MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6

Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Fetelor am gasit in sfarsit faina de migdale, dar acu nu mai gasesc reteta. Dati si la mine o reteta usoara de ceva dulce cu faina de migdale? |
Uite ca io d-asta n-am gasit veci pururi, si nici nu pot face ca n-am rasnitza...si mereu am

Abia astept sa ma cantaresc maine, ca fiecare imbucatura e chin inca pentru mine

Va pup, noapte frumoasa!

puisorul spune:
Somleac, pandispanul ala de care zicea Catalishka, imi place cel mai tare
Catalishka, faina de migdale am gasit o vreme in Plus, dar constant gasesti la Kaufland de la firma Stilla. Sunt imediat la intrare in zona fructelor.
O zi frumoasa sa aveti Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

andanii spune:
neata fetelor
am lipsit zilele astea motivat ce-i drept , vineri a fost ziua cpilului , a implinit frumoasa varsta de 13 ani , doamne ce repede au trecut, vineri seara am dus chestii la copii de la dans , sambata am mers la sat si am chefuit cu copii vecini de p-acolo cu pizza si tort, nemonti ca nu le-am facut eu ..... si ieri am lenevit toata ziua ca nu m-am simtit bine deloc , racita inca sunt , drept e ca nu m-am indopat cu medicamente si din cauza asta merge mai greu tratamentul
nu am de mancare la mine , am mancat doar cerealele cu lapte
tre sa ma apuc serios de treaba pentru ca am luat proportii , nu numai ca stagnez ... normal de la rasfatul din acest we sa am plus nu ?????
nu va iau pe rand .... dar va pup pe toate
andanii

Catalishka spune:
71.2 kg...in ritmul asta daca ma mai doare fro doo saptamani ma apropii uluitor de target...eh dar asta e cam imposibil pentru moment... pe toate!

valentinag spune:
Buna fetele.
Dana,LMA copilului!
La mine stagnare
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Catalishka spune:
ce tuta sunt
Andanii la multi ani fericiti din suflet pentru baietelul tau!!! Sa fie sanatos si sa aiba cat mai multe succesuri pe ringul de dans !

Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Catalishka
Uite ca io d-asta n-am gasit veci pururi, si nici nu pot face ca n-am rasnitza...si mereu am ![]() Abia astept sa ma cantaresc maine, ca fiecare imbucatura e chin inca pentru mine ![]() Va pup, noapte frumoasa! Catalina, mama ![]() Ce-mi trece prin cap |
In Kaufland. In alta parte io n-am gasit. Sau parca ocazional in Car4.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Monnvas spune:
ANDA la multi ani pustiului
SOMLEAC ti le dau, da' mi-e ca dupa nastere le primesc inapoi cu dobanda
NINHA si tu te gandeai ca ar fi cazul sa ies de la finaliste, nu? (glumaaaa)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

maya_m spune:
fetele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA