Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 11
lumi_calin spune:
despre timp, grele si la noi
nu avem ajutor prea mult. eu si sotul...
soacra vine 1 ora in weekend, mama a fost bolnava 2 saptamani( o raceala cam urata si acum tuseste ca un tebecist. Daca sun dupa ajutor vin altfel nu.
am noroc, ca fiu'miu mai doarme, adica 2 ore dimineata si vreo 2 dupa-amiaza
si in timpul asta fac si eu ce pot, mancare lui si noua( gatesc in acelasi timp sa nu aburesc casa toata ziua, curat pe la bucatarie si' stau ' un pic de forum, in rest nu pot face nimic cat este treaz. papam si iesim afara de pe la 2 la 5. seara acasa cat este si sotul mai calc, mai fac ceva de mancare pt noi si cam atat. programul administrativ/ gospodaresc intens e sambata, daca reusim bine daca nu cat putem asta este.
laurairina13 spune:
Lumi-calin si la noi e un soaree![]()
, pacat, ca eu dimineata in loc sa imi scot fata la plimbare, eu o adorm in casa si bag repede ora de gimnastica. Ca altfel eram deja afara. Sa vad dupa-amiaza ce program am, daca nu e nevoie sa ma duc la smotru la apartament poate scot si eu rechinoiu afara. Ca prea e frumos, si de azi deja se anunta vreme tare urata
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
monis5 spune:
merci fetele
... ma gandeam si eu, dar parca tot ma rodea
. Sper sa invete curand sa-si dea drumul mai usor..
Andre te astept cu mare drag 
Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Si io o intrebare ridic: vreau sa sterg mobila noua de bucatarie si sa o si dezinfectez putin inainte de a pune in ea de toate, cu ce solutie sa o spal?? Mentionez ca e mobila din aia de pal. E plina de amprente de la ansamblat..
Pronto as folosi da ala nu dezinfecteaza, as folosi spirt sau otet, da asta nu pateaza oare???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lumi_calin Ma minunez ce pote face lipsa de ocupatie ![]() ![]() ![]() trimit atat in mesajul asta .... |
cainele de drum lung moare si prostul de grija altuia
Monis
monis5 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Si io o intrebare ridic: vreau sa sterg mobila noua de bucatarie si sa o si dezinfectez putin inainte de a pune in ea de toate, cu ce solutie sa o spal?? Mentionez ca e mobila din aia de pal. E plina de amprente de la ansamblat.. ![]() Pronto as folosi da ala nu dezinfecteaza, as folosi spirt sau otet, da asta nu pateaza oare??? ![]() |
spirt. si incerci si tu undeva unde nu se vede, daca e sa arate ciudat cumva...
Monis
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Si io o intrebare ridic: vreau sa sterg mobila noua de bucatarie si sa o si dezinfectez putin inainte de a pune in ea de toate, cu ce solutie sa o spal?? Mentionez ca e mobila din aia de pal. E plina de amprente de la ansamblat.. Pronto as folosi da ala nu dezinfecteaza, as folosi spirt sau otet, da asta nu pateaza oare???![]() |
Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
www.avocatnet.ro/content/articles?id=21413" target="_blank">proiect de lege centre ingrijire copil
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
broscuta_80 spune:
| citat din mesajul lui monis5 mai fetelor, intrebare de baraj: Iulian se ridica in picioare cat de des poate si isi da drumul de sus, in fund , pe parchet. Acu intrebarea: oare nu-i strica pe la coloana? trantitul asta vesnic? ![]() Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Exact acceasi intrebare am pus si eu acum ceva timp, da' n-am primit nici un raspuns.... astept cu interes poate zic fetele ceva acum...
Edit : iote ca au spus deja