Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (584)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

si yo sunt aici
am bagat la matz

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Si eu sunt aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ma, teoretic eu sunt la birou si muncesc, deci nu ma certati ca mai dispar, da? Am si eu rate de platit

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

si eu sunt aici , stiu tot ce se discuta dar si eu sunt la birou cu sefu prin preajma

Traieste,iubeste, daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ahaaaa
dc v-am amenintat k nu mai vb cu voi, ati aparut imediat

sa=ti fie de bine LIa

deci...vreo idee de papa bun pt maine??? ceva mai special asa..dar sa nu fie ff complicat k nu am de gand sa stua de dim pana seara in picioare la bucatarie.
stiu k cer prea multe, nu??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Pai ne e frica Ralu ca ne bazam ca ne iei dupa tine la odisee. Eu n-am niciodata idei de mancare, da' nu e si o pagina de pe forum cu chestii culinare? Poate te inspiri de-acolo...

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da..avem forum si desprebucatarie...
o sa ma uit si acolo si mai am niste site-uri cu papica..
sa vad ce gasesc..chiar nu am idee de nmic..
dupa mine nu as pune decat prajituri si apa p masa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

da..avem forum si desprebucatarie...
o sa ma uit si acolo si mai am niste site-uri cu papica..
sa vad ce gasesc..chiar nu am idee de nmic..
dupa mine nu as pune decat prajituri si apa p masa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

mai bebelu da eu nu te inteleg, cum vine asta de ziua ta tu stai in buc sa gatesti? e ziua cand trb sa te rasfeti sa stai cu sotu, sa te rasfete toata fam ce sa mai sa fii o printesa macar pt o zi.
eu de ziua mea sunt ceea mai capricioasa, toata lumea trb sa ma rasfete ca altfel e jale .
daca fam vrea sa te serbeze sa se ocupe ei de pregatiri. mai ales ca tu ai si o bebika in burta asta e culmea sa stai si la cratita toata ziua.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello,

da, Bebelu, cere catering ... nu se poate sa faci ceva de ziua ta

acum o intrebare:
imi iau temperatura deobicei la 5:30, dar azi m-a trezit motanul pe la 4:30, asa ca am luat-o atunci (pt ca trebuia sa ma ridic din pat), apoi am luat-o si la 6:30(am dormit pana atunci)...evident ca sunt valori diferite...pe care o iau in seama?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

hello,

da, Bebelu, cere catering ... nu se poate sa faci ceva de ziua ta

acum o intrebare:
imi iau temperatura deobicei la 5:30, dar azi m-a trezit motanul pe la 4:30, asa ca am luat-o atunci (pt ca trebuia sa ma ridic din pat), apoi am luat-o si la 6:30(am dormit pana atunci)...evident ca sunt valori diferite...pe care o iau in seama?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

din ce am inteles si eu de la fete cred ca prima.

aspiranta la bebik

Mergi la inceput