Class Models International - Inselatorie
![](images/user_man.png)
Buna ziua am preluat in decembrie anul trecut o firma din capitala de plasare a fortei de munca, firma se ocupa cu modeling si publicitate Class Models International.
Mi-a fost vanduta de catre Andrei Luminita in calitatate de asociat si administrator. In data de 7.01.2010 mi-am preluat actele acelei firme si stampila.
Din data aceea pana acum vechiul administrator Andrei Luminita si-a desfasurat in continuare ilegal activitatea prin intermediul aceleiasi agentii deschizand puncte noi de lucru in tara si amagind lumea cu contracte false nevalabile, incasand sume intre 100 si 150 euro pentru asa zisa promovare a micilor copii nevinoati.
Oamenii au platit aceste sume nestiind ca firma nu mai functiona legal s-au eliberat bonuri fiscale ajungandu-se chiar sa se foloseasca de nume sonore ale televiziunilor din Romania precum Antena 1 Kanal D etc.
Fara consimtamantul acestora s-au folosit de imaginea Antenei 1 pe pliante ce le-au distribuit in toata tara spre a pacalii parintii si ai crede ca ii vor promova pe copii lor in televiziune.
Tehnica de abordare a pagubitilor este simpla omul este invitat pe baza unui pliant in firma i se completeaza o fisa de casting este filmat. Filmarea nu ajunge nicaieri angajatii mintind ca ea este trimisa catre casele de productie ale antenei 1 etc. Dupa care pagubitul este invitat dupa cateva zile si felicitat ca a trecut de preselectie copilul, i se propune un contract de promovare de imagine foarte stufos din care singurul lucru care se respecta este o sedinta foto si aceea facuta de fostul administrator al firmei Andrei Luminita. in rest doar vorbe. Asa se fac bani in zilele noastre fara ca organele competente sa faca ceva pe masura fara ca televiziunea sa stie ce se intampla si cum ii este patat numele.
Acum aceasta firma dupa cum puteti verifica are sediul in continuare in Piata Romana Nr.9 Sc.E Et.1 Ap 4 Interfon 4 isi desfasoara in continuare aceeasi activitate ilegala de luni pana vineri intre 12 si 17h
Eu propun organizarea unui flagrant si oprirea aceste inselatorii.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Mediajust spune:
Cui propui organizarea unui flagrant? Noua?
La politie/parchet ai depus plangere ca iti este folosita ilegal firma?
De fapt - care este mesajul? Vrei sa ne avertizezi sa nu ne ducem copiii acolo (si eventual sa-i aducem la tine, ca nou proprietar al agentiei) sau vrei sa opresti o ilegalitate?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
filipdanut spune:
Vreau sa avertizez lumea sa nu mai fie naiva. sa nu-si inscrie copii la o astfel de agentie.
Nu am de ce sa-mi doresc sa vina la mine fiindca eu nu am activitate pe acea firma
Mediajust spune:
Daca esti convins ca acea doamna lucreaza in numele firmei tale, fa plangere.
Altfel - cred ca orice parinte responsabil cerceteaza locul in care isi expune copilul, cere date, detalii, documente, citeste de 100 de ori inainte de a semna un contract.
Daca face aceste lucruri si este pacalit - are cai legale pentru a obliga la respectarea clauzelor contractuale.
Daca nu face asta - atunci isi merita soarta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipdanut Nu am de ce sa-mi doresc sa vina la mine fiindca eu nu am activitate pe acea firma |
nu ma pricep la firme, da' nu pricep nici de ce-ai cumparat-o daca nu ai activitate pe ea. in fine, o fi la fel ca la pantofii pe care-i cumperi da' nu-i porti...
Mediajust spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
nu ma pricep la firme, da' nu pricep nici de ce-ai cumparat-o daca nu ai activitate pe ea. in fine, o fi la fel ca la pantofii pe care-i cumperi da' nu-i porti... Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
![](icon_smile_big.gif)