Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Ct.
La multi ani Paul!
Sa fii sanatos si notocos!Lali felicitari

sa-ti aduca pruncul numai bucurii!.
Hunilor nu le-am spus ce-i "asteapta" sambata caci mi-ar face creierii si" unicul "neuron de comanda cu numarul nelimitat de intrebari.![]()
Maine dimineata o sa le povestesc 
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
elypetrov spune:
Buna dimineata , Dana mai am si eu o fetita care isi doreste mult sa vina la Silvian , e cu Diana la balet crezi ca se poate ?
DanaAlex spune:
'neatza!!!!
Lali
...am citit pe diagonala povestea nshhrii lui Paul...reiau cand ma intorc de la gradi!
Ely - vorbesc dupa ora 9 cu Doamna de acolo, numar maxim e 24, la noi in grup e Adina, care nu shtie daca Bogdan (baiatul ei de 10 ani) va vrea sa vina, asha ca vedem ....sau poate cineva nu ajunge,m deshi s-a anuntzat, eu ce sa zic...
vedem azi ce shi cum!
Dodo- hai meyyy, zi-le...sa rasune casa de "de ce-uri"![]()

13diana79 spune:
Paul si Lali, sa-ti traiasca baiatul mare, frumos si sanatos! 

Dana, casa noastra deja rasuna de "de ce-uri"
. Le-am spus ieri unde vom merge sambata si Delia s-a trezit fericita astazi si mi-a zis ca abia asteapta sa se culce, ca ziua de maine sa vina mai repede
Sebi a declarat ca el vrea sa se joace doar cu Tibi 
Va pup si va doresc o dimineata superba !

13diana79 spune:
Ely, ce zici draguta astazi facem kangoo ? Sincera sa fiu ma batea gandul sa trag chiulul astazi( ar fi prima zi in trei saptamani),dar ...sa vad starea de spirit de la ora 10.30 ![]()
Ce stii despre celelalte misse, pe care nu le-am vazut saptamana asta la sala?
elypetrov spune:
Sa tragi chiulul nici sa nu te gandesti , vrei sa iti strici reputatia de fata consecventa , no way
Apoi maine la Silvian poti manca ce praji vrei tu daca faci azi miscare muuuuuuuuuuuuulta
Eu la 11:00 sunt acolo cu prosopul si sticla de apa, de data asta mai mare sa imi ajunga ![]()
![]()
![]()
Dodo-pui spune:
Ely pls mai sterge din
ca s-a latit pagina ..
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
elypetrov spune:
La multi ani fericiti cu sanatate si bucurie , sa ai parte de tot ce e mai drag si mai frumos pe lume , azi de ziua ta , Paul -Iulian