Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

BF LML puiului!
Nici la noi nu controleaza dr. outele de fiecare data. Le-a controlat de 2 ori si erau la locul lor. Il mai controlez eu cand il schimb si mereu erau amandoua la locul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

haideti la un cappucino cu doza dubla de espresso ptr doamnele care sunt trezite de nspe ori pe noapte (si eu sunt una ofc ).
culmea nu ma simt obosita inca...

ieri am ajuns si noi pe la dr cu alta treaba ce-i drept dar pt ca tot eram acolo am mai dat o cantarire 8.4 kg, adica a luat 300 gr in ultima luna. imi era teama ca a luat mai mult ca la cat mananca ...

cat e media de crestere in greutate pe luna la varsta asta?

lilo - sanatate multa! naspa cu gardinita, vai de sufletul tau

ana_g - sper sa am timp sa-ti raspund mai tarziu cu temerea ta de personalitate puternica. pe scurt ... nu stii ce te-asteapta

BF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Acum 8 luni eram iesita din operatie, deja vorbeam la telefoane cu ambele urechi, eram la terapie intensiva.
Azi ii multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat sanatos si ca un sufletel atat de frumos ne-a ales pe noi sa ii fim parinti.

Va multumesc si voua pentru urari. Sa fie la voi la fel, cu pufuletii vostri, sa fie sanatosi si cu un dram de noroc, ca restul le-om face pe toate.

lorex nu am disparut, dar am mult de treaba la servici, vine partea frumoasa din an, cu bugete, delegatii, vizite, intalniri, multe ore cu telefonul la ureche si foarte multe ore cu ochii in calculator. Dar....ma bucur ca am un servici si ca e bun si ca sunt sanatoasa.
vi4i am vazut pozele si filmuletul cu bebeul tau, tare frumos e, si al meu face la fel cand ii dau branza simpla. Poate sa incerci cu ceva fruct, sa nu mai fie innecacioasa. Sau poate chiar nu i-a placut. Auzi, dar de ce lactate dupa 1 an? Ca mie pediatra mi-a recomandat de la 4.5 luni sa incep cu branza de vaci. Asa e in Grecia?
miremia eu i-am dat afine de la borcanel, de la nestle parca, i-au placut f mult, si i-am mai dat zmeura din curte. De ce sa fie fructele de padure dupa 1 an? Pai nu tot fructe sunt? I-am dat putin, i-a placut, i-am mai dat in alta zi....bine, nu o masa de zmeura cu iaurt de exemplu, ci cateva fructe, 4-5.
tomaca eu nu stiam de masaj sau de control la outze. Bine ca ai zis. Sa intreb si eu pediatra. Pe Dani nu l-a cautat niciodata acolo, doar la putza se uita sa vada daca e decalotat si nu e infectat, ceva. In rest nu a pus mana, sau poate nu am vazut eu, nu mi-am dat seama. Ti-a recomandat cineva eco sau ai facut din proprie initiativa?

Am intrat pe la alta pagini de forum, la parintii intreaba....fetelor, problemele pe care le avem noi acum sunt infime fata de ce ne asteapta pe la 5-6 ani cu ei....mama mia....pai sunt acolo niste fete care chiar nu mai stiu cum sa isi ia copii, pe ce parte...sa se inteleaga cu ei. Nu vorbesc de greseli de educatie acum,....doar de ce probleme apar pe masura ce cresc copii. Sigur trebuie sa imi iau carti de psihologia copilului, macar sa fiu in tema...

Nu cred ca sarbatorim in vreun fel azi, noi nu prea suntem cu sarbatoritul....adica nu mi se pare faptul ca implineste fi=miu 8 luni un motiv suficient de bun pt ca noi sa ne ingrasam cu e-uri. Eventual o sa ii facem poze. Oricum eu nu mananc nimic, ...tocmai ce am ajuns la -8kg, asa ca ....
Cand o fi el mai mare si o intelege ce i se intampla, o sa facem torturi si alte prajituri..dar acum e prea mic puiul. Prefer sa o tai mai repede de la servici si sa stau cu el mai mult. Chiar asa...am socotit azi ca eu stau cu Dani in medie cam 3-4 ore pe zi. Iar ma apuca depresiile cand ma gandesc la asta.

alexuzzza bafta la mutat. Eu stiu despre ce e vorba. M-am mutat din apartamentul meu la sotul meu si apoi de acolo - el avea garsoniera - la casa. Facutul cutiilor cu etichete pe ele a durat destul de mult, ca lucram si le faceam seara, am aruncat o gramada de haine si pantofi....apoi vesela....mda, recordul a fost mutatul din garsoniera. Aveam ceva cutii facute si apoi am impachetat intr-o seara tot si a doua zi ne-am mutat, dar a venit o prietena sa ne ajute la impachetat seara si un coleg de la servici sa ajute la carat a doua zi. E destul de greu. Spor.

Eu ma simt destul de obosita, dupa o saptamana dificila la servici. Eu nu zic nimic de Dani, ca oricum nu dorm cu el, dar sotul imi zice ca nu se trezeste noaptea decat 1 data sau de doua ori pe saptamana, cate 2 minute. Il ia in brate si adoarme instantaneu la loc. Probabil ii e frica sau viseaza urat. Nu a stat niciodata treaz noaptea sa se joace sau sa aiba chef de chiuit sau alte cele. Doamne, ce copil bun am!! - zise cioara.

