Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - frumoase filmuletele. Eu cand vad ca nu are echilibru asa o las sa cada si sa se odihneasca apoi reiau mai tarziu, dar de fiecare data o las sa cada cand nu mai poate. poate o filmez daca pot, cand vede camera se intinde dupa ea si vine in bot

Ioanaaa se poate !!!! slaba si cu tzatze??? Unde e dreptatea!!!
Eu cred ca unde Ovi e mai grasun e si mai lenes. Noi suntem fara motiv

Roxi la sac ma gandeam dar cu gandul la masina de la spital si la spatiu am nimerit cosmonaut.
Eu nu inteleg de ce costa asta mult chestiile astea, cu aceasi bani iau cearceas cu pilota cu tot. Mie nu-mi plac neam, mi se par urati asa lungi si largi jos , dar Maya doarme bine in ei asa ca am 2. Daca as culca-o fara sac se dezveleste si se trezeste de frig

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Miria, cand am primit eu recomandarea medicului, acum o luna, avea rosu in gat, dar nu i-am dat, sigur era de la tipat. Si el mi-a zis sa ii dau numai daca o doare. Acum nu stiu daca are rosu, maine merg la medic, dar are o tuse seaca, mai mult noaptea. La fel tusesc si eu si simt o mancarime-usturime-disconfort, ca nu stiu cum sa ii zic, care ma face sa tusesc. De asta ma gandesc ca poate la fel simte si ea, mai ales ca nu are febra sau mucisori. Ziua tuseste dimineata sau cand iese afara, dar nu stiu nici daca sa o tin numai in casa.
O sa incerc si sa cresc umezeala in camera. Albastrul de metil se gaseste sub forma de praf sau picaturi?
Scuze, cred ca ti-am facut capul mare, dar dr mea e cam de moda veche, am impresia ca o sa imi dea sirop de tuse sau ceva de genul, si intreb sa imi fac o idee.
Astero, wow, asta da poza la cald! Banuiesc ca tu ai nascut in Grecia. La noi lucrurile evolueaza mai greu prin maternitati, cred ca la clinicile particulare se accepta prezenta tatalui. Oricum, sotul meu mai bine ca nu a asistat. Mara arata mult mai rau, era era verde la maini si picioare, nu plangea, nu respira, avusese circulara tripla de cordon, sigur lesina tac'su!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa si mie imi place pilota, insa in sacii astia nu se afunda nu se pot sufoca, aici pilota e recomandata de la 1 an in sus
plus ca de pilota se dezveleste imediat

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Inca una si ma duc la naniiiiii

Lara- tocmai de baneocin mi-e frica. Eu sunt alergica, daca a ajuns pe pielea mea, ma umplu de bube din cap pana in picioare , nu exagerez, si cele din talpi sunt groznice, ma mananc ca naiba si nu pot sa le scarpin eficient si ca sa fie treaba treaba nu se lasa pana nu bag cortizon, de la cortizon ma umflu etc ....
Deci mai bine nu.
Acolo nu este bubita, nu cred ca are rost sa-i dau cu ceva de genul...

Alina2 - foarte tare poza, ce haiosi era cu capul asa tuguiat.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor!! M-am trezit pe la 8 si ma pregatesc sa ma culc la loc!!! M-a ajuns oboseala si azi mi-am propus sa dorm un pic dupa ce se scoala copiii, ii hranesc si ii las cu mama...

Bumbitza -- felicitari pentru bebe mobil... dar nu te bucura prea repede, ca de acum nu se va mai plictisi, dar va trebui sa fii tot timpul cu ochii pe ea, ca nu stii unde se duce si ce face...

Gata, fetelor, v-am citit, acum ma duc sa ma culc.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor dau si eu cafeluta azi
Denisa stai calma cu rostogolu ca nu face probabil pt ca a uitat.. si eu am avut o perioada cu rares de vreo 3 sapt in care nu se mai tara statea pe burta dadea din picioare si urla ca nu ajungea la jucarii, desi inainte se tara dupa jucarii fara nicio problema. normal ca m-am panicat si eu si deja ma gandeam ca cine stie c probleme are, dar dupa ce am lucrat cu el 2 zile iar si-a amintit fara probleme si si-a revenit.

legat de saci de dormit eu am luat din kiabi cu vreo 50 ron dar...nu il pot folosi ca nu sta in el. la mine rares in somn face cate 2-3 ture de pat, il gasesc ba de-a latul, ba cu capul in cealalta parte, si dc il pun in sac nu se poate rasuci...asa ca nu stiu cum il voi inveli la iarna. CA este si in mallul de pe Iuliu Maniu.
Noi inca avem probleme cu mancatul din cauza dintisorilor sper eu...mananca doar dc e in premergator cu ochii la tv sau acvariu... stiu ca nu e bine nici premergator nici tv da alta solutie nu am gasit, mai ales ca luna asta nu a luat in greutate decat 100 gr. noroc ca era destul de grasun si avea rezerve. raportam si noi la 7 luni 8340 gr, 73 cm si facut si vaccinul de 6 luni. cica pana la un an si 3 luni gata cu intepaturile...
am pus cateva poze noi. mai citesc si ultimele pagini si mai revin.
INTREBARE rog recomandati-mi carut usor si mic si nu foarte scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Sunt chiaunicaaaa!! Se stieeee!!
Fii-miu se culca de la 7 seara si se scoala sa faca rondul de noapte la 3.00, iar pe la 3.15, pentru ca nimeni nu-i raspunde, incepe sa maraie, apoi sa planga, apoi sa urle. Fireste, ca n-ajunge la ultima faza ca scoala si vecinii nu numai pe noi.
Daca te vede langa pat sau ca pui mana pe el tace si rade. Smecher rau! Da'si frumos, manca-l-ar mama pe el!!

Acuma beau cafeaua cu voi, iar gandul meu e ca nu mai am. Dependenta, ce mai! Care mai da una?

Mergi la inceput

DENISA - Ii inmoi unghiuta 1-2/zi in apa calda cat suporta. Eu stiu ca la Dami am patit o chestie asemanatoare si dupa 2 inia o pauzari d-astea, cu degetul, am impins carnita care este oricum subtire pana am vazut coltul unghiei. Nu o doare, ca nu apesi tare, doar atingi putin locul incercand sa eliberezi unghia, asta daca poti. Daca nu, ese suficient sa ti degetul in apa calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

M-am trezit la 6 si 15 min si nu a mai vrut sa doarma iepurasul..sant cam zombi si deja savurez a doua cafea
In ultima vreme s-a apucat el sa faca kk la 6 dimineta si apoi urla sa il schimb si gata somnul

Am vazut filmulete cu Justina--e ca un Hopa Mitica..dulce foc si ce se chinuie ea acolo sa se ridice..uite asa se formeaza muschiuletii

Aster voi cele ce nu ati nascut in Ro, la stat sunteti norocoase ca aveti amintiri din primul minut de viata...Aici nu prea e posibil in spitalele de stat!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

SANZI - Asta cu rosu in gat fara alte simptome eu n-o tratez. Asa ca, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Fireste, ca un medic, macar ca te-ai deplasat la el, se simte dator sa-ti dea ceva, dar eu nu ii dau nimic.
Bebelusii fac rosu in gat de la urlat, de la tipat, de la cum scot ei sunetele, ca se irita. Pai, daca as face cum il aud pe al meu, in jumatate de zi n-as mai vorbi deloc pentru mult timp.

Tantum verde este bun pentru gat si fara contraindicatii, dar este medicament. Da-l cand chiar este nevoie de el.

Este bun si pentru gingiile inflamate cand apar dintii. Am mai zis, dar mai scriu o data cu ocazia asta.

Mergi la inceput