Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oana - te-am votat, numai ca azi ti-am dat numai 7l de vin.. Frumos locul de joaca. Sunt curioasa cat va sta acolo.. adica, cand va incepe sa o i-a la picior?

Am pus-o si eu pe Irina intr-o zi pe jos, si s-a trantit cu capul de pamant, si binenteles ca a zbierat.

Stanucel - si la mine plange Irina cand e printre straini.. dar cred ca are motiv. la mine stau doar eu cu ea.. cam 90% din timp. De asta zic ca o cred ca nu ii place la altii in brate.

Ella - sa va fie de bine iesirea. Ma bucur ca va simtiti bine! Mi-a placut f mult cum ai scris...

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ramy77 da, a fost buna! Nu-i nimic!
Na, daca a vrut Lara prajitura, v-am facut pofta.
ellanik aerul de munte ii face bine si adoarme. Acum 2 ani cand am fost cu Ioana la Busteni, la fel dormea in carut, cand ieseam afara.
Cate grade sunt acolo?
Distractie placuta in continuare!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Roxana - la multe lunite si anisori Silvanei!! Iti vine sa crezi ca deja are sase luni, si parca mai ieri erai nerabdatoare sa se nasca? Irina cand e foame, papa repede la inceput. Cand e aproape satula, incetineste ritmul.. iar cand nu mai vrea, abia mai deschide gura. Iar daca insist cu o lingurita in plus, incepe sa se smiorcaiasca. A mancat mult Silvana ieri. Dar de ce ii dai asa mult? Mie mi se pare cam mult un bibe de lapte, un borcanel de papica si apoi la o ora iar lapte. Plange dupa ce ii dai de ex numai borcanelul, ca nu s-a saturat? Eu zic sa incerci sa ii dai mai putin.

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multe lunite silvana...si celorlanti prichindei...

la multe lunite......

o zi buna cu mult spor...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Am descarcat ceva poze acum in calculator si am dat de o poza pe care am facut-o zilele astea.Iar m-am enervat.Spuneti si voi daca astia sunt parinti normali:
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/5043259549/
Roxy la multe lunite Silvanei.Pozele cu Irene le gasesti la semnatura ei.
Erina am vazut filmuletul cu David.Ce se amuza el acolo.Finutei mele cand i-am cumparat un borcanas de ala de facut baloane a inceput sa planga cand a vazut baloanele.S-a speriat probabil

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Nikireferitor la papica, si eu blenduiesc tot si pastrez la frigi, sau mai si congelez. (cred ca am vreo 7-8 borcanele congelate)

Honey tare de tot curatenia cu Shitzu..asa face si a ta?
Despre Maya, eu zic ca nu ii place deloc pe burta daca nu vrea sa lase capu jos..Am sa-ti pun un filmuletz sa vezi cum se mosmondeste Codrin pe burta,dar el adora sa stea pe burtica..sta si 15-20 de minute cu nasu in paturica.

Stanuceldaca la Mara se vede piscatura de la BCG inseamna ca are reactie..deci nu trebuie refacut. Poate sa nu mai coaca . La noi a copt , dar putin si orucum a inceput cam dupa 2 luni jumate

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

cred ca m-ai incurcat....nu am nici o problema cu BCG-ul...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Stanucel nu am nika personal cu tine de tot te confund..cred ca era cam dimineata pt mine ca am avut o gramada de greseli. Dar sa stii ca pe Adelina ta ochioasa nu o confund cu nimeni, da?? Eram cu gandul la Mara de sanzi in timp ce citeam ce ai postat tu..si de acolo rezultatul

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

irene26 multumim pt urare (tuturor va multumesc)!
Prajitura nu e facuta de mine, e cumparata. Nu prea ma pricep sa fac dulciuri.
nibi_niki nici Justina nu are suzeta, dar nu ca nu accepta ci pt ca nu am vrut eu sa-i dau..dar daca v-a avea dureri crunte de dinti, cred ca o sa-i dau (daca o va accepta).
stanucel probabil nu-i placea sa stea pe burtica.
Sta si ea f bine in fundulet, ba chiar se ridica in picioare (in urmatorul filmulet).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami, niki

ami nu.i dau mult, adica nu asta e ideea mea, din contra eu vreau sa manance cat sa traiasca nu sa traiasca pt mancare, dar nu avea stare , plangea asa, se chitaia si am crezut ca.i e sete sau foame si i.am dat si laptele, poate din contra era prea plina

niki sunt tampiti aia pe scuter cu copilul, aa e in dominicana merg cate 4-5 pe un motor :))) dar la greci aveam pretentii

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

am vazut pozele din prima clipa de viata a dianei! intr.adevar irene radiai de fericire, e si normal
si m.am delectat si cu restul, dar n.am terminat cu plaja

POZE

Mergi la inceput

niki se poate si mai rau

POZE

Mergi la inceput