Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

off sa va zic ce s-a intamplat azi...la ora 2 i-am dat sa pape dar cum nu s-a saturat de la o singura tzitzi l-am pus si la cealalta...la ora 6 sanii imi erau moi si trebuia sa ii dau sa pape, il pun la prima tzitzi goleste tot trecem la cealalta goleste din nou si se pune pe un plans de nu stiam cum sa-l mai opresc...
ma si gandeam ce fac la noapte
m-am imbracat, afara ploua ...si am fugit cu caruciorul la bancomat...apoi la farmacie...am luat la recomandarea farmacistei si a unei prietene Topfer e bio - mai zicea cineva de tarate pentru baie de la Topfer...de m-ar fi vazut careva eram ca o mata plouata care fugea cu copilul plangand in carucior
acum la ora 9 am dezghetat lapticul ce il aveam congelat 130 ml...a papat 110 si acum doarme

sper sa ne revenim...adevarul e ca m-am stresat cu bunica mea in ultimul timp...nu am prea dormit...sunt obosita, Marius e indelegatie, mama e la fratele meu...e tare greu singura

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, eu am zis ca alocatiile copilului le strang pt operatie de ridicare a sanilor . Dar pana acum nu e nevoie, dar de abonament la spa tot il taxez

[/quote]

...si cu toate astea tu m-ai facut sa rad

de asta va iubesc eu pe toate!!!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andrei nu mai mananca prin urmare si lapticul meu e mai putin

dupa pampers cam 640ml pe zi, azi nici atat el care manca la o ora jumate, sta si cate 3 ore nemancat, si cand il pun la san papa un pic si apoi gata...de biberon nici sa nu auda, nici cu lapticul meu, il roade intre dinti si lapticul il da afara pe la coltul gurii nu regurgiteaza, pur si simplu nu il inghite, ci il lasa sa curga afara...

racusor, asa face si isa de ieri!! si o tot pun la san sa stimuleze si se joaca daca nu vine mult, iar biberonul, cum zici tu, il invarte in gura si scuipa lapticul... asta ce-o mai fi?! si mai si rade pe deasupra!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

offff Racusor, Rody vad ca si voi aveti probleme

oare ce naiba sa intampla...eu sunt curioasa daca acum la 9 i-am dat de la congelator sigur doarme 5-6 ore...sa vedem ce produc eu in timpul asta ma duc sa mai fac un ceai...chit ca ma constip iar da macar o sa am ceva laptic, sper...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, dupa proba scutecelor din ultimele zile, Vlad mananca cam 600ml... Putin... Dar ce sa-i fac? Azi bietu a papat si mai putin, ca e cu nasucu infundat... Sinupret am incercat, dar isi face o greata...am crezut ca isi da matele afara...

Oana, io ziceam de topfer... Inteleg ca vine la voi puseul de 3 luni? Si io is stresata cu productia... Desi azi imi parea ca e mai bine, acum a papat 2 sani- 130ml doar...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody sarumana de invitatie.Pt asta meriti o bucata mareeeeee de napolitana de casa cu multa crema de ciocolata si rahat,cu glazura si cocos pe deasupra

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara fetelor....offf Oana ce peripetii...bine ca te/ai descurcat

Sa stiti ca si a mea fata de ieri mananca mai putin....in seara asta cu chiu cu vai a mancat 130ml...cred ca au si ei zile si zile...na ce sa zic si eu acum

Eu in loc sa dorm lucrez de zor la ferma...am innebunit cu totul

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Buna seara fetelor....offf Oana ce peripetii...bine ca te/ai descurcat

Sa stiti ca si a mea fata de ieri mananca mai putin....in seara asta cu chiu cu vai a mancat 130ml...cred ca au si ei zile si zile...na ce sa zic si eu acum

Eu in loc sa dorm lucrez de zor la ferma...am innebunit cu totul

poze Antonia

si eu si eu, acelasi lucru fac!

Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Rody sarumana de invitatie.Pt asta meriti o bucata mareeeeee de napolitana de casa cu multa crema de ciocolata si rahat,cu glazura si cocos pe deasupra

ajung eu la Iasi candva... poate nu te ti de promisiune

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Voi va plangeti ca mananca bebeii prea putin si eu nu siu ce sa-i fac sa pape mai putin! La cat mananca el a crescut si productia dar dupa ce ma stoarce cte o ora de simt ca imi suge si creierul, astazi la o ora de la papa a mai bagat si 210 LP . De 2 zile este tare marait si ar sta numai cu tzitzi in gura si nu numai sa suga, sa doarma cu ea......

Poze Bogdan
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Wow Sorina da Bogdan mananca nu se joaca...bv lui...lasa sa pape sa creasca mare si frumos

poze Antonia

Mergi la inceput

gata eu ma bag la somnic ca nu se stie cand face Bogdan ochi si urla ca vrea papa. Noapte buna fetele si a veti o noapte cat mai linistita!

Poze Bogdan
13 iulie 2010

Mergi la inceput