Aspirante optimiste > 20 ani (585)
Raspunsuri - Pagina 16
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv lorena, lasa ca la altii li se intampla si mai nasol , lasa ca va reveniti voi... o sa vezi ca o sa fie mai bine...eu azi mi-am uitat sutienul in CABINA la C&A ![]() nici nu stiam cum sa-i explic tipei de la cabine ce mi-am pierdut si cum de nu mi-am dat seama... ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
:))) buna asta cu sutienul. si eu am patit cu o geaca de blugi...am dat-o cu hainele pe care nu le cumparam. noroc ca nu era tot de
la zara
aspiranta la bebik
gabyv spune:
da, dar eu mi-am dat seama abia cand am ajuns acasa...ma si intreb cum pt ca eu port E la sutien, nu mi-am dat seama ca merg cu revarsarile talanganind ![]()
tipa de la cabine si-a dat seama ca era uitat si mi l-a dat si a zis ca se mai intampla
sa mor de rusine nu altceva(mai ales ca nu era in limba mea)
cred ca eram prea entuziasmata de reducerile pe care le cumparasem ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cami_antonia spune:
fetelor multumesc de gandurile bune pt noua bebelina din burtica
nu a stat deloc la eco
am facut ecografia morfofetala de primul trimestru
cu toate masuratorile
si a durat o ora si ceva
timp in care s-a zbantuit
la sfarsit a adormit
si doarme in aceeasi pozitie ca si antonia
ahahahaha
a fost atat de simpatica
va pupicccccccccccccccccc
si hai cu testele dubleeeeeeeeeeeee
didi, lia, katy si restul fetelor mai vechi multa bafta in continuareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dar si fetelor noi pupici multi

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
13+
ancadragoman spune:
Ramona e gravida?????????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!
bebelu LA MULTI ANI!!!!! 

sa fiti sanatoase si tu si bebelina
RAMONELLA felicitari 

sarcina usoara si la termen

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv da, dar eu mi-am dat seama abia cand am ajuns acasa...ma si intreb cum pt ca eu port E la sutien, nu mi-am dat seama ca merg cu revarsarile talanganind tipa de la cabine si-a dat seama ca era uitat si mi l-a dat si a zis ca se mai intampla sa mor de rusine nu altceva(mai ales ca nu era in limba mea)cred ca eram prea entuziasmata de reducerile pe care le cumparasem www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
ce face shoppingul asta din om :))
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 deci fetele s-a spart gheata si avem si saptamana asta o graviduta.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
speram la cat mai multe

aspiranta la bebik