stiu ca ala de placinta este cel care arata precum dovleacul de Halloween. (e posibil sa aberez, dar tata cumpara numai din ala de Halloween, ca suntem multi in casa)

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua la toata lumea!!!!

fetelor,va multumim din suflet pt.urari!!!M-ati facut sa dau apa la soricei(mai ales Andre,careia ii dau cate broscutze vrea ea)... ...asa cum zicea Andre,anul trecut pe vremea asta tremuram pt. puiul meu si ma rugam ca DD sa il aduca pe lume sanatos ; a venit mult mai devreme decat ne asteptam ,dar ne-a umplut inimile de fericire si o dragoste cum nu credeam ca exista...ne-am bucurat pt. fiecare gram pus,de fiecare gangurit,de fiecare zambet de pe fetisoara aia mica si neajutorata..si-am multumit lui D-zeu pt. ceea ce ne-a daruit,dupa o lunga asteptare...timpul a trecut repede si acum ne bucuram de fiecare pas facut,de fiecare noua descoperire...intr-un cuvant,de toate "minunile" pe care mogaldeata devenita copil le face...deja regret ca timpul a trecut atat de repede..si as vrea ca el sa se opreasca...E absolut minunat sa fii mama!!!

scz daca nu sunt prea coerenta,dar emotiile isi spun cuvantul...

Va las acum cinstea cea mare ,cu intarziere si cu scuzele de rigoare: bufet suedez cu tot ce va doreste inimioara:

fug sa pregatesc papa pt.flacaul mamei!! Va cu mare drag inca o data si va doresc voua si fulgusorilor vostri tot binele din lume!! Sa ne traiasca minunile!!

Mergi la inceput