Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 15
raluci_b spune:
monis - scuze, mi-am amintit, am vazut portita de pe 13, insa nu vreau de metal
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy iau ,iau dar beau singura . cuscru nu serveste decat in weekend ca dimineata devreme conduce pana-n Bucuresti . |
asa e ... putin mai e pana la week-end...pregatesti terenul, iti faci incalzirea...numai sa nu mi-l imbeti pe Iustinut
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
shtephy spune:
citat din mesajul lui raluci_b monis - scuze, mi-am amintit, am vazut portita de pe 13, insa nu vreau de metal by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
noi am luat din practiker portita de lemn ,dar in urma cu 3 ani .Poate s-or mai gasi si acum
Dozz spune:
Vladutz, sa ne traiesti si sa cresti mare, frumos si sanatos!
Coque, dar ce poze minunate!
Broscutz, Ana e tare happy acum. In 3 saptamani a invatat sa stea bine in fundulet, se taraste pe burta cu viteza moderata si are tentative de ridicat in 4 labe. Eu sunt ff bucuroasa.
shtephy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
asa e ... putin mai e pana la week-end...pregatesti terenul, iti faci incalzirea...numai sa nu mi-l imbeti pe Iustinut _ Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009) Comoara mea |
virtual n-ar fi prima data sa-l imbat pe asta mic
Dozz spune:
Andre, Coque, Raluci - imi pare rau sa aud ca au mucisori si febra prichindeii. Multa sanatate!
Despre Vigantol, si eu gaseam tot mai dificil sa i-l dau, asa ca ii pun picaturile in prima lingurita de la masa de legume. Bine, in cazul nostru e garantat ca prima lingurita o mananca, de curiozitate. Poate merge si la voi asa.
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Dozz
e pe contul comun, cand intri tb sa cauti in stanga sus sectiunea "Documents". Click acolo si o sa vezi o lista cu fel de fel de documente puse de noi de-a lungul timpului. Lista mea se cheama "13enterprise". Eu am constatat ca produsele de pe site sunt mai ieftine decat similare in Romania, la prima mana. Recent mi-am luat pungute de stocat lapte la pret dublu (exact aceeasi marca). Eu am ales niste produse sa le fac cadou, pt fetita doar 1 articol, atat. Si, pe final, tare de tot faza cu soacra!!! |
am bagat si eu ce vreau, hai cine se mai baga, ava tu parca ziceai ?
raluci_b spune:
citat din mesajul lui shtephy
noi am luat din practiker portita de lemn ,dar in urma cu 3 ani .Poate s-or mai gasi si acum |
trebuie sa mai merg prin magazine poate imi iau strumful dupamasa
Dozz spune:
citat din mesajul lui monis5 merci fetele ... ma gandeam si eu, dar parca tot ma rodea . Sper sa invete curand sa-si dea drumul mai usor.. Andre te astept cu mare drag Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
si eu cred ca e ok cu cazaturile astea, sa stam linistite.
si eu o astept pe Andre pe aici. Cand vii, Andre, fac in asa fel sa te vad neaparat.
monis5 spune:
citat din mesajul lui dana n. Am si eu o intrebare adresata fetelor care mai alapteaza: cand avem voie sa mancam fasole(cea uscata)? Cand terminam cu alapatul? Daca as manca acum oare il doare burtica pe David? ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
eu am mancat deja . papi cantitate mai mica si vezi daca "flatuleaza" printul. pofta buna
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)