Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
neata,
na ca stam in casa 
coque savurat poze 
sa ne traiesti vladut 
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
fetele crede ca trebuie sa ne gasim un spatiu de joaca pt bebei, un mall ceva, Ralu tu mergi in afi mai des, ceva ce sa se potriveasca e pe acolo ?
(8 nov '09)
hai cu bb2
Andrecluj spune:
Buna dimineata, hai sa sar eu cu cafea repede repede. Ancutzic Multumesc de intrebare. Chiara e tot racituta si mi-e teama de avion, sper sa treaca pana atunci. Bagajul e gata pe hartie
La perle ma abtin, cine stie ce ingeri citesc si despre perlele astea si poate de aia mi-o iau zilnic.
Sabinuta e bine?Va pup pe toate, mai ales pe fetele plouate de la Capitala care nu se pot intalni. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
Neata!
Printre
va strecor si cate-o 
si va ofer mare cinsteala ca e ziua sotului 
pt ultima luniversare Vladutz 
raluci, cu banca te certi singura sau in grup? 
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion Neata! Printre va strecor si cate-o ![]() si va ofer mare cinsteala ca e ziua sotului ![]() pt ultima luniversare Vladutz ![]() raluci, cu banca te certi singura sau in grup? ![]() Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)poz(n)e |
in grup
(8 nov '09)
hai cu bb2
many_bani spune:
Suplimentez eu
si va las si niste briose calde langa, dar ptr. Lyly am eclere. Si ceva laptic cu miere (azi m-am trezit si eu cu gatul in pioneze
) ca face bine pe vremea asta.
Azi piscotzelul meu face 11 luni! nu imi vine sa cred, dar cand ma uit la cearcanele mele parca au trecut vreo 11 ani![]()
Va mai las ce va doreste inimioara, ca ma duc sa-i pregatesc picaturile si papa, cand se trezeste sa-l doftoricesc. Este prima noapte cand s-a culcat la 23 si prima trezire a fost la 5,50.Sper sa o tina asa, sa nu fi fost o intamplare.
Raluci, Lyly 
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
coquelicot spune:
Neatza,
Da, da loc de joaca scrie pe noi. Pe la Afi as putea afla si eu care e treaba via Capison sr.
Detin una bucata copil semi mucioas, cu tendinte tusive. Mi-e groaza de scos mucii, va trebui imobilizat
, nu mai sta sa ii picur nici macar Vigantolul, in schimb sta sa il perii pe dinti si chiar pe limba.![]()
Il deranjeaza clar ceva prin nas si uite asa a invatat sa isi bage degetul in nara.![]()
mami de
MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
coquelicot spune:
Vladutz, ce pregatesti pentru aniversarea ta un anisor?

Chiar asa, Miany,Simina, Lumi,Cory, Many, Doamna X,Lavi,Dymomo , ce coaceti pentru aniversarea de un an?

mami de
MATEI -TUDOR
(10.11.2009)

si piticutzul Santiago (02 nov '09)