Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 18
Lali_mete spune:
Mihaela ,am uitat sa spun pana acum,multam pentru bonus,in primavara ii va veni perfect,acum e putin mare sepcuta. Geaca ii vine perfect,il prinde culoarea foarte bine,si se mangaie peste maneci cand il imbrac cu ea,credca ii place materialul.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
happy_uka spune:
La multi ani fericiti Ghiulten!!
Sa fii fericita si iubita, sa ti se indeplineasca cea mai profunda dorinta, tinem pumnii!!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Mihaela ,am uitat sa spun pana acum,multam pentru bonus,in primavara ii va veni perfect,acum e putin mare sepcuta. Geaca ii vine perfect,il prinde culoarea foarte bine,si se mangaie peste maneci cand il imbrac cu ea,credca ii place materialul. |
cu tot,dragul!ma bucur ca-i place!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
la multi ani,Ghiulten!sanatate si mult noroc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
happy_uka spune:
citat din mesajul lui 13diana79 Uka , si multa multa sanatate !!! |
Merci mult de tot..ai intarziat un pic ..3 luni si o zi, dar nu e problem!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui happymumy Azi dau eu cafeaua de dimineata si cite o felie "mareee" de tort, caci imbatrinesc . |
Ghiulten
tiiii, incep zilele de sarbatoare in Gasca, luna octombrie aduce multzi sarbatoritzi
ce sa-tzi spun, draga mea , numai bine shi tot ce-tzi doreshti tu sa tzi se intample!!! cu ganduri bune shi urari de La multzi ani!!! Distractzie frumoasa de ziua ta!
p.s mersic de raspuns, nu ma duc cu ei inca la film, caci ar insemna sa-i deranjez pe vecinii de scaun cu cititul (ai mei sunt inca analfabetzi)
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Merci mult de tot..ai intarziat un pic ..3 luni si o zi, dar nu e problem! |
shi tu Doamna serbata azi, de Ziua Internatzionala a Educatziei!!!!
minunate dom'le, minunate....
P.S. Diana, ca le incurcam nu-i nimic, doar sunt "Happy" amandoua, iar eu- care le cunosc personal pe fiecare, deshi ele nu se cunosc inca intre ele....depun marturie ca sunt doua Doamne strashnice, cu simtzul umorului dezvoltat, doua miss minunate...se shtie!!!!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui madda19 multumesc pt introducere diana, si pt cafeluta. va astept la sala sportivelor! |
welcome to the club!!!Doamna draga shi minunata...19 din coada nick-ului indica varsta d-voastra?
de la mine 4 tine!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
Lali_mete spune:
Mai care si-a sters din mesaje ca eram la pagina 19,stiu sigur
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Mai care si-a sters din mesaje ca eram la pagina 19,stiu sigur |
...prinde-l Lali shi da-i na-na (in cap)p.s. ma autodenuntz shi eu e ziua mea pe la sfarshitul lunii in curs...35/28!!! ...am vazut ca e rost de felicitari cu tam-tam in primul mesaj