Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor o intrebare de 10 puncte:voi cu ce fel de ceaiuri faceti baie la bebe?Noi folosim de regula musetel si salvie,insa as mai dori si alte pareri

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

eu nu folosesc decat apa... din comoditate sau pur si simplu pt ca uit mereu sa fac... dar nici nu cred ca are neaparat nevoie, poate daca am avea pb cu pielea as pune..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz nici io nu pun nimic.tot din comoditate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu ii dau baby drink. Am incercat si sa-i dau si baby calm, dar nu-l mai bea ca nu e dulce, si eu zahar nu i-am pus in ceiuc.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anca, merci mult de informatii. Ma bucur ca am cine sa imi dea astfel de in info, dar imi pare rau ca le stii din experienta... Ai trecut prin multe cu Vladut... Bine ca e sanatos acum, scolarelul..

Fetele, merci de incurajari. La 3 merg la doctor, abia astept... Acum a facut iar kk deja a treia oara... El de obicei face numai o data pe zi... Ma gandesc ca poate fi din cauza termometrului, ca l-am tot pus la fundic, poate de aia a facut...

Diana, la 6 saptamani e "mica menstruatie", asa zicea Otilia. parca si Giorgia a avut...

BTZ, io in apa de baie pun de obicei de la Topfer o solutie cu tarate, cica e buna. bebe nu are nimic pe piele, iar cu apa cu solutie il spal fara a folosi alte sampoane/geluri de dus... Nu mai trebuie nimic... Iar legat de buretii tai cu usturoi, salivez de numa... Norocoasoooooo!!!

Cred ca are si un pic de febra piticul, ca termometrul electronic in fund arata 37.8 - 37.9, pe indicatiile lui zice ca normal e 37.6.... Cu termometru clasic nu indraznesc, ca tre sa il tin mult, e rigid, nu vreau sa ii fac ceva, mai ales ca a avut si fisura anala... Mai am un termometru electronic tip suzeta, ala arata 38.2.. Fac cu nervii... Abia astept sa ajung la doctor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello gagici si de;finasi!

Cristina, sper sa fie mucisorii lui. Si-a schimbat si mirosul? Stii ca si eu intrebam de chestia asta in urma cu 2 saptamani. Noii i-am dus azi iar proba la un laborator, dr e mai mult ca sigura ca e un crocobaur la mijloc si a mai spus ca din cauza lapticului meu nu s-a deshidratat

Oana, , imi pare rau..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Scutec nou

Sper sa fie corect link-ul, mie mi se blocheaza calc cand ii dau vizualizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris31 spune:

21\07\2010\ -Andrei Vlad -cezariana la 43 \ora 12:15\3710gr\53cm \Apgar 9 \ de doris31.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Doris bine ai venit! Noi ne-am mutat la alt capitol iar mesajul tau a fost moderat si a aparut ulterior.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput