Aspirante optimiste > 20 ani (585)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Pai ce sa fac Lia? Stau aici ca pe ace sa vad cu ce vesti mai vii si-mi spui ca sta cupchilu nemancat? Pai asta-i treaba?
Cixinica tu ce mai zici?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Fetelor, am vazut ca erati tare suparate aseara, dac-ati sti de cate ori ma simt la fel...imi vine sa ma dau cu capu' de toti peretii si plang si sotul nu stie cum sa ma mai linisteasca si tot nu-nteleg de ce mi se-ntampla mie asta. Si parca pe unde ma duc numa' de gravide dau si de cate ori vad una ma gandesc eu de ce nu pot fi la fel.
Sa va rugati sa nu ajungeti ca mine la FIV, iar daca sotii vostri isi doresc la fel de mult copii, atunci ar tb sa faca si ei toate eforturile si sa inteleaga ca asta este si daca vrem musai numai asa se poate si gata. Eu nici acum dupa 2 luni si ceva de la verdict nu pot sa cred ca intr-adevar n-avem nici o sansa. Ce sa mai zic? Am 34 de ani, cat sa mai astept? De multe ori am senzatia c-am acceptat ideea, dar cand citesc paginile de la FIV mi se zbarleste parul pe mine.
Partea buna e ca suntem aici una pt alta si ne sustinem si mergem mai departe.
ici multi pt toate fetele!

in devenire

da didi aseara ii ridicam moralul andrei
imi pare rau pt tine ca trb sa ajungi la fiv da gandestete ca poate as a vrut dumnezeu. nimic nu e intamplator, iti inteleg mahnirea si furia da acum mai mult ca niciodata trb sa ai credinta ca va fii bine.
uite o cunostinta de-a mea a ajuns la fiv din cauza sotului ca erau defecti spermatozoizii...la ea din pacate nu au reusit fiv-urile(nu incerc sa te descurajez) si a adoptat o fetitra frumoasa foc. sunt o fam foarte fericita, nici nu zici ca nu ar fi copilul lor.ce sa zic dumnezeu are pt fiecare pregatit ceva.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Bella, noi ne punem toate sperantele in acest FIV, nu cred ca ne permitem mai multe. Avem o gramada de rate, datorii, etc., nici pt asta nu avem bani, ne bagam in alte datorii. La adoptie nici nu vreau sa ma gandesc, in sensul ca nu vreau sa ma gandesc ca nu reusim cu FIV. Si oricum adoptia presupune muuuulte luni de frecusuri cu autoritatile, acte, bani, etc. Dar nu, nu vreau sa-mi stric ziua cu asta.

in devenire

Mergi la inceput

Citat:

Bella, noi ne punem toate sperantele in acest FIV, nu cred ca ne permitem mai multe. Avem o gramada de rate, datorii, etc., nici pt asta nu avem bani, ne bagam in alte datorii. La adoptie nici nu vreau sa ma gandesc, in sensul ca nu vreau sa ma gandesc ca nu reusim cu FIV. Si oricum adoptia presupune muuuulte luni de frecusuri cu autoritatile, acte, bani, etc. Dar nu, nu vreau sa-mi stric ziua cu asta.

in devenire

eu sunt sigura ca reusesti cu fiv-ul.
unde il faci?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

La medlife, la dr. Albu. Astept sa treaca si luna asta si ma programez la un nou control sa stabilim exact ce-avem de facut. Ne gandeam noi sa facem in noiembrie, deci tb sa incepem demersurile.

in devenire

Mergi la inceput

Citat:

La medlife, la dr. Albu. Astept sa treaca si luna asta si ma programez la un nou control sa stabilim exact ce-avem de facut. Ne gandeam noi sa facem in noiembrie, deci tb sa incepem demersurile.

in devenire

medlife-ul e clinica buna

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Asa zic si eu, pana acum am fost multumiti de ei si ne-a placut si dr. Tu la ce dr mergi?

in devenire

Mergi la inceput

Citat:

Asa zic si eu, pana acum am fost multumiti de ei si ne-a placut si dr. Tu la ce dr mergi?

in devenire

dr. puia de la giulesti.
nu prea imi place ca trb sa merg la spital..stii cum e acolo cozi,conditii asa si asa da nu mai conteaza ca dr e super.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Daca-ti place dr si te-ntelegi cu el, e ok. Am fost si eu pe la giulesti si nu mi-au placut conditiile deloc, nu m-a dat pe spate nici dr Ion Ionut, de aceea m-am indreptat spre medlife.

in devenire

Mergi la inceput

Citat:

Daca-ti place dr si te-ntelegi cu el, e ok. Am fost si eu pe la giulesti si nu mi-au placut conditiile deloc, nu m-a dat pe spate nici dr Ion Ionut, de aceea m-am indreptat spre medlife.

in devenire

cu ion ionut a nascut-o mama pe soramea. e super ok. da acum nu stiu cat de profi e pe probleme de infertilitate.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput