Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna dragele mele!
Eu abia la orele acestea mai apuc sa va citesc, sau sa scriu, sotul este prins in niste conferinte foarte importante, iar eu incerc sa-l ajut il limita timpului disponibil. Nu ma pot duce la conferinte, dar bine ca-l pot ajuta de acasa cu traduceri, corectari, redactari, etc.
In rest, sunt ceva mai nervoasa zilele acestea, maseaua inca nu mi-a trecut, si uite asa trebuie sa ma prezint la dentist saptamanal pt curatirea cariei.
Doamne ajuta ca Diana este bine merci, ca destule am eu pe cap.
Am citit aproximativ toate postarile, dar nu mai sunt sigura daca am memorat tot.
Oana, ii urez multa sanatate sotului tau si astept vesti bune de la tine maine! L-am vazut si pe Eric in toate pozicile, imi place cum ai amenajat salteaua de joaca, asa am facut si eu cu ceva timp in urma.
Ramy, multumesc ca ai intrebat de mine.
Rebiana, multumesc mult pt trimiterea parolei. Astept poze noi cu piticii tai!
Roxana, super scumpa Sivana in filmulet; apropo', ii sta foarte bine in rosu!
Denisa, nici Maya nu este mai prejos, ce ras frumos are! Am tot analizat filmuletul cu ea si pot sa spun sa stai linistita, este un copil perfect normal!
Alina, Justina este harnicuta rau de tot, are o stabilitate foarte buna atunci cand sta in pozitia sezut pt varsta ei. Mi-a placut si prajitura, poate postezi si reteta, fiindca as incerca si eu sa fac prajitura. Imi place sa incerc tot ce este nou in materie de "cusine" Si nu in ultimul rand, ii urez Multi Ani inainte si multa sanatate fratelui tau!
Ioana 28, vezi ca vin si eu la tine, imi place visinata, din pacate beau numai cand ajung in tara si mai iau o sticla de 2 litri cu mine. Chiar ca mi-ai facut pofta, mai bine nu mentionai!
Stanucel, draga mea, nu ai gresit cu nimic daca Adelinei nu-i place ca altcineva s-o tina in brate, sau ca plange in alta casa. Probabil nu se simte in siguranta atunci cand alta persoana vrea s-o tina in brate, sau atunici cand se afla in alt mediu. Asa este si fetita mea, Diana. Asa este cum scrie Sanzi, fiecare copil cu presonalitatea lui! Nu?
Jeni h, ce mai faci? Dar fetita? Multa sanatate!
Elanik, odihna placuta la munte si mult aer curat!
Andra s, imi place ca nu uiti niciodata sa postezi meniul micului Ianis! Mama constiincioasa, ma mai inspir si eu din retetele tale, imi plac combinatiile tale!
Astero, uite, mi-ai dat o idee sa postezi 4 poze imediat dupa ce am nascut, sunt postate la semantura si pe contul comun. Sa nu va inchipuiti ca arat cine stie ce, pozele sunt facute la ora 5 dimineata.
Cam atat pe moment, va urez somn usor si sa auzim numai de bine!

http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

roxana super misto nuna peppu da la noi ma indoiesc ca il gasesc...
denisa ai dreptate dala e numa ca pe el scrie good baby si am crezut ca asta e marca. scuze da ma pricep la marci...
cristina o sa ma uit si dupa bugster sa vad ce scoruri au ca ma gandesc ca si cel care l-am avut a costat 10 mil si l-am folosit vreo 4 luni...bani dati degeaba, nu m-as mai avanta sa mai dau o groaza de bani. apropo cam pana la ce varsta stau iepurasii in carucior?
am uitat sa zic neata si un weekend placut tuturor. eu sunt zombi s-a trezit toata noaptea la max 2 ore...
oana si lui rares ii plac sosetele. cand il pun in scaunul de masa eu ma chinui sa-i infig mancarea iar el se apleaca sub masuta sa isi roada sosetele .
denisa foarte frumoasa costumatia mov . si mie mi se pare ca s-au atenuat mult petele.
ramyla mine nu sta incaltat, trage de ei pana ies, motiv pt care nici nu prea mai pun pantofi, papuci doar sosete mai grosute...desi si de alea trage sa le rontaie...
stanucel si rares a avut o perioada de vreo luna cand se punea pe un urlat crancen dc il lua cineva in brate sau vorbea cu el.ete denisa stie ca era cat pe ce sa se puna pe urlat dupa ce a vorbit cu el. dar acum a trecut. nu cred ca va dura mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,
haideti ca dau cafeluta buna si ciocolata neagra cu menta...haideti..uite aburul cafelei a luat-o deja inspre voi..

Andrulesi tu dai doar 1-2 lingurite de carene?? pai inseamna ca eui nu sant intreaga la minte..doream sa pape juma de copanel la o masa ..si le scuipa de zici cai kk

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Nikireferitor la papica, si eu blenduiesc tot si pastrez la frigi, sau mai si congelez. (cred ca am vreo 7-8 borcanele congelate)

Honey tare de tot curatenia cu Shitzu..asa face si a ta?
Despre Maya, eu zic ca nu ii place deloc pe burta daca nu vrea sa lase capu jos..Am sa-ti pun un filmuletz sa vezi cum se mosmondeste Codrin pe burta,dar el adora sa stea pe burtica..sta si 15-20 de minute cu nasu in paturica.

Stanuceldaca la Mara se vede piscatura de la BCG inseamna ca are reactie..deci nu trebuie refacut. Poate sa nu mai coaca . La noi a copt , dar putin si orucum a inceput cam dupa 2 luni jumate

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Denisa,eu te declar oficial ticnita..pai am vazut si eu acum filmuletul cu Maya..pai daca asta e un copil cu probleme, eu stau la pusca. Pai draga mea, cam cat de mult o tii tu pe zi,pe burtica, ca sa ai pretentii sa se ridicemai bine? Ca asa imi statea Codrin acu cateva saptamani..nu se ridica mai tare, dar l-am pus la munca..de catea ori pe zi cate 10-15 minute(in patut unde nu exista pericol de cadere)...No ofense, dar problemele le ai tu..la "mansarda", ca Maya este o dulce vsela si perfect normala!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Anca,multumim de cafeluta.Deja eu trec la a 2-a pe ziua de azi
Multumesc fetelor pt raspunsuri referitor la supica
Roxi ii sta foarte bine Silvanei in rosu.
Oare Maria e singurul iepuras ce nu accepta suzeta
Am vazut-o si pe Maya in mov
Oana ce loc frumos de joaca i-ai amenajat acolo...Eu i-am pus Mariei o paturica pe jos zilele trecute,dar pentru ca ea cand se intoarce de pe burta pe spate isi da drumul la tot corpul(nu stiu ex cum sa explic),s-a lovit la cap.Ce a mai plans mititica.Asa ca am renuntat pe moment si tot in pat stam.
Irene tot frumoasa erai si la 5 dimineata.
Ami cum mai e Irina?
Andra ceva poze noi cu ochiosul mic si frumos?
Revin..ma duc sa imi fac a 2-a cafea

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Nikireferitor la papica, si eu blenduiesc tot si pastrez la frigi, sau mai si congelez. (cred ca am vreo 7-8 borcanele congelate)

Honey tare de tot curatenia cu Shitzu..asa face si a ta?
Despre Maya, eu zic ca nu ii place deloc pe burta daca nu vrea sa lase capu jos..Am sa-ti pun un filmuletz sa vezi cum se mosmondeste Codrin pe burta,dar el adora sa stea pe burtica..sta si 15-20 de minute cu nasu in paturica.

Stanuceldaca la Mara se vede piscatura de la BCG inseamna ca are reactie..deci nu trebuie refacut. Poate sa nu mai coaca . La noi a copt , dar putin si orucum a inceput cam dupa 2 luni jumate

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

cred ca m-ai incurcat....nu am nici o problema cu BCG-ul...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata haideti la cafea...

am sa incerc as acum spuneai sanzi..ea nu plang cand intru in casa,si nu am incercat sa nu o las la persoanele care merg...ea imi plange dupa o perioada de stat acolo...

bine ca a dormit foarte bine azi-noapte,iar acum vorbeste si este tare vesela...stiti cat am stat in vizita cu ea avea o fata trista...

eu piure de legume il fac zilnic,fac putin atat cat mananca...in cazul in care ramane mananc eu....

weekend placut...

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca - Honey face doar mizerie, dar eu tot sper ca poate poate
Nu de ridicat ma vaitam si de intors. Asa e nu-i place pe burta, cand incerc sa-i arat cum sa se intoarca p burta se forteaza toata sa se dea pe spate, nu ma ajuta deloc, iar cand ajunge pe burta ma cearta ca am pus-o asa.
Sta ceva pe burta, o ora pe zi ot sta, nu legat...

Stanucel - eu as lasa-o mai moale o perioada cu vizitele daca plange si nu se simte bine. eu cred ca da o " fortezi" in directia asta mai rau ii face si isi pierde increderea in tine.
Maya e fericita la oricine si cu oricine, sunt curioasa daca o sa ajunga si la faza plans.
Se mai sperie de cate cineva care scoate un sutet ciudat. Nu stiu de ce cred unii ca un copil e incantat sa-i vada pe ei strambandu-se si facand ca maimuta in copac

niki - nici maya nu e fan suzi, dar ca jucarie e ok

multumim tuturor pt vizionare si complimente

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!

Niki - multumesc de intrebare! Irina e bine, de azi papam normal, gata regimul si tratamentul. Nici Irina nu accepta suzeta. Daca incerc sa i-o dau cand e somnoroasa/mofturoasa, zbiara realmente si o scuipa cat colo. Dar nici eu nu m-am omorat sa o obisnuiesc cu ea.. pot sa si o arunc, ca nu cred ca ii va lipsi. Tu cum te simti? Ca am citit zilele trecute ca ti-a fost rau?

Anca - nu toti copii sunt fani carnita. Am mai citit ca sunt unii care o accepta mai greu.. mai ales ca el a mancat pana acum doar legume simple si le stie gustul si simte imediat cand e schimbat. Incearca mai intai cu o buc mica, mica si apoi mai maresti cantitatea. Eu asa zic, sa ii dai putina pt inceput.

OMG daca sunteti pe langa tv, dati pe protv...

Irina (8 martie 2010)

"Un punct, care ieri era nevazut, este tinta ajunsa azi si va fi punctul de plecare maine." (Macaulay)

Mergi la inceput