Incaltaminte toamna-iarna fetita

Incaltaminte toamna-iarna fetita | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

Buna seara, fetelor!

Imi puteti recomanda, din experienta voastra, niste magazine / site-uri / producatori unde pot gasi incaltaminte de calitate pentru Daria?

Mai exact, am nevoie de o pereche de ghetute care sa fie impermeabile si complet inchise. Cu fermoar/scai/siret, FARA taloneta aceea care formeaza scobitura talpii, pentru ca Daria calca cu varfurile picioarelor orientate spre interior si se sprijina pe laterala exterioara a piciorului, motiv pentru care medicul ortoped pediatru ne-a spus sa o incaltam invers, iar taloneta impiedica acest lucru.

Si de o pereche de cizmulite imblanite, din piele, tot fara taloneta. Cu fermoar sau scai. Sa nu intre zapada.

Sa se incalte usor, sa nu o fortez cu incaltatul, ca am mai avut probleme de genul asta, incaltaminte frumoasa, dar tare greu intra in piciorus, mai ales cu sosetuta.

Bugetul este limitat, maximum 80 de lei, desi mie tare imi plac astea: http://www. haine de copii. ro/fetesibaieti/incaltaminte/ghete-imblanite-copii-19-25-218100/ (scoateti voi spatiile).

Multumesc pentru idei!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Selene,exact,dar exact modelul acesta l-am vazut marti in Dragonul Rosu,erau 85 ron la engross,deci nu cred ca gasesti mai ieftine.Eu am vrut sa ii iau Sarei dar nu avea nr 21,ca noi avem piciorus de bebei .Daca vrei la pretul asta,cred ca sambata am sa mai merg pe acolo si daca or sa mai aiba(acum aveau numai un bax modelul asta si era deja comandat,dar ma cunosc doamnele si mi-ar fi dat daca aveau nr cautat de mine)si vrei,iti iau.Cizmulite inca nu am vazut,dar ar trebui sa apara,si daca gasesc ceva fain iti dau de stire

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Selene,exact,dar exact modelul acesta l-am vazut marti in Dragonul Rosu,erau 85 ron la engross,deci nu cred ca gasesti mai ieftine.Eu am vrut sa ii iau Sarei dar nu avea nr 21,ca noi avem piciorus de bebei .Daca vrei la pretul asta,cred ca sambata am sa mai merg pe acolo si daca or sa mai aiba(acum aveau numai un bax modelul asta si era deja comandat,dar ma cunosc doamnele si mi-ar fi dat daca aveau nr cautat de mine)si vrei,iti iau.Cizmulite inca nu am vazut,dar ar trebui sa apara,si daca gasesc ceva fain iti dau de stire

Daria e deja pe 22-23, ca m-am uitat pe site la marimi si scria acolo ca 22 e 13,7 (talpa interioara, cred, dar nu sunt sigura), Daria are aproape 14 cm (14 cm fara 2 liniute ) talpita goala, 23 cica e 14,3.

Si zici ca fix Hokide si fix asa erau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, iarta-ma ca "profit" de tine
Lumi, pliz,pliz, daca te duci in Dragon imi iei si mie o pereche, daca sunt asa ca cele la care a pus Selene link?
Adica cu blanita si din piele si modelul ala de gheata, nu ma intereseaza sa fie marca respectiva, ci modelul.
Nr. 23

pliiiiz

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

fetelor,e si modelul,si marca si culoarea.....Sunt standuri cu marfa ff buna,eu le iau copiilor lucrusoare de la Gap,Oshkosh,Debenhams,Next,George.....si tot ce vrei si nu vrei...lui Alex i-am luat bermude de blugi de la MaximoDutti,super....La incaltaminte e mai slaba oferta dar au inceput sa aduca si incaltaminte .Daca merg,dau de stire din timp,adica maine seara cel tarziu

Mergi la inceput

of, Lumi, tu stii unde sa te duci, ca am fost si eu de cateva ori in Dragonul 2, dar de unde nenica, ca nu prea am gasit lucruri ca lumea.
Doar Bebetto, dar acum suntem domnisoare mari, nu mai merge cu bebetto

Deci, pliiiz, daca te duci, nu ma uita

Mergi la inceput

Si daca mai mergi in oricare alt we (ca we asta sunt plecata din bucuresti ), te rooog, ia-ma si pe mine

O sa-ti raman datoare toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bai, ma faceti geloasa, ca sunteti acolo, aproape, si io, prea departe...

Alex@Sara, dai de stire, OK?

alex_andra, da' Eva cat are talpita goala, de zici tu ca sigur 23? Ca sa stiu cum sa ma orientez...

Mergi la inceput

Selene, tu numa' spune si se rezolva:)
Vii aici intr-un we, eu te cazez si mergem la shopping
Bineinteles, ca ne va "initia" Alex@Sara in tainele labirintului din dragoane

Acum eva poarta 22 la pantofiori si sandalute, de aceea ii cumpar pt iarna ghetute 23.
Are 14 cm. , cu marja de eroare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

AlexSara, te rog daca iti amintesti poate ne dai si noua numerele standurilor. Nici eu nu gasesc lucruri de calitate si pierd si o zi si vin cu cateva lucrusoare. In ce dragon te duci? In 2, 5 etc?
Eu ma duc la 474, in dragon 2 sa iau jucarii Pilsan. Dar ma duc punct ochit, punct lovit.
Eu nu prea gasesc lucruri de calitate, se pare ca nu am "ochi".
Asa ca daca iti amintesti numerele standurilor ...mi-ar folosi muult
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Nu vreau sa te dezamagesc dar baietelul meu a avut anul trecut ghetute de la aceeasi firma , cam acelasi model dar varianta pentru baieti pe Kaki, oricum talpa este aceeasi si am constatat urmatoarele:
-talpa aluneca f rau
- cu toate ca sunt imblanite, de acasa si pana la gradinta (5-10min) ii inghetau picioarele deoarece talpa este f subtire si dintr-un fel de cauciuc .
Asa ca am renuntat la ele si ne-am dus si i-am luat niste ghete de iarna de calitate pe alea i le-am dat doar in zilele mai calduroase toamna si primavara si tot avea picioarele reci dupa o plimbare mai lunga.

Pentru mine "dragonul" ramane un mister , un labirint fara sfarsit de unde nu am reusit niciodata sa cumpar ceva mai ieftin. Asa ca am renuntat de cativa ani sa ma mai duc pe acolo.

Ideal ar fi sa iei incaltaminte de la reduceri pentru sezonul urmator ca dai pe o perche de ghete Geox (e un ex) cat dai pe unele din "dragon".

Mergi la inceput