Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Noapte buna!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dana daca am nevoie de avocat, eu te tocmesc sigur
Esti minunata. Tu expui problema si tot tu o rezolvi.

Raluk vezi ca vin la Brasov si e mai aproape de Baia Mare? Te bagi ? Ar fi super Dar cred ca visez cai verzi pe pereti, poti sa-mi spui in fata

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

fata mea, ma bag eu! (tu de ce crezi ca te intreb pe mess cat stai in ro)si daca vine si Raluk ma arunc de-a dreptul..si oare pe Liliana cum as putea sa o conving? dar pe Bia? dar pe..si pe..si pe ..si pe..

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

aici nu ma luati in seama caci nu cunoasteam toate datele problemei...daaar, pot sa visez, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara fetele!!

Ce mi-a plåcut de Danaazi.Te pup mami si så stii ca te imbratisez tare ca tare ai mai inviorat forumul azi.Si nu mai spun ca sunt de acord 100% cu tine in tot ce ai scris.

Si vreau så va mai spun ca va multumesc din suflet pt aprecierile la pozele cu burtica mea.Eu ma simt minunat perioada aceasta, simt asa ceva special, stiti voi, si m-ati facut så ma simt si mai speciala.Am emotia aceea de parcå zici ca nici nu am nascut vreodatå.

Manga sper ca ai ajuns cu bine acaså.

Noi avem niste zile mai grele din cauza aparitiei altor dinti si e f infundat.EU am avut si niste zile ucigatoare la muncå dar am trecut de ele.

Vreau si eu så urez:

La mlti ani Radu cel voios!Sa cresti mare si så fii sånåtos!!]

Mami de bebe voios te pup dulce si te felicit pt minunea de båiat ce iti ocupå timpul toata ziua.E o frumusata de baiat!

La multi ani Andruska scolarita!Så fii sånåtoasa scumpå domnisoara si så ai viata plina numai de noroc si bucurii!

Liliac ce emotionant a fost postul acela in care ai scris ce a spus Andra.E tare simpatica draga de ea.

Alex mami eu parca am mai spus si uite Raluk si-a adus aminte ca am avut si noi problemute.Noi pe la 7 luni am fost ala medic pt ca nu se mai putea.Mereu se plangea dupå maså de burtica(cerea mereu dupå masa de legume,inca era pe legume simple) cate un bibe cu lapte 180 ml( cam mult, dupå ce papa si 100 gr piure).Si asta era la masa de pire ca in rest la 3 ore era obisnuitul bibe cu 240 ml lapte.Ei bine , uite ca nu i-a priit asa mult lapte.Dar el nu refuza, så stii ci bea si un butoi daca ii dadeam.Dar apoi så te tii ce dureri de burtica si ce paraieli avea in program dupå maså.Mi-a zis din start medicul ca e prea mult lapte(avand in vedere ca era lapte praf).Ei bine nu stiu apoi cine ti-a spus de cantitatea aia de lapte zilnica care tb så o bea.Banuiesc ca medicul tau dar så stii ca trebuie så urmaresti si pe printesuca cum se simte si cum ii prieste.

Eu de atunci ii dau dimineata si seara 280 ml de terci(lapte cu cereale), normal nu e la fel ca laptele praf dar isi ia toate cele si din terciul asta.Apoi daca mai papa si iaurtut si branzica nu ar tb så iti faci grji.

Hai mami incearca så nu ii mai dai mai mult decat cere cateva zile si vezi cum sta treaba.Eu te pup tare si sper din tot sufletul så fie bine de data asta.

Mie una imi place aici ca ei nu merg dupå carti, strict.COpilul tre så doarma atata, så pape atata ,så faca nu stiu ce la nu stiu ce varsta.Sunt atat de naturali si se ghideaza de la copil la copil.Eu zic ca asa ar tb så faca fiecare mamå.

M-am intins un pic.

Luto ce distractie acolo la voi!Ce frumos le-ai descris pe mamicile cu care te-ai intalnit.Oricum din poze am vazut ca ati petrecut tare frumos.

