Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Fetelor voi cum incalziti laptele din frigider, ma refer la cele care nu aveti incalzitor de biberoane??? Ma bate gandul sa pun si eu pompa in functiune, sa mai am ceva timp liber ca asa la spitalul 9 ajung si ma intrebam cum sa-l incalzesz, in baie de abur, direct intr-un vas......

Poze Bogdan
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata si de la noi!

Rodika, m-am incurcat in date.
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Si noi tot cu supozitor ne eliberam. Luam Bonnisan, care cica regleaza tranzitul, ceai de musetel intre mese, recomandat de pediatru, dar fara efect.

E tare urat afara... Cred ca azi facem doar o plimbarica in sling pana in piata la magazinul naturist sa iau spirulina.

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Alina, cred ca 'ngheee'-ul asta e universal in limbajul bebeilor..vad ca si altii il detin...si noi il avem in posesie...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

iar cand vor mai creste, POTOGAN va fi un cuvant inteles de toti copiii din parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor, multmesc de primire.

Racusor, cred ca e normal ca in unele saptamani sa ia mai putin, in altele mai mult.

Delfinasii vostri cand au inceput sa zambeasca mai mult? Lui Natali cu greu ii smulgi un zambet, asa foarte scurt, sa nu zici ca nu ti-a zambit. Iar de gangurit... mai mult pe muteste. Zici ca e un pestisor, deschide gurita, misca limba de zor, dar nu iese nimic.

Cris,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, multmesc de primire.

Racusor, cred ca e normal ca in unele saptamani sa ia mai putin, in altele mai mult.

Delfinasii vostri cand au inceput sa zambeasca mai mult? Lui Natali cu greu ii smulgi un zambet, asa foarte scurt, sa nu zici ca nu ti-a zambit. Iar de gangurit... mai mult pe muteste. Zici ca e un pestisor, deschide gurita, misca limba de zor, dar nu iese nimic.

Cris,

Nu trebuie sa te ingrijorezi, fiecare copil are ritmul lui. Bogdan rade in hohote chiar si in somn. Noi avem program in fiecare dimineata radem, vorbim cam cate o ora. Bine, se intampla si in timpul zilei, dar dimineata vorbim cel mai mult si in timpul baitei si masaj (atunci cand nu urlam, parca ne taie cineva)

Poze Bogdan
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetelor, eu sunt cam stresata, de luni, de cand suntem acasa si de cand am inceput sa ii cantaresc pampersii, andrei papa doar 640 ml

la bunici manca mult mai des, tot la o ora jumate, chiar si noaptea uneori, acum mananca tot la 3-4 ore si nu mananca 150-200, ci chiar si 100...i-am dat si completare, dar nu papa

sunt tare curioasa cat mai ia in greutate saptamana asta, ca doar el nu creste cu aer sper sa ia macar 150 (in conditiile in care a luat la bunici cate 300 pe saptamana aproape)

acuma ar fi randul meu sa te incurajez pe tine, dar habar n-am cum s-o fac! noi ne luptam cu chestia asta de 2 sapt si nu i-am dat de cap. bine, eu nici nu stiu cat mananca la fiecare masa, dar de multe ori am impresia ca nu s-a saturat si pana vin cu completarea nu mai vrea ... si daca o pun la san mai des, macar sa stimuleze ceva productie, nu mai vrea ca pe vremuri macar sa se alinte, decat daca e la sfarsitul mesei. iar biberonul mi-l invarte cu limba in gura, se face ca trage apoi imi scuipa tot razand. biberonul mai nou e o joaca!

deseara mergem sa ne cantarim, dar pun pariu ca nici saptamana asta nu am pus mai mult , dar macar sa nu fie mai putin...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula noi suntem mult mai bine ...colicii aia rai au cam trecut...luam Bonisan in continuare dar doar de 2 ori/zi...si cred ca am sa ii mai dau preventiv pana la 3 luni

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Fetelor voi cum incalziti laptele din frigider, ma refer la cele care nu aveti incalzitor de biberoane??? Ma bate gandul sa pun si eu pompa in functiune, sa mai am ceva timp liber ca asa la spitalul 9 ajung si ma intrebam cum sa-l incalzesz, in baie de abur, direct intr-un vas......

Poze Bogdan
13 iulie 2010

eu, ce e drept doar de cateva ori i-am dat lapte muls de la mine...si stiu ca e bine sa il incalzesti la abur asa ca l-am pus in sterilizator

fetelor cele din Bucuresti am gasit site-ul asta http://www.ingrijireacopilului.ro/despre-cabinet.html
poate vreodata aveti nevoie de "guru" Culcer sa va dea cate un sfat

copilul meu doarme in patut sa vedem cat tine minunea asta mare...el peste zi nu doarme 2 ore legate...ci asa fura cate o jumatate de ora la mine in brate...jumate de ora in fisher...sau afara in parc daca as putea sa il tin in brate ore intregi la soare sa doarma boierul

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Poze Bogdan
13 iulie 2010

pun apa intr-un vas apoi pe`aragaz si sticluta in vasul respectiv!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, stiti daca e voie no-spa in periada alaptarii? Ca din cauza anticonceptionalelor mi-a venit menstruatia, si e ca de obicei, cu niste dureri ca abia ma misc... Ceva tre sa iau... Inainte de sarcina luam Ketorol, 3-4 pe zi, ca altfel nu puteam nici sa stau. Fara medicamente vars de durere...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodi, cris

eu nu sunt stresata neaparat de greutate, ci ca mananca asa de putin...ar trebui sa pape 120-150 ml/kg , iar el duminica avea 6600 grame si zilele astea a papat doar 640 nici macar 100ml/kg..si il vad eu ca papa mai putin ca la bunici ...

astept sa imi ajunga mamma +, ca am facut luni comanda, sa maresc iar productia, ca se simte ca am luat mai putine stimulente nu cred ca e doar autosugestie...b

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput