Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
neata,
na ca stam in casa
coque savurat poze
sa ne traiesti vladut
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
raluci_b spune:
fetele crede ca trebuie sa ne gasim un spatiu de joaca pt bebei, un mall ceva, Ralu tu mergi in afi mai des, ceva ce sa se potriveasca e pe acolo ?
Andrecluj spune:
Buna dimineata, hai sa sar eu cu cafea repede repede. Ancutzic Multumesc de intrebare. Chiara e tot racituta si mi-e teama de avion, sper sa treaca pana atunci. Bagajul e gata pe hartie La perle ma abtin, cine stie ce ingeri citesc si despre perlele astea si poate de aia mi-o iau zilnic. Sabinuta e bine?Va pup pe toate, mai ales pe fetele plouate de la Capitala care nu se pot intalni. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
Neata!
Printre va strecor si cate-o
si va ofer mare cinsteala ca e ziua sotului
pt ultima luniversare Vladutz
raluci, cu banca te certi singura sau in grup?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Neata! Printre va strecor si cate-o si va ofer mare cinsteala ca e ziua sotului pt ultima luniversare Vladutz raluci, cu banca te certi singura sau in grup? Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
in grup
many_bani spune:
Suplimentez eu si va las si niste briose calde langa, dar ptr. Lyly am eclere. Si ceva laptic cu miere (azi m-am trezit si eu cu gatul in pioneze ) ca face bine pe vremea asta.
Azi piscotzelul meu face 11 luni! nu imi vine sa cred, dar cand ma uit la cearcanele mele parca au trecut vreo 11 ani
Va mai las ce va doreste inimioara, ca ma duc sa-i pregatesc picaturile si papa, cand se trezeste sa-l doftoricesc. Este prima noapte cand s-a culcat la 23 si prima trezire a fost la 5,50.Sper sa o tina asa, sa nu fi fost o intamplare.
Raluci, Lyly
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
coquelicot spune:
Neatza,
Da, da loc de joaca scrie pe noi. Pe la Afi as putea afla si eu care e treaba via Capison sr.
Detin una bucata copil semi mucioas, cu tendinte tusive. Mi-e groaza de scos mucii, va trebui imobilizat, nu mai sta sa ii picur nici macar Vigantolul, in schimb sta sa il perii pe dinti si chiar pe limba.
Il deranjeaza clar ceva prin nas si uite asa a invatat sa isi bage degetul in nara.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
coquelicot spune:
Vladutz, ce pregatesti pentru aniversarea ta un anisor?
Chiar asa, Miany,Simina, Lumi,Cory, Many, Doamna X,Lavi,Dymomo , ce coaceti pentru aniversarea de un an?
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)