Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(218)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 hihihi..eu stiti ce zic de bb3? daca as mai avea o pereche de bunici poate m-as baga..si cum am doar 2 perechi... oricum, 2 imi sunt de ajuns...mai ales in vremurile astea... dar cine urmeaza la bb2 ???? ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Anca urmeaza ...ca prea sta pe lista de asteptare de mult ..si asa se incepe un job nou ...cu o burta noua
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui catus76_ro salut dragelor!!! Ma mai tineti minte si pe mine???? Eu va citesc din umbra printre picaturi , atat cat imi permite timpul cu cei 2 nazdravani! In primul rand vreau sa felicit si eu noile mamici de al-2-lea copil si noile gravidute din odisea noastra! Sa ma laud si au cu comorile mele, cel mic e ff cumintel si zambacios, suge la mami dar papa cu mare pofta si fructe si legume, stam f bine in fundulet, ne intindem dupa jucarii si dupa fratiorul mai mare pe care il soarbe din ochi ( efectiv se lumineaza la fata cand il vede). Cel mare a inceput si el gradinita de vreo luna, ii place f mult si a facut progrese uimitoare legate de limbaj si de bunele maniere ( sunt f mandra de el), e un copil inteligent si ascultator . Acum din pacate e f racit si sta acasa , spre nefericirea lui! MUlti pupici...fug ca s-a trezit cel mare! ![]() ![]() ![]() GINA, mami de PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU, 16 martie2010! |
felicitari pentru progresele facute de amandoi..

Ank
Raul
17.10.2007 si
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
deci cand am inchis pagina de DC ti-am simtit mirosul ca vii sa comentezi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .. lasa ca te astept pe tine din urma si eventual de tragi o tura de gemeni promit ca mai fac unul Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
asta da urare si Doamne ajuta ca oricum vreau 3 ,dar peste cateva luni ca am intrerupere pe cartea de munca
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
asta da urare si Doamne ajuta ca oricum vreau 3 ,dar peste cateva luni ca am intrerupere pe cartea de munca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
nahhh...incearca sa ii faci totusi pe rand... sa nu trebuiasca sa ma tin de cuvant

Ank
Raul
17.10.2007 si
ancadragoman spune:
pai nu e bine,eu vreau trei dar ptr Adi si 2 sunt un pic cam multi asa ca iti dai seama ca daca acum fac doar unu asta nu mai pune "mana " pe mine pentru al 3-lea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai nu e bine,eu vreau trei dar ptr Adi si 2 sunt un pic cam multi asa ca iti dai seama ca daca acum fac doar unu asta nu mai pune "mana " pe mine pentru al 3-lea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |

ei lasa ca gasesti tu metode sa-ti iasa asa cum vrei tu...*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
iotete la ea ce rade![]()
Bai dar ce este asa linmiste aici?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Vasari spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman iotete la ea ce rade Bai dar ce este asa linmiste aici? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Eu am intrat in concediu, deci am si mai multa treaba.:)) Iar cu Maria la program scurt la gradi am doar 3 ore la dispozitie pt asta...
Ieri am spalat hainutele mici pt bb
, astept sa le si calc si le bag in pungulite. Maria a visat azi-noapte ca a iesit bb din burtica si ea ii canta la pian._
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
ancadragoman spune:
sa vezi ce concert o sa ai![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii