Regasiri (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si o saptamana buna va doresc!

Lacramioara, vezi ca ai pe mailul comun reteta ptr fondant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dastefa, Dodo multi ani fericiti impreuna si plini de bucurii

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Maya ma bucur ca sunteti mai bine. Usor , usor va veti obisnui in noua formula
Roxana tanara zici. Pai am 33 si. Pozicile noastre sunt vechi. Cele noi (inclusiv de la mare sunt in aparat
Aelita multa sanatate tuturor.
Bambo cred ca e destul de chinuitor cu atropina aia. Sa vad ce mai fac.
Angi mama , da curajoasa esti cu tortul . Asteptam opozele. A venit tati?
Lacramioara multam pt cafea.
Eu cred ca voi albi cu copilul din dotare: de ieri a aparut iar o tuse seaca. Trecuse de tot de vreo saptamana. Temperatura nu , nici muci nu erau ieri, azi dimineata a bazait la greu pana am lasat-o la gradi, as aca nu pot sti, kk normal , da invelit in mucus . Bai am albit. V-am zis ca sunt panicoasa din mai de cand am fost in spital, da acu nu stiu ce sa mai fac. Acu ii dau a 2-a cura de helmoiflores, miercuri termin. V-am zis ca-i dau de 2 ori /an?De la sata o fi mucusul? Imi vine sa imi iau campii. Raportez si o noapte cu somn putin

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Dodo si Dastefa, La multi ani fericiti! Sa va iubiti in continuare ca in prima zi si sa va bucurati de copii
Dastefa, wow, ce tort... si inauntru cum este, ce contine?
Lacramioara, tuburi din acelea cu pasta colorata am si eu. Insa acestea nu pot fi folosite sa colorez fondantul. Mi-a adus Mircea din Germania niste colorant alimentar, aceleasi 4 culori de le-ai enumerat tu. Inca nu stiu cum sunt ca nu le-am incercat... Oricum, pentru ornarea tortului o sa combin metodele alea de le-am descris eu... Sper sa iasa. Reteta de fondant am trimis-o mai demult pe mailul comun. Este mesajul cu subiectul: Pasta de zahar... Aha, acum vad ca ti-a raspuns si Roxana
Ank, eu ii fac Iuliei tratament cu helmiflores cateva luni la rand, continuu, adica 10 zile cu helmiflores, 10 zile fara, si tot asa. In plus ii dau si cate 8 picaturi de tinctura de propolis de 3 ori pe zi (cu miere ca sunt rele altfel).
Si noua ne-a iesit din nou giardia. Am banuit eu ca enterocolita de a avut-o a fost de fapt o reactie la o noua infestare cu un parazit. Si la analize a iesit giardia. Asa ca vom continua tratamentul...
Da, a venit Mircea acasa... ce bine e cand nu suntem singure... Ce bine e sa faci baie linistit, sigur ca nu se intampla nimic rau prin casa...
Zilele astea au fost Zilele Craiovei. Asa ca am iesit in oras, in aglomeratia mare din centru... Vremea a fost foarte frumoasa, Iulia a primit si un fluier... e foarte incantata de el, canta la el...
Ank, dar tu cat mai tii pozele alea de la mare la dospit? Tu crezi ca sunt ca vinul? cu cat mai vechi cu atat mai frumoase? Da-le jos din aparat si arunca si incoace cateva sa vedem si noi cum v-ati distrat

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Stefy ieri a intrat in contact cu un copil cu oreion. Asteptam 2-3 saptamani sa vedem efectul. Nici nu vreau sa ma gandesc. De facut n-am facut nici eu nici sotul pana acum

Anka, multa sanatate Ericai.

Roxana, Angi, multumesc. Am sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

eu sunt prin zona dar timp gasesc mai greu...de citit va citesc.
PLS vreau si eu accesul la mail-ul comun(nu mai am parola user-decat s-a stricat pc pt fondant

Insanatosire grabnica puiutzilor bolnaviori si multi -ici

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Dodo trimis PM. Asteptam si vesti despre voi.
Lacramioara multumim pt cafea. Pai Stefi nu a facut vaciin la 1 an si ceva? E obligatoriu priorix sau ROR.
Angi noua la ultimul nu ne-a iesit nimic, da tot ii dau ca e natural si rau nu are ce sa-i faca. Nasol e ca doza de pranz o ia la 16 cand o ia mama de la gradi. Cat despre poze, nu e timp: ajung dupa ora 20 acasa, am o groza de facut, iar la sf de sapt gatit, curatenie, spalat, jucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

noi suntem bine,de maine o trimit pe Sofia din nou la gradinita.practic nu stiu ce a fost,pana la urma ...nu mi s-a parut gripa.
bantuie tot felul de virusi probabil

Dastefa,La multi ani ! sa fiti fericiti!!!

DODOPUI La multi ani ! sa fiti fericiti !
cum nu e aspectos tortul?? a iesit superrrr !!! cata munca ! felicitari!!!

ANK nu stiu ce e ceea ce ii dai tu,dar eu de cate ori ii dau siropuri lui Andres,de tuse,etc,face diaree,se irita..
eu ma sperii doar ca a facut Andres de 3ori aerosoli,ca la Sofia nu stiam ce e asa ceva..dar tu dupa spitalizare !!!!cum sa nu te sperii din orice..

LACRAMIOARA vaaaai sa nu aud de oreion !! imi amintesc ca au avut verisorii mei ,au luat unul de la altul,in timp ce eu cu frate-meu nu am luat de la ei,si eram toti la bunici in vacanta,dormeam,mancam impreuna.asa ca poate are si ea noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Lacramioara, in mod normal Stefi are vaccinul ala facut la 1 an si ceva. Dar ...pe vremea cand era Oana la gradinita in grupa mare sau pregatitoare, nu mai retin, a venit un copil cu oreion care a dat la trei sferturi din grupa. Oana a fost printre cei care nu au facut, acum nu stiu care ar fi explicatia, vaccinul atunci se facea la 10 luni, il facusera toti, erau de aceiasi varsta...
Sincer...eu preferam sa faca oreionul ptr ca in general bolile astea au forma mai usoara, mult mai usoara, in copilarie decat ca adult.
La fel, nepotul meu a avut varsat de vant , a luat de la taica-su , care la randul lui luase de la fratele lui care luase de la fii-sa Si v-am mai spus eu: nepotul meu e vecin cu noi, toata ziua e pe la mine, sau copiii mei la el...cu toate astea fetele mele n-au luat si iar imi pare rau Iar nepotul e de varsta cu Ana....facuse vaccinul si el.... Si atunci am vazut si diferenta intre cum s-a manifestat la un adult si cum la copil ( mult mai usor)

Deci...depinde de fiecare, te vad speriata, asa ca sper sa nu ia si Stefi, dar totusi...daca va lua...gandeste-te la ce am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va multumesc pentru sustinere. De acum vedem peste 2-3 saptamani, daca l-a luat sau nu.... cam atat e perioada de incubatie.

Mergi la inceput