Aspirante optimiste > 20 ani (585)
Raspunsuri - Pagina 14
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentinag Ce concluzii am tras eu?Am semnalat doar subiectul si derapajele unora. |
Valentina
, hai nu te supara, ca nu era pt tine mesajul, adica pt tine, dar nu ca sa te contrazic. Tu ai zis ca sa ne uitam la comentarii, asa ca explicatia mea era asa in general. Evident ca acele comentarii sunt derapajele unor oameni care nu au cap...Eu am explicat care e treaba ca imi place sa le zic lucrurilor pe nume si sa nu creada careva ca in Franta e super..."si fac aia Fiv gratis pe banda"
+ ca am o prietena caruia i s-a refuzat dosarul (care ne citeste si e libera sa se bage in discutie

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
lorena_86 spune:
ralu, LA MULTI ANI! fericiti alaturi de familiata, multa sanatate si toate cele bune!
Ramo, FELICITARI! Sarcina usoara si la termen
Am si eu o intrebare....ai facut ceva tratament inainte sa ramai? pt trombofilie ma refer si si eu sunt suspecta si am inteles ca trebuie sa faci tratament inainte?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor mi-am facut analizele
yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy

de cateva luni tot imi stang bani
offfffffffffff, grea mai e viata asta
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
FETELOR 

samabata merg la o nunta si sotul si-a ars pantalonii cu fierul de calcat
nu mai au nici o sansa, nu? 

doamne suntem urmariti de ghinioane
parca am fi blestemati
din rau in mai rau
si erau pantalonii de la costumui lui de la cununia civila
pe care la luat din bucuresti si a costat o gramada de bani
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
andr@ spune:
lorena tu ce mai faci? 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
anda15 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor mi-am facut analizele yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de cateva luni tot imi stang bani offfffffffffff, grea mai e viata asta ![]() ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena, ma bucur ca le-ai facut, eu sper totusi sa-ti iasa rezultatele bune sa poti sa-l astepti pe bebe linistita
andr@ spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 FETELOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samabata merg la o nunta si sotul si-a ars pantalonii cu fierul de calcat nu mai au nici o sansa, nu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doamne suntem urmariti de ghinioane parca am fi blestemati din rau in mai rau si erau pantalonii de la costumui lui de la cununia civila pe care la luat din bucuresti si a costat o gramada de bani ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
vaiii dar cum a reusit? a uitat de ei? pai nu cred ca se mai poate face ceva....chiar si dogoriti daca erau se cunoaste ff tare
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
lorena_86 spune:
anda
ce face bebe
creste? esti pe tratament
merci pt incurajari dar sunt aproape sigura ca am si eu mutatii de aceea luna asta nici nu mai incerc ca rezultatele mi-ar veni cap in perioada imediata de dupa ovulatie asa ca mai pierd o luna
andra 

nu a uitat de el
avea fierul in mana si eu eram la pc pe forum si cand il aud tipand si nu mai stia de suparare ca si-a ars pantaloniiānu au gaura dar sunt luciosi, pe o portiune micuta, dar se vede, sunt distrusi
pur si simplu a atins fierul de ei si gata sa-u si lipit
cred ca nu mai era bun fierul
nu mai rezist cu atatea incercari
fetelor cand s-or termina ghinioanele la mine ca cedez psihic 

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
buna lorena...se mai intampla acum nu il certa si tu![]()
nu fii pesimista ca mai rau atragi ghinionul.
fetelor vreau mai mult optiimism![]()
aspiranta la bebik
lorena_86 spune:
problema mare este ca nu mai are alt costum si chiar nu avem acum bani de altul ca am strans cateva luni 700 ron pt analize dar pt un costum acum
habar nu am cum o merge la nunta, in blugi

offfffffffffffffffff cedez nervos 

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen