Sezatoarea canadiana (193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

mai, cine iesi pozitiv la testul de sarcina? tu sau catelul?

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Dana, sa-ti traiasca mindretile! Le aduci la resto? Le cint La Multi Ani, sa mor ca da (desi o sa va para rau, ca eu nu tre sa cint nici singura in baie)

Sorry, am fost complet prinsa cu teste si examene si vizite de scoli, daca vreti impresii, va povestesc. Daca nu, eu va povestesc oricum, da' mai intr-alta zi.

MA duc sa citesc din urma - n-am citit cel putin 10 pagini - si refac listele, dupa care stabilim cind ne intilnim.
Bocconcino de pe Cote Vertu e ok? Eftin si bun, in calea tuturor, cu calamari pt. mine si Diana :)

8 octombrie: Simonna, Iselin, Podeanu, Nelia, Oana, Doloress,Mimitete, Ana, Diana?, Dragaica, Mikiion
15 octombrie: Iselin, Podeanu, Nelia, CGE, Ana, Diana?, Dragaica, Mikiion
22 octombrie: Simonna, Doloress, Podeanu, Nelia, CGE, Mimitete, Ana, Diana, Dragaica, Mikiion, Ione, Simi
29 octombrie: Simonna, Doloress, Iselin, Nelia, Mimitete, Ana, Diana?, Casandra, Dragaica, Mikiion, Ione, Simi

Asta-i. Mie imi vine sa propun 8, pe principiul ca ce-i in mina nu-i miniciuna, e inainte de wk. lung si putem sa ne recuperam a doua zi... Ione, Simi, puteti sa incercati mai tare? Simi, sint 2-3 ore, da-i o tema la copil si vino! (Eu asa fac!)

Rox, dumneavoastra? Nu reusesti sa ajungi?

Oh, iar e trecut de 10 jumate'... Mai scriu eu miine, sper ca ramine internetul functional.

Doamnele care emigreaza, bafta multa, hold on tight, ca se intimpla si asta.

Warning: noi ne-am luat catzelu' vineri si duminica am facut testul de sarcina... pozitiv :))

Noapte buna,
S.

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Eu ma tot intreb daca remarca asta merita un raspuns...

Simonna, MAMA lui Addison Catherine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, dc e intalnire vinerea asta, incerc sa ajung si io.
Vad io daca dupa sau inainte de patinajul mandrei, vin singura sau cu patinatoare cu tot.

De la ce ora ar fi intalnirea ? Comme d'habitude ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Daca tot eram in zona, va invit la noul capitol 194.

Simo o sa pun listele tale la inceputul noului capitol sa ramana de reper pentru toata lumea

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Simi, condoleante pentru bunica!

Bun venit aspirantelor la emigrare!
Allina, bafta la interviu!

Nelia, mi-a placut tare mult cum ai povestit aventurile voastre cu pisica. Cand eram studenta, eu am avut una in Romania, pentru scurt timp. Am bagat-o in casa ca miorlaia la usa. Era tare jucausa, sa vezi ce alerga prin apartament, dintr-un capat in altul. Dar, nu a durat mult, cred ca nici 2 luni si am dus-o la tara. Imi distrusese toate florile din ghivece si facea pipi prin colturile camerei, numai la ladita nu facea. Asa ca nu am mai rezistat si am facut-o taranca, la mama in curte.
Acum copiii mi-au mai batut apropouri de luat un pet, mai nou vor pestisori, dar eu bag motivul ca cine are grija de ei cand plecam acasa si le dau ca exemplu pe verisoara lor care a avut un peste si l-a gasit cu burta in sus cand au venit din vacanta (1 saptamana).

Maru, ce mi-e dor si mie de niste merdenele. Chiar asa, oare nu oi putea sa fac si eu? Anka, tu esti cu culinarele, ce zici gasesc reteta?

Mergi la inceput

Nelia, mi-a placut tare mult cum ai povestit aventurile voastre cu pisica. Cand eram studenta, eu am avut una in Romania, pentru scurt timp. Am bagat-o in casa ca miorlaia la usa. Era tare jucausa, sa vezi ce alerga prin apartament, dintr-un capat in altul. Dar, nu a durat mult, cred ca nici 2 luni si am dus-o la tara. Imi distrusese toate florile din ghivece si facea pipi prin colturile camerei, numai la ladita nu facea. Asa ca nu am mai rezistat si am facut-o taranca, la mama in curte.
Acum copiii mi-au mai batut apropouri de luat un pet, mai nou vor pestisori, dar eu bag motivul ca cine are grija de ei cand plecam acasa si le dau ca exemplu pe verisoara lor care a avut un peste si l-a gasit cu burta in sus cand au venit din vacanta (1 saptamana).

Maru, ce mi-e dor si mie de niste merdenele. Chiar asa, oare nu oi putea sa fac si eu? Anka, tu esti cu culinarele, ce zici gasesc reteta?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput