Aspirante optimiste. Felicitari Ramona!(586)
Raspunsuri - Pagina 15
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv roxy, nu ai cum sa iti dai seama de ovulatie numai dupa o simpla durere, trebuie sa observi mucusul, cervix sau sa faci teste de ov. Ziua a 14 nu este neaparat regula sa fie zi de ovulatie. Lia eu am primit cand m-am inscris o luna de Vip si mai am 3 zile si ma gandesc daca sa platesc sau nu. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Eu am durerile astea la ovulatie de mult timp dar nu am facut niciodata legatura, in ultimele luni cand m-au apucat durerile am facut test de ovulatie si mi-au iesit pozitive, am verificat si mucusul,dar nu stiu daca aceste simptome apar din primele zile sau este posibil sa fi fost deja a 3 a - a 4 a zi(ex)
Traieste,iubeste, daruieste...
gabyv spune:
aaa; acum inteleg ce vrei sa zici 
nu as putea sa-ti zic pt ca eu nu am avut niciodata dureri la ovulatie, eu numai la ciclu ...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
roxybarbu spune:
Eu astazi sunt in z8, este tarziu sa incep sa-mi iau TB?
gabyv spune:
nu, dar trebuie sa tii cont ca esti Z8, ca sa poti sa detectezi corect ovulatia
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Lia73 spune:
pic de somn 
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cami_antonia spune:
salutare fetele
luati pupicii de molipsire pe ziua de azi

am trecut sa va salut
si sa va urez multa multa baftaaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
13+
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui gabyv nu, dar trebuie sa tii cont ca esti Z8, ca sa poti sa detectezi corect ovulatia www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Merci , fug la farmacie sa-mi cumpar termometru 
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia salutare fetele luati pupicii de molipsire pe ziua de azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am trecut sa va salut si sa va urez multa multa baftaaaaaaaaa de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+ |

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatoswww.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bellasamoyed spune:
de azi incep si eu cu temperatura![]()
fetele acum lamuriti-ma si pe mine cum e cu temperatura?
aspiranta la bebik
gabyv spune:
trebuie luata in fiecare zi, de dimineata, inainte de a te ridica din pat, de preferinta la aceasi ora si cu un termometru care are 2 cifre dupa virgula (in caz de e digital pt mai multa acuratete, dar nu e obligatoriu-eu am doar cu una)si trebuie sa ai minim 3 ore de somn neintrerupt.