Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, eu stiu ca diagnosticul de autism este greu de pus si oricum nu acum se stabileste ci dupa un an; nu stiu prea multe ci tot asa, cum zice Anca, un element este comunicarea; se uita in ochii tai, zambeste, raspunde la zambet, intoarce capul la zgomote; nu ma bag sa fac presupuneri ptr ca chiar nu ma pricep; chestia cu bataia in bibe sau alte gesturi repetitive au avut si baietii insa au trecut

Nu am rezolvat cu aparatul, fac sapaturi ca e taaare complicat; pana una alta am restrans la Nikon aria cautarilor ca cica-s cele mai ok

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ancutzib Ekaterina stabileste contact vizual, se bucura cand ne vede, cand ii dam biberonul, cand o schimb. Poate e ea mai interesata de ce e in jurul ei, o fi vreo studioasa

Rocsy imi pare rau ca micuta Sofia e bolnavioara. Ai grija ca la copiii mici nu e de gluma cu laringita, faringita. Ei au laringele f ingust si daca se inflameaza dau in altele, se lasa si cu internare. Legat de iesitul afara din pacate iarna pe temperaturi scazute se scot afara doar 10 minute, iar la temperaturi extreme sub minus nu se scot deloc. Eu asa stiu de la pediatra mea. Cum de altfel copiii mici nu se scot pe vant si ploaie. Eu am patit-o intr-un an cu Alexandra de la vant, mi-a racit f naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna ,dragelor!

Mamici de baietei,poate va ajuta si sfatul meu in privinta putulicii.Ca mama de baietel mai mare ,am acumulat cateva experiente si le folosesc cu succes si la Tudor;una dintre ele este ca baita din fiecare seara o facem in ceai de pelin (tot in fiecare seara facem decalotare ,putin cate putin).

Va urez rezolvare rapida si fara durere a problemelor bebeilor.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Rocsy, multa sanatate Sofiei, sa se faca bine repede, repede! Las ca se caleste ea si nu va mai raci asa repede. Ce tratament v-a dat?

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Virgi combinezon de iarna gasesti pe hainute.ro, dar mi se par cam scumpe. Daca ai timp da o fuga pana in C&A.

Mary nasoala faza cu fimoza. Voi aveti un chirurg renumit la Iasi, il cheama Aprodu, e la Spitalul Sf Maria. Prietenei mele i-a zis un mare chirurg de aici ca tre sa isi opereze copilul de fimoza si ea era pregatita tot de operatie, dar a vrut sa se duca la Bacau ptr ca acolo are ea incredere desi e din Bucuresti, dr ei ginecolog e de acolo, e sefa clinicii private, in fine si acest Aprodu venea sa opereze acolo. S-a dus fata pregatita tot sufleteste si dr a vazut copilul, a trimis-o acasa, i-a zis ca nu e cazul de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Laurita, wow, chiar ca e super precoce Ilinca! Bravo ei! Cand ma gandesc la Tudor al meu, prin comparatie, ma ia plansul Suntem departe..dar o sa le faca si el pe toate, pana la urma..

Sabina, draga mea, cum sa te gandesti la autism? Intr-adevar, cum spunea si Anca contactul vizual e important, si pediatra mea tot la asta s-a uitat, apropo de Tudor, ca-i spuneam eu ca nu face aia si ailalta. Are contatct vizual cu voi, nu? Ca studiaza jucariile, e de bine, zic eu, asta tre sa faca acum, sa studieze tot. Oricum, e taaare micuta, lasa-i timp si o sa si comunice cu ele, n-o compara cu Iustina, chiar daca sunt gemene. Sunt sigura ca ai 2 fete sanatoase din toate pctele de vedere, astept sa te convingi si tu ca asa este!

Fetelor, fug la sala, ca dorm amandoi piticii acum si tre sa profit. Zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, nici ei fara desene nu stau si nici noi fara filme; traiasca laptopul

Rocsy, sanatate multa! sa treaca repede

Sabina, aici iarna dureaza 6 luni si au la minusuri temperaturile.... Insa toti copilasii-s afara de la mic la mare; bebeii nu au incotro ca doar nu tii in casa pe cei mai marisori asa ca la zapada/ger toata lumea. Eu am un motiv in plus sa ma bucur si sa fol slingul ca o pot tine mai ferita pe Sabina si mai la caldurica macar la somn.

Apropos de iarna am reusit sa luam baietilor echipamente f faine si calduroase ptr iarna ce vine; Sabina are si ea tot felul de costume primite

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Rocsy, multa sanatate Sofiei, sa se faca bine repede, repede! Las ca se caleste ea si nu va mai raci asa repede. Ce tratament v-a dat?

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

2 jumatati de lingurita de calpol pe zi, 2 jumatati de lingurita de fenspiridum ( asta e pentru tuse, adica eurespal ) si o jumatate de lingurita de nurofen seara. Mi-a prescris si amoxicilina sa il avem in casa in cazul in care face febra ( asta nu stiu cum se da ca a zis ca imi va spune in cazul in care face febra ).
Momentan suntem pe jumatati de lingurita de siropele .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

....am o prietena cu copilas de 5 1/2 ani cu note de autism, care pana la 1 an si un pic s-a dezvoltat absolut normal, si apoi a inceput regresia ......acum nu vb , intelege tot ce i se spune, scoate sunete ciudate, dar e super dezv pe partea cu ce ifrele si memoria.., de ex a reprodus pe frigider cu cifre magnetice codul de bare de pe o sticla de suc ....( nu l-a copiat pt ca sticla eera deja la gunoi...) ..e una dintre cele mai cumplite boli ( parerea mea) mai ales ca nu i se stie cauza si nici solutii prea mari nu are....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

...mie pediatra mi-a spus sa-l imbrac gros si sa-l scot afara si la -15 greade, ca daca l-am obisnuit se va cere si ce o sa fac toata iarna o -l tin in casa...

Mergi la inceput