Cat despre bebe2....Doamne ajuta, desi eu nu cred ca voi ramane insarcinata natural ever, iar sotul zice ca nu vrea inca in FIV ca sa nu imi stric eu de tot organismul si asa cu un echilibru hormonal destul de precar. Acum zice ca nu vrea sa ma mai supun la inca un FIV...sa vedem peste vreo 2-3 ani. Mie doc cu care am nascut mi-a zis ca am interzis sa raman insarcinata 9 luni de cand am nascut. Apoi ar fi 9 luni ale primului copil + 9 luni de sarcina = 1.5 ani pana la o noua cezariana. Ar fi frumos daca as ramane insarcinata natural. Eu am vorbit cu sotul ca o sa lasam 'la liber' dupa ce face Dani 9 luni...o perioada de timp, apoi...daca nu se intampla, asta e, bine ca avem un copil. Cred ca este infinit mai greu cu 2 copii. Probabil m-as lasa de servici definitiv si ar interveni alte probleme...financiare. Mda...subiectul e larg si mare.

Cred ca plec acasa mai devreme, dupa cum v-am zis ma simt obosita.
Va pup, un uichend placut sa aveti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mi-a recomandat pediatra. Cea care vine acasa. Celelalte nu. La inceput mi-au zis si mie ca sunt ok, iar acum ca sunt plimbacioase. Asa ca m-a tsrimis la eco. Am fost plimbacioase in timpul ecografiei, acum erau la loc acum in canal. canalul si ele au aceeasi dimensiune si de aceea au loc sa circule. doar ca atunci cand ele cresc sa nu ramana prinse pe undeva, de aceea trebuie urmarite. Dupa 1 an trebuie mers chiar la chirug daca este cazul indiferent daca il doare sau nu, caci asa cum mi-a zis ecografista, "el trebuie sa fie asa cum trebuie"

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

haideti la un cappucino cu doza dubla de espresso ptr doamnele care sunt trezite de nspe ori pe noapte (si eu sunt una ofc ).

ieri am ajuns si noi pe la dr cu alta treaba ce-i drept dar pt ca tot eram acolo am mai dat o cantarire 8.4 kg, adica a luat 300 gr in ultima luna. imi era teama ca a luat mai mult ca la cat mananca ...

ana_g - sper sa am timp sa-ti raspund mai tarziu cu temerea ta de personalitate puternica. pe scurt ... nu stii ce te-asteapta

BF

pai acolo; 300-400 g. Deci sunteti ok.
Merci de capucino.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

vi4i zici ca Dionosos nu vrea cu tine in pat? de ce spui asta
nu de alta dar nici Mirunei nu-i place si ma gandeam ca e singurul copil care prefera sa doarma singur decat cu mami

alexuzzza succes la mutat
eu am un fel de varianta de living si nu stiam cum sa mai barez ca Miru deja ar vrea doar la bucatarie si e rece pt ea care sta doar pe jos plus ca parca pe aici nu e niciodata suficient de curat
acu nu vreau sa te descurajez-sa-mi zici cum e la tine dupa ce te muti

ma inscriu si eu cu o pufuleatza care doarme 10-11 ore legate noaptea

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Si noi dormim 10 ore pe noapte si tot in patutz. Ce-i drept n-am incercat sa-l iau in pat, dar uneori n-a vrut sa adoarma decat in patutz (de regula adoarme in patul mare la biberon).
Vivi am vazut ca si voi aveti celebrul covoras.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

xela.......ma pregatesc sufleteste deja.....sotul meu a fost un copil f energic si soacra-mea tot timpu mi-a spus ca si-a scos sufletu, ca ar fi crescut 5 normali....si imi zice ieri..."taica-su nu facea chiar asa....".....

bb2....si eu il doresc...dar deocamdata mi-e sufient Stefan. si am si o facultate de terminat. intru in anu 5 bis, desi trebuia in 6......ma rog....si speram sa fim pe alte meleaguri cand o sa ne hotaram pentru asta, oricum cam in vreo 4-5 ani, minim 3. desi sotul mi-a spus ca nu crede ca ar mai putea iubi si pe altul cum il iubeste pe sefan. probabil multi spun asta, nu respinge ideea oricum. tot ii spune lui S de surioara....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Miremia, sunt ok afinele, chiar daca sunt fructe de padure nu sunt alergene, gasesti pe wholesomebabyfood despre ele

Alexutzzza, bafta cu mutatul, spor la treaba si Yannis cuminte

mami de fetita mica

Da, asa este. Afinele sunt fructe de padure dar nu sunt din aceeasi familie cu capsunile, fragii etc. Sunt fff sanatoase.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

a, inca ceva....are fontanela adancita, de ceva timp, alternand cu rare momente cand nu e. stiu ca e semn de deshidratare, dar ii dau sa bea....cat vrea el.....sau poate nu....poate fi semn si de altceva?

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Lilo, si daca faci postuniversitara ti-ai luat gheozdanel? Cine-ti face pachetel? Glumesc. Hai ca trece in 2-3 saptamani.

MP Buturel fraternizeaza cu Alex si nu pleaca in 4 labe. Acum inteleg de ce. Se tem de costumul lui Lilo.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

BF

Eu stiu de 250 g/luna.
fetelor pt sfaturile cu privire la afine.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput