Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

buna mamici,

ne primiti si pe noi?
avem 4 luni si trei saptamani, si aceasta este povestea noastra:
http://www.malformatiicardiace.ro/forum/index.php/topic,129.0.html

Madalina, bine ati venit!
Am citit povestea voastra pe nerasuflate.. Ma bucur ca ati trecut cu bine peste toate incercarile si mai ales ca ati intalnit in calea voastra oameni minunati, care v-au ajutat!
O sa vrem si poze cu micul luptator

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii
Ruxi, Sabina te striga toata ziua; a descoperit Bubu bubu si numai asa o tine

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

R_ocsy, multumim de aprecieri! Nici cu voi, vorba ceea, nu mi-e rusine Ce frumos a mostenit pitica ochii tai!
Iar poza de la botez in care tati va strange in brate e..

P.S.: da, suntem cu Mira si fetele in slinguri, le-am avut in vizita intr-o zi

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Corina, Tineretului sa fie!
Iar cu intalnir(ea)ile - cu cat mai multe, cu atat mai bine din punctul meu de vedere! Pe maine ca nu cred ca mai apuc sa intru deseara! Doar sa stabiliti un punct de rendez-vous, ca eu nu cunosc parcul.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Intru pe fuga sa va spun ca suntem bine, dar avem tatic in concediu doua saptamani si toata ziua profitam de faptul ca e cu noi acasa si il dragalim, ne jucam si ne pupacim , asa ca luam o pauza de la net.

Sambata am avut botezul: copil frumos foc si urlacios nevoie mare (daca mai socotesti si ecoul din catedrala ), petrecere cu lume multa intr-un restaurant "imbracat" in mov, cu tort decorat cu mov, ce mai: s-a vazut ca a fost petrecerea unei floricele de liliac! O sa va mai povestesc si o sa pun pozici alta data, cand se va intoarce tati la serviciu.

O ultima chestie: citeam din urma si am vazut ca Roxy vorbea de "ticul" Dianei la supt; a intrebat de vre-o doua ori daca mai sunt bebei cu manifestari asemanatoare si se pare ca nimeni n-are "probleme" de genul asta. In afara de noi . Adelina isi facuse la un moment dat obiceiul sa se traga de parul de pe ceafa cand era la sanul drept (deci cu manuta dreapta libera). Am inceput sa o tin de manuta, cu blandete, sa o fac sa ma apuce de deget sau tricou (ea mereu m-a tras de haine cand o alaptam), ca se tragea de parut rau de tot. In doua zile am "dezvatat-o" de "ticul" asta. Momentan are un obicei mai cuminte: ma trage in continuare de tricou, iar cand ii e somnic si-l trage pe fata si suge cu ochisorii inchisi . Io nu m-am gandit niciodata ca ar trebui sa ma ingrijoreze treaba asta...

la toata lumea!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

buna mamici,

ne primiti si pe noi?
avem 4 luni si trei saptamani, si aceasta este povestea noastra:
http://www.malformatiicardiace.ro/forum/index.php/topic,129.0.html

te primim cu mare drag. Mi-au dat lacrimile citind povestea voastra. Sunteti invingatori.

Mergi la inceput

Nu am primit Pro V Juicer. Il astept cu interes. Deocamdata nici un semn.

Mergi la inceput

Nikolett sper sa trecetic u bine de raceala enervanta. Si ale mele au muci, maine le scot ptr imunizare la munte.

Nana sa va fie de bine botezul.

Artu asteptam cu interes poze. Deci zici ca ai coborat nivelul. Si ale mele cam trec cu cotul de margine, crezi ca e cazul de ingrijorare? Alexandra s-a ridicat la 7-8 luni, atunci l-am si coborat.
Hm rufele le-am doborat pana la urma. Acum caut pe net uscator de rufe cu aburi, ca m-am saturat de atatea rufe intinse in casa.

Ekaterina nu are stare deloc. Se invarte, se rasuceste, se cearta cu bibe, il bate, il bombane, ma trage de par, de haine, vrea sus, vrea in picioare, e tare nazdravana. Credca visele mele cu statul in tarc se destrama incet si sigur. Azi chiuia ca sta pe burta si ca reusea sa se impinga un pic in picioruse, ce veselie era pe capul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

nuuu, nu-l alaptez si pe david, adica nu-l pun la san. l-am intrebat daca vrea si a zis ca nu vrea, ca tzitzi e pentru damian. nu stiu ce ma faceam daca zicea ca vrea. dar ma mulg in timpul zilei cat e el la gradinita si seara ii dau lapticul, fara sa-i zic ca e de la mine.
o data mi-a zis ca vrea sa guste si el, m-am muls cam 20ml si i-am dat cu paharul, a zis ca e bun, dar n-a insistat.

deci are parte de imunizare si el habar n-are de unde i se trage.

nu stiu daca ar fi avut consecinte pe plan psihologic revenirea la supt, dar in cazul nostru nu vom afla.

intreba cineva de oscillococcinum (scuze ca n-am retinut, ca am citit pe fuga). granulele de oscillo sunt mai mici decat cele obisnuite. un tub intreg mie mi se pare risipa de bani. in homeopatie cantitatea nu conteaza, poti lua un sfert de tub sau 5 cutii intregi, efectul e acelasi. homeopata noastra ne-a zis sa dam cate un sfert de tub (app. cat intra in capacel), doza fiind suficienta.
in cazul celorlalte homeopate - granulele sunt mai mari, cam cat o boaba de piper, de aceea se iau cam 4-6 globule o data.

ref. la intalnire, am fi venit si noi daca era in IOR, dar tineretului e mult prea departe pt noi. poate data viitoare.

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

eu n-am fiert niciodata avocado, nici nu cred ca se fierbe, are consistenta asemanatoare untului, un pic mai tare. eu il blenduiesc ca atare, dupa ce il curat, normalsi il amestec cu alte legume sau cu fructe.

Laura, mi s-a parut pertinenta opinia ref la morcovi . dar fibre va lua si din fructe, cereale...si mai sunt si alte leguminoase bogate in fibre.

despre pastratul piureului de pe o zi pe alta, eu stiu ca se poate pastra la frigider, acoperit, insa nu cel in care ai bagat lingurita cu care a mancat bebe, din motive de igiena (se inmultesc bacteriile din saliva in mancare, etc.). eu daca faceam mai multa macare, o portionam de la bun inceput in recipiente mici (urocultoare sterile).

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

intrebam de preparere termica pt ca eu am consumat avocado doar in sarcina, pasat cu furculitza (n-am mai murdarit blenderul pt asa micuta cantitate), amestecat cu sare si zeama de lamiie. Bunutz!

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput