Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Vladi ma bucur ca Floricica e mai bine si e super ca analizele au iesit ok

Irina stiu de la 3 cadre medicale ca pana la 9 luni trebuie sa stea bine in fundulet, pana atunci nu-i niciun bai

Denisa nu ma refeream la alimentate artificiala cu lapte de vaca, ci doar la "mici artificii" cu el, si cred ca dupa un an daca este dat in loc de LP sau LM este ok daca se respecta un regim alimentar variat, sursele de fier sau alte vitamine si minerale fiind legumele, fructele, carnea, ouale ... cat despre iaurtul dat dupa un an, daca Maya seamana cu Ianis sau Eric de Oana sa devoreze chiar si cel mai naspa piure de legume daca are iaurt in el ... s-ar putea sa cazi in pacat

Sensibila sa foloseasca sanatoasa Gia scaunelele

Miria acelasi lucru mi l-a spus si dr, nu are ce cauta Panadolul pt 2 muci ser si aspirat, daca evolueaza o tin la curent ... cred ca m-am ambalat prea mult ca am tot citit de bebei raciti si nu vroiam sa-l vad bolnavior ... oricum pt tine numai

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Vai cat e de frumusel Theo

Avem si noi babetica de la Milupa.
Si ce fesuri frumoase are. Eu nu gasesc nik sa imi placa.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

multumim oana!

fesulicile le-am primit cadou asa ca nu stiu unde se pot gasi

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 6 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Si eu am astazi un copil foarte marait, plangacios de-a binelea.
De dimineata a vrut numai in brate, dar nu oricum, ci eu sa stau in picioare
Bine-nteles ca nu a mancat nimic din solide, nici macar fructele care-i placeau.
Sa vad deseara daca mananca iaurtul cu branzica.

Am schimbat si noi scaunul de masina, se pare ca noul scaun are efect de somnifer, a dormit mare parte a drumului.
Ma bucur, ca in scoica nu-i placea deloc.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana nu stiu ce-am intrebat:))
pana acum mi-ai raspuns la tot

rebiana sa nu faca micuta reactii nasoale dupa vaccin
vineri avem si noi...

child cand a fost ziua sotului pe 25 sau 26? intreb pt ca al meu e nascut pe 25 septembrie

i-am luat cana azi dr brown , dar micuta de 170 ml , ca am vazut ca mai aveau una mai mare si molfaitor, sa vedem ce succes am

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi Roxana,

vin si eu sa te laud ca arati bine, ti-am vazut pozele.... visez si eu la silueta de acum 10 ani cand aveam 30 kg mai putin...trebuie sa incep sa am grija mare ca e de jale daca nu fac nimic.
In rest ne-am cumparat si noi feeder... incetu incetu incepe sa molfaie partea care trebuie.
O zi buna tuturor, imi vin baietii de la gradinita, pe curand.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cristina multumesc :)) dar pozele alea sunt de-acum 5-10 ani
ce i.ai pus in feeder?
de fapt ce ati spus toate care aveti?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina multumesc :)) dar pozele alea sunt de-acum 5-10 ani
ce i.ai pus in feeder?
de fapt ce ati spus toate care aveti?

POZE

Hi Roxana,

mar i-am pus... si azi dimineata i-am dat o bucata de coaja piine alba in mina direct, a molfait un minut la ea... cand eram la micu dejun, sa se mai obisnuiasca, ca la amiaza abia mananca 30 g, da dupa suc de mere amestecat cu apa vrea :), cam 20 lingurite la fel cam cat mananca, trebuie s-o pacalesc sa-i bagg in gura, ca dupa aia mananca, da azi e oricum mai nervoasa, cred ca vin in sfarsit dintii.. sper ca nu caninii de jos intai ca acolo e mai alb si mai umflat in moment.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - eu ziceam de ce nu se recomanda laptele de vaca. Nu ma gandeam ca vrei sa-i dai lui Ianis in loc de tzatzii.
Nu zic ca nu o sa-i dua iaurt daca nu sa manance fara, o sa dau daca altfel nu vrea, ba chiar o sa-i dau cumparat. Dar daca mananca bine fara nu ma bragesc cu el.

Irina - cum mai nu poti sa tragi din cana dr browns ??? Eu si acum am incercat s merge fara probleme. Ai grija ca supapa acea din mijlocul canii sa fie sub apa,altfel tragi aer. Maya tage fara probleme, ca dupa aia alege sa scuipa apa pe noi e partea a doua

Rebiana nu am stiu ca vrei si tu ceva. Data viitoare iti dau un telefon. Miria vrea si ea sa ajunga sapt asta, poate te ajuta ea.

Miria - am vazut azi in farmacie jucarii cu ventuza care merg pt bumbo.
www.all4baby.ro/products/1799-zornaitoare-sassy.aspx" target="_blank">http://www.all4baby.ro/products/1799-zornaitoare-sassy.aspx
www.all4baby.ro/products/1616-omida-lamaze.aspx" target="_blank">http://www.all4baby.ro/products/1616-omida-lamaze.aspx
mai era una dar nu mai stiu de la ce firma ....parca mom
In farmacie erau o idee mai ieftine.
cu gandul la ele am uitat sa iau feeder ul dupa raft

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna fetele,

Ne-am luat si noi Bumbo, la sfatul Miriei si sunt foarte incantata. Nu va zic, Raducu cat de incantat este! Statea in el si "canta" in stilul lui, binenteles.
Tot azi am mancat si prima data supica cu morcovel, dar nu pot spune ca a fost foarte incantat de gust. Oricum, mancatul cu lingurita e un lucru foarte interesant, mai ales ca te poti mozoli din cap pana-n picioare cu haleala.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni

Mergi la inceput