Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Intru si eu scurt sa zic buna ziua si sa fete dragi .
Am citit tot dar in multe reprize ,asa ca placinta s-a pierdut pe undeva ,ca sa nu zic ca nu mai tin minte mare lucru .
Vreau neaparat sa zic ca ma bucur ca ni s-au alaturat Lumi si Angi . Bine ati venit fetelor !Mi-ar placea sa vad si pozici cu voi .
Sper ca toti bolnaviorii sa se faca bine repede.
RamoX esti fe-no-me-na-la !!!
Acum trebuie sa fug ,sper sa revin curand tuturor
simina_kin spune:
ce 6 avea tastat4ra 0ea////.........0erge ca drac4
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
0a ch5n45 sa va scr54 ceva
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin 0a ch5n45 sa va scr54 ceva fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Simina vezi ca ai o tasta aprinsa care nu trebuie sa fie asa. La mine scrie: Num/Rollen...nu stiu la a ta ce scrie.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Am si eu o intrebare adresata fetelor care mai alapteaza: cand avem voie sa mancam fasole(cea uscata)? Cand terminam cu alapatul? Daca as manca acum oare il doare burtica pe David?
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dana n. Simina vezi ca ai o tasta aprinsa care nu trebuie sa fie asa. La mine scrie: Num/Rollen...nu stiu la a ta ce scrie. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
n4 a0 n505c a-r5ns
.....
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
n4 a0 n505c a-r5ns ..... fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009 Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
tine apasat tasta FN stanga jos si tasta NUMLOCK dreapta sus
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5 Cum se formeaza caracterul la romani? 1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"...care ne invata: "Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..." 2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate... 3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas... Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
...e de rasu'plansu'
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea