Pufi iubiti de ian-feb 2010(143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al confortului copilului:

Option 1: www.chicco.ro/produse/sugar-3/plimbare-21/promotie-carucior-sport-skip-europe-1543.html" target="_blank">Chicco Sport

Option 2: Bertoni Sun (nu neapart culoarea asta)

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ratusca,
merci, e un dulcel, ce guritza frumoasa are.mi-a placut ultima cum statea el incruntat dintr-o spranceana!
as fi vrut sa te vad si pe tine..eh, multumesc si pt atat!
am sters sa stii, am lasat doar pantofii

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Multumim de aprecieri Cu mine in episodul urmator, tre' sa gasesc o poza in care nu arat ca muma padurii

Mergi la inceput

Xela, apropos de carte de bucate, e bestial site-ul ala cu Edith's kitchen. mai ai si altele? ca daca ne mai dai 2-3 linkuri, ce carte de bucate nene, aleluia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al comfortului copilului:

Option 1: www.chicco.ro/produse/sugar-3/plimbare-21/promotie-carucior-sport-skip-europe-1543.html" target="_blank">Chicco Sport

pare mai comfortabil chicco,dar nu are bara din fata,ca la bertoni....nu prea ma pricep la carucioare,dar la cum o stiu pe fiemea eu as lua Bertoni(inca nu sta locului,se foieste,zici ca sare din el,deci bara din fata mi s-ar parea utila)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al confortului copilului:

As alege Bertoni, pentru ca are bara de protectie in fata. In rest mi se par similare.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

SONDAJ

Ce carut pare mai OK dpdv al dimensiunilor (cat mai mic) dar si al comfortului copilului:

pare mai comfortabil chicco,dar nu are bara din fata,ca la bertoni....nu prea ma pricep la carucioare,dar la cum o stiu pe fiemea eu as lua Bertoni(inca nu sta locului,se foieste,zici ca sare din el,deci bara din fata mi s-ar parea utila)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Inimii ii este frica sa nu fie ranita si de aceea nu invata sa danseze. Visului ii este frica sa nu se trezeasca si sa vada ca nu mai are nici o sansa. Si sufletului ii este frica de moarte, de aceea nu invata niciodata sa traiasca."

Multumesc! Am uitat sa spun ca la Chicco se poate achizitiona separat bara din fata... cica 67 RON

Mergi la inceput

Gata, am prestat suficient pe ziua de azi, ma duc la somnic.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

SONDAJ

dar de ce vrei sa iei un carut nou?
A de pe la un an nu prea a mai stat in carut. ideea e sa nu te iei dupa aia ca pana la 36 luni, mai rar in Ro la 2-3 ani in carut(zic asta ca in UK sunt la greu - cred ca le e lene sa mearga cu ei de mana, nu stiu ...).

daca tii neaparat bertoni prin prisma pretului mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Xela, apropos de carte de bucate, e bestial site-ul ala cu Edith's kitchen. mai ai si altele? ca daca ne mai dai 2-3 linkuri, ce carte de bucate nene, aleluia!

nu prea am avut timp sa mai fac sapaturi.
cel mai mult imi place http://mayas-esprit.blogspot.com/ si forumul de pe culinar.ro http://www.culinar.ro/forum/
pe urma celebrul jamie http://www.jamieoliver.com/recipes
si apoi:
http://www.nigella.com/
http://savalaura.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
cate site-uri atatea pareri...nasol ..eu port 35-36,depinde de calapod si de aici mi-am luat si cu 3 si cu 3.5 si am probat o pereche 4,care imi veneau

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Am gasit si eu 36 = 3.5. Deci ai dreptate cu cate site-uri atatea pareri.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput