Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari fetele.
Va multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani.

In principiu nu voi sarbatorii nicicum azi pentru ca joi e ziua de nastere a sotului si nu cred ca are rost sa facem 2 petreceri.
Probabil vom face maine petercerea.
SA fie asa intre zilele noastre.
PE voi in schimb va servesc inca de acum cu bunatati.
MA gandeam la niste parjitura Tosca, tort cu crema de ciocolata si imbracat in frisca, niste pizza, bauturi.
Defapt cam asta fi si meniul pentru "petrecere".
AM pus intre ghilimele pentru ca nu e chiar o petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.

In principiu nu voi sarbatorii nicicum azi pentru ca joi e ziua de nastere a sotului si nu cred ca are rost sa facem 2 petreceri.
MA gandeam la niste parjitura Tosca, tort cu crema de ciocolata si imbracat in frisca, niste pizza, bauturi.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

LA MULTI ANI!
Multumim frumos de tratatie, sa fi sanatoasa, fericita si iubita!

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Mai, mie mi le-au livrat o data la servici si alta data la o posta, unde nu am platit nimic, doar le-am arata buletinul si le-am luat.
Sunt niste taxe de transport, dar mie nu mi se par neaparat f mari...adica la 200-300 dolari sa platesc o taxa de 40 dolari mi se pare ok. Oricum, vin de peste mari si tari.
Nu stiu ce secret infailibil sa iti zic, doar comand pe site, la fel cum comanzi pe orice alt site.
Mai nou am cumparat si de pe fashiondays . ro si de pe gilt . com
De pe fashiondays au livrarea destul de intarziata. Dar poti returna produsele in 10 zile.
Eu trebuie sa plec la stomatolog, mai scriu cand revin.
Va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pe mine m-ai bagat si mai mult in ceata.
Daca iti vin la birou iti vin prin curier, daca le ridici de la oficiu postal vin normal prin posta, ceea ce inseamna ca ti-ar fi livrat prin 2 modalitati diferite. Le-ai ridcat cumva de la un oficiu postal din Pantelimon?
Sa-mi zici si mie please cand iti vine ultima comanda cine ti-o aduce.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

saluti

LA MULTI ANI, LUCIA

SIMPLI, last time I checked, adik acum 1 an cand eram la munca, IELTS e valabil doar 2-3 ani si cambridge pe viatza. dar ar trebui intrebat, ca vroiau sa "faca ceva in legatura cu asta". de ce sa nu intrebi de toate in mail? daca vor "candidatzi", sa informeze

ALEXUTZZA, pai are ana pretendent in germania, nu? pe raducu. dar din pacate nu ajungem pe vest, ci doar in est, la o prietena. mergem cu avionul de data asta.nu cred ca vom mai face curand excursie cu masina. poate doar daca ne luam rulota, ceva, cand or fi fetele mari. acum, in afara de stat prea putin in scoica, sunt multe treburi prea obositoare si... am imbatranit, vrem sa ne relaxam in concediu, nu sa "alergam" ca disperatii
BFVS?bravos, ma duc si eu sa ma uit. data trecuta cand am luat ceva ne-am strans mai multe fete la serviciu si au venit taxele de transport ff poutin. MIREMIA, ma bag si eu daca vrei sa facem o comanda la comun

RaTUSCA, ba e normal sa faca bucatzile nedigerate deocamdata.da-i pace.

CRISM ce bine ca ai mai scris. pupam fetele si baietzii.

azi avem una din "acele" zile. Ema a dormit 20 de minute dimi, 35 acum si in rest...marrrr-marrr. dar a papat toata (prea multa) supa de gaina bio cu galushte asemenea (unicul pui/gaina de tara facut rost pana acum). si pe mine ma doare burta ca de enterocolita, deocamdata fara alte ....explozii. daca imi vine ciclul ma impushc.... asa de bine e fara...

ANA, SI noi am fost la targ in BV. ne-om fi peterecut? nu cred ca nu veedeam io okiosul frumos, dar mai stii?nu am luat langoshi, ca era coada, dar am alergat porumbei(ema), am luat kurtosh(ana), gemuri eco, miere, paine ungureasca si....chestiile alea pe baza de crema de migdale(io si tati).yummy.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

La multi ani ! sa fii sanatoasa si la punga "grasa" !

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am facut comada la bebeshopp pentru scaun de masina. Mi s-a confirmat si m-au informat ca vine pe 7 octombrie (pe site zice ca in 24 sau 48 de ore). Nu-i bai ca nu ne grabim, dar va dati seama ce avalansa de cereri peste ei?

Ma duc sa votez teiul lui Lorex. Am mobilizat si colegii de la Iasi.

varsta lui Tudor

eu fug sa-i trimit banii pe pantofi alexutzei, apoi la kineto, apoi in parc,apoi nu mai stiu...

am doishpe mii de ferestre deschise cu mesaje la care vreau sa raspund din care o parte sunt de aseara
sper diseara...daca ma lasa boaba asta a mea, maraita....MA EXASPEREAZA cu trasul de par! NU MAI SUPOOOORT, IMI ZMULGE TOT PARUL DIN CAP

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am facut comada la bebeshopp pentru scaun de masina. Mi s-a confirmat si m-au informat ca vine pe 7 octombrie (pe site zice ca in 24 sau 48 de ore). Nu-i bai ca nu ne grabim, dar va dati seama ce avalansa de cereri peste ei?

Ma duc sa votez teiul lui Lorex. Am mobilizat si colegii de la Iasi.

varsta lui Tudor

eu fug sa-i trimit banii pe pantofi alexutzei, apoi la kineto, apoi in parc,apoi nu mai stiu...

am doishpe mii de ferestre deschise cu mesaje la care vreau sa raspund din care o parte sunt de aseara
sper diseara...daca ma lasa boaba asta a mea, maraita....MA EXASPEREAZA cu trasul de par! NU MAI SUPOOOORT, IMI ZMULGE TOT PARUL DIN CAP

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Of, faza asta cu parul este grea rau. Te inteleg. Bafta la kineto. Sa treaca.
si Bobitzei ca poate ii iese totusi un dinte si nu mai poate.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI LUCIA! Multa sanatate si tot ce iti doresti!

Miremia/Cris.d - sunt si eu doritoate de comanda la comun pentru VS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

intrebare: a incercat cineva ceva eficient impotriva caderii parului care sa fie compatibil cu alaptatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

saluti

LA MULTI ANI, LUCIA

SIMPLI, last time I checked, adik acum 1 an cand eram la munca, IELTS e valabil doar 2-3 ani si cambridge pe viatza. dar ar trebui intrebat, ca vroiau sa "faca ceva in legatura cu asta". de ce sa nu intrebi de toate in mail? daca vor "candidatzi", sa informeze

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mersi mult,le-am trimis un mail,oricum am gasit si CPE(care suna tare tare bine....diplome recunoscute de firme mari,avantaje....cel putin din descriere... ) CPE e sigur pe viata ( scrie si pe net)...si deci pt mine asta e un big avantaj.....chiar unul definitoriu in decizia mea....

oricum multumesc mult

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."

Mergi la inceput