Nu mai retin momentan ce am mai vrut så spun dar revin pe parcurs.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+

Mergi la inceput

Noapte buna Alex!
distractie placuta la nunta! nu mi-ai spus daca o imbraci pe Zeinuca cu rochita de printesa..mi-a ramas in minte cea din filmare! las' ca ne spui cand te intorci..sau ne arati poze;

sa stii ca sunt tare simtitori copilasii astia ai nostri...eu cred cu tarie ca le transmitem starile noastre de neliniste; uite, ana nu suge daca sunt nervoasa (nu pe ea! motive sunt gramada...). S-a intamplat sa vreau sa o alaptez cand eram cu minte aiurea si ea, mitica lua sanul si apoi il lasa zambindu-mi ;

si nu ma supar, daca nici voi nu va suparati...am scris ce-am simtit, pe principiul ca ne descarcam aici (principiu cu care eu nu's in totalitate de acord, dar mai bine-mi musc limba ca ma trimiteti sa-mi fac forum singura)
Catalina am vrut sa vad filmuletul cu Rares ridicandu-se din fundic in picioare, dar linkul ce ni l-ai dat ne ducea la poze...si n-am avut timp sa caut printre ele..ni-l mai dai o data?

Lali multumim pentru vestile de la Selen..sa-i spui ca o salutam si-i dorim sa termine cat mai repede muncitorii.

va doresc o noapte linistita, linistita!

Mergi la inceput

Iulika dublu inapoi la tine

Mergi la inceput

inca una si ma duc:

mai, Ralu ce zice Relu de meci? mai ce ne-au facut arbitrii aia! hotii! pana si grig e ofticat de numa'!

gata! ca-mi sufla-n ceafa ca trebuie sa citeasca comentariile post meci

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Draga mea Liliac, sa-ti traiasca fata, sa creasca mare si sanatoasa! Pupa cu foc roscovana mea preferata!

Luto, sora mea, ce fremos ai zis de mine!

Fetele sunt minunate, perioada asta au fost pt mine ca o familie..draga de Techila se oferea sa stea si cu Pisi ca sa pot dormi, imi aducea ciocolata calda si dulciuri in pat...multe, mule lucruri frumoase...as vrea sa ne vedem mai des, sa le citesc si pe forum si sunt total de acord cu ce-a zis Dana. Uka beibi, eu mai sper la o reunire!

In alta ordine de idei...Monique, eu am fost cu Pisi la dr Spataru, la Medlife, am auzit numai de bine de el.

Am inceput sa-i dau lu' Pisi mancare de uameni, ce fac pentru mine ii dau si ei, ma rog, varianta dietetica. Asa mi-am propus sa nu mananc chestii din care n-ar putea manca. Evident, regula nu se aplica cand rup usa fastfoodurilor. E mica, nu trebuie sa stie ea de saorma, kfc si mc

La sala e foarte bine, lucrez in special picioare si fesieri, aici se simtea nevoia unui retus; mi-a facut instructorul un program si-l fac de fiecare data, stau in sala cam o ora si un sfert in care lucrez intens..chiar imi face foarte bine.

Iulika, esti draguta foc cu burtica

Va pup cu drag si dor! Ma duc la somnic!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lali multumesc atat tie cat si sotului pt aprecieri. razaciosul mic si frumos.

crissbebe bine ai revenit!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara va urez...

Stiu ca la ora asta sunt singura pe aici asa ca am sa-mi fac un pic de cap..
Sa incep prin ai ura unui baietel special un sincer si calduros "LA MULTI ANI"... PAULIK sa cresti mare puiule,sa fi sanatos si vesel intotdeauna ca acum...te pup cu drag si dor pe nasuc..

