Colostru cu probiotice
Raspunsuri - Pagina 4
ramona7575 spune:
Nafi - eu cred ca este natural... inainte sa cumpar acest produs (anul trecut) am citit multe articole despre colostrum, unul din ele mi-a ramas in minte :
http://www.commontechnicgroup.com/Articole/LacVital/desprecolostru.html
Daca am deschis acest subiect si l-am recitit am inceput sa salivez la vremurile cand eram copil iar bunicul trimitea mamei 2-3 l.de lapte dupa ce fata vaca. Avea cularea galbuie, foarte gros iar cand il fierbea se corasela (de aici ei il numeau "corasla") apoi punea o lingura de zahar si mancam pana pocneam purecii pe burta mea.
Mama punea la congelator 2-3 bidoane sa avem pana mai tarziu (vaca dadea max.3 zile acest lapte iar bunicu` nu ne dadea prea mult,cica e "laptele vitzelului" sa se ridice puternic)
Din pacate am uitat de aceste amintiri , as putea lua legatura la tzara sa mai beneficiem de asa bunatate care era numai in perioadele de iarna (cam pe atunci fata vaca iar tzaranul nu prea iti da laptele asta).
Oare de asta nu am facut eu NICIODATA febra iar antibiotic am luat doar de 4 ori, sa previn infectia dupa anumite operatii (apendicita, cezariana, furuncul si luna trecuta amniocenteza)
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 18
oana_lex82 spune:
Eu am dat copilului Colostrum cu probiotice 3 luni, dar mi-a racit la fel de des. pediatrul mi-a zis ca acest produs merge ff bine pe partea digestiva, pt raceli insa e slab, mi s-a recomandat Bronho-vaxom (pare mult mai bun).
My_Lady0091 spune:
Broncho-vaxom e un imunostimulator sintetic!si noi am facut o cura de 2 luni cu el!
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dana vio spune:
I-am dat Colostrum+probiotice 3luni alternativ (1 da/1 nu) si sunt multumita de rezultate. Alex n-a mai racit prea tare, adica a mai avut episoade de mucisori care au trecut cu pic in nas sau mai rar doar cu Panadol. A mancat chiar mai bine si per-total raspunsul e pozitiv. Dr care ni l-a recomandat a zis ca ar fi bine sa repetam cura asta si iarna viitoare. Noua ne-a dat si LUIVAC, asta este un fel de Bronhovachom.
Eu am avut ceva reticente ptr ca este un produs nou, si nu prea am incredere in medicam astea vandute prin lanturi piramidale, dar am incredere in dr asta, plus ca am aflat (m-am interesat) ca si pe la Cluj se mai recomanda produsul asta.
Sper sa fie bine.
Alexandra Maria
14.12.2007
pinkie_pie spune:
Histamina, spune-mi si mie te rog daca ai facut pauza sau i-ai dat un an incontinuu? I-as da si eu o perioada mai mare de 3 luni, cat recomanda medicii, pt.ca am observat ca dupa ce terminam cura iarasi nu mai mananca bine si iarasi revine constipatia.
alexutza_ave spune:
Noua ni l-a rtecomandat minim 3-6 luni ca sa se vada efect pe o perioada mai mare de timp... dar dupa o luna de colostru i-a crescut foarte tare pofta de mancare...
nafi spune:
Alexuza ...cunosc problema! al meu nu a avut niciodata probleme de pofta de mancare iar dupa ce i-am facut cura de colostru de 16 zile ( 8 ml/zi) nu-l mai dezlipeam de usa de la frigider. i-am mai facut o cura de 16 zile acum in octombrie (prima a fost in august) si sunt foarte multumita. de la 1 septembrie pana acum nu a pierdut nici o zi de camin!
Un alt efect pozitiv a fost ca acum nu se mai trezeste deloc noaptea ( inainte se trezea de 4-5 ori pe noapte)
6 luni mi se pare f lung ca tratament! depinde de concentratie. eu i-am dat varianta lichida ( are gust de zer) care are concentratie de 100% ( sunt doar 2 companii in lume care produc in concentratie de 100%).
eu cred ca abia in ianuarie sau februarie ii mai fac o cura de 16 zile.