Referitor la cele discutate de voi ce pot sa zic..
DANA ai avut mare dreptate in mesajul pe care mi l-ai adresat...apropo un mesaj numai ptr mine.. cred ca a fost al doilea de cand sunt pe forumul asta...
O sa scriu despre problema mea si asa sunt sigura ca vei intelege de ce am simtit nevoia sa intreb de voi...
DIAMAR iti multumesc ca ai intrebat de mine...din cate am vazut..poate am omis cumva pe cineva dar nu cred...ai fost singura care a intrebat de mine..in afara de Lali cu care vb foarte des la telefon..Alex stiu ca si tu mi-ai transmis salutari...
IULIKA arati foarte bine mami...esti o frumoasa..
X-GGG, Rares e un scump...cum isi vede el de treaba lui fara sa-i pese ca esti cu ochii pe el.....
ALEX am vazut o frumusete de fata si un tort minunat...
MADA felicitari ptr relatia minunata pe care o ai cu iubitul tau si sa dea D-zeu sa-ti mearga din ce in ce mai bine...
Referitor la mesele copiilor..pana nu demult si eu imi facea probleme ca nu vrea Praslea sa manance...acum ma ascund de el sa nu vada ca mananc ceva ca e jale...
Sa va zic ce a mancat ieri? Nu aruncati cu rosii ca nu e vina mea...ii dau dupa cum cere..
8:00 150ml lapte
10-10:30 fructe+iaurt+cereale
13:00 un castronel mare de ciorbita de legume cu pui/ficatel
16:00 piure de cartofi cu pui
19:00 iaurt cu cereale
21-21:30 150 de lapte
Apoi inca 450 de ml de lapte pe parcursul noptii...
Dar nu in toate zilele este la fel..adica laptele nu mi-l accepta..in schimb daca ii dau mancare solida..indiferent de ce fel nu refuza..
Si dupa ce a mancat si e satul daca te vede ca mananci ceva hop si el este prezent...dar nu inteleg unde intra atata mancare ca pe el nu pune mai nimic...

Trimit si revin..ca e prea mare placintuta..

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Si acum despre noi si problemele noastre...initial ma gandeam sa nu discut despre asa ceva pe un forum public dar simt nevoia sa ma descarc de atatea griji si suparari...
Poate unele dintre voi imi cunosc numele de familie...nu stiu exact..Elle cred ca il stie ca de doar am fost colege la aceeasi "fabrica"...Poate unele dintre voi au urmarit stirile din ultimele 2 saptamani sau poate nu...
Sotul meu a fost arestat...da..si de acolo tot dezastrul meu psihic si moral..Acum este bine ,e acasa...dar saptamana aia a fost un calvar..
Totul a inceput in dimineata zilei de 9 sept cand au intrat mascatii peste noi in casa...cu tot arsenalul la ei..pusti,pistoale...ce au cautat D-zeu cu mila ca numai perchezitie nu a fost aia...s-au uitat in 2 locuri dincasa si gata ..asta a fost perchezitia..
Mi-au confiscat laptop-urile,telefoanele mele plus tel lui...
L-au luat pe Alex (sotul)la Parchet ptr audieri...mi-au zis ca se intoarce repede intr-o ora ,doua...
In tot acest timp eu am ramas singura cu copilul in casa..dupa 5 ore de asteptat,plas,disperat aveam sa aflu de la tv ca sotul meu a fost retinut si mai apoi arestat ptr 29 de zile...Nu va puteti imagina cat de greu a putut sa-mi fie si prin ce momente de cosmar am trecut...cum e sa afli de la tv despre starea sotului tau...sa stai cu ochii tintiti ptr a mai afla cate ceva.
In fine...povestea ar fi mult mai lunga...dar nu are rost sa va plictisesc mai tare decat atat...
In momentele alea simteam nevoia sa aud o vorba buna,sa aud ca ii pasa cuiva de mine, sa vad ca nu sunt singura...
De aia am intrebat-o pe Lali daca mai intreaba cineva de mine...simteam nevoia sa stiu ca nu sunt singura...chiar daca voi ptr mine faceti parte din lumea virtuala...
Sunt constienta ca nu sunt atat de interesanta ptr voi si ca numai din spatele unui laptop nu se pot lega prietenii...ca este un forum public unde oricine poate intra si posta ce vrea...
Singura persoana careia inca odata ii multumesc ca mi-a fost alaturi si m-a sprijinit moral este LALI...
O persoana intr-adevar care stie sa se faca placuta,care este atenta si sensibila...Apropo multumesc ptr cadoul lui fi-miu...

Gata acum inchei ca mi-am facut destul de cap pe aici singura...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Am edidat din cauza unor emoticoane puse aiurea...ora tarzie ce sa-i faci...

Mergi la inceput