Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

buna dimineata!

fetele va scriu in fuga calului, suntem in Kuala Lumpurde ceva vreme sa impachetam ( Kossir, merci de gand, este cum sa zic foarte complicat sa-ti organizezi viata pe urmatoarele luni in 2 valize, sa alaptezi, sa ambalezi, sa dai directive, sa te mai intralnesti cu unul si altul pentru a-l saluta!)
De saptaman viitoare suntem la Singa unde deja am gasit apartament, acum se renoveaza si se aranjeaza un pic.

Tzutz mic este teribil de bine, cred ca asteapta si el sa ne linistim si sa inceapa diversificarea, eu cand am timp ii mai dau suc de morcov ( umblu cu razatoarea de portelan si strecuratoarea-n geanta, plus un castronel, lingurita si morcov la purtator)

Eu sunt bine, astept sa slabesc, m-am ingrzit cand am vazut cate haine am si merita sa ma ambitionez sa mai scap din cele 10 kg in plus care cu tot stresul, suparare tot s-au indragostit de mine ca nu se dau plecate.

va pupacesc pe toate, citesc mereu pe fuga ( sunt momentele mele de relax) dar sa scriu nu apuc.
Sanatate la toti iepurasii, la mamici si tatici, atentie acum toamna cu virusii!

Oana ai in urma votului meu 19 bucati paine, 8 litri vin, 7 kilograme carne, e bine?

va pupupupup

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

intru si eu putin acum ca ziua de azi e full, am votat in viteza Oana si ti-am umplut rafturile : 13 bucati paine, 10 kilograme carne, 25 bucati ou, 10 litri vin si am observat ceva, se vada ca e gandit de romani jocul asta, frate la fiecare vot dat sigur e si vin inseamna ca e cerere mare, nu ?

[despre gluten:] eu am inceput sa ii dau acum, la 8 luni si il tot urmaresc sa vad daca e ceva schimbat la el ca mi-e f frica de intoleranta la gluten ... pana acum suntem ok

Am uitat sa mai scriu meniul lui asta mic:
- avocado+para+biscuiti / piersica+mar+cereale
- sos de rosii cu ficatel si piure de legume / azi cred ca ii iau un borcanel la pranz
- pepene galben+iaurt+branzica / iaurt+bicuiti
- cereale

pup iepurimea

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!
Imi beau cafeaua ca deobicei, nu mai are sens sa va zic, ca deja stiti.

OANA - Ieri ti-am dat votul, dar nu m-am uitat ce ai tu pe acolo ca-s discreta.
ROXANO - Cred ca o alimentara ne lipseste noua. Ce-ar fi sa-mi fac si o alimentara?

ANDRA+ELLANIKA=LOVE - Astazi va invidiez la greu, dar daca nu puneti poze sa-mi treaca oful vin la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Are vreo saptamana fiimea de cand imi da trezirea la 7.Sa trezit si a apucat-o "cantatul" de a trezit toata casa.Nu stiu din ce cauza ieri mi-a facut cacuta de 7 ori
I-a trecut Mariei gatul si m-a luat pe mine.Stranut toata ziua,imi curge nasul,ma doare capul..
Revin..ma duc sa-mi fac ceva de papa

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Niki,sa satii ca si mie mi-a facut Codrin kk foarte des si moale de cand e bolnavior...acum incerc din mancare sa "il constip".
Sper din tot sufletul sa nu iei si tu de la Maria, ca vad ca imunitatea noastra dupa sarcina e la pamant iar eu am facut o raceala de 10 ori mai urata decat Codrin...Oricum ia vitamina C 1000mg/zi

meniu
-branza calcica cu pepene galben
-pulpa de pui cu cartof normal si cartof dulce
-orez(fulgi) cu LP cu scortisoara

Child vad ca Albert este un smecherone mare...Eu mi-am propus cu Codrin sa nu il plimb sau sa stau in picioare cu el oricat de tare ar plange..il trin in brate, dar stau pe fotoliu. pana in prezent mi-a iesit

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

buna dimineata fetelor,
child si noi suntem in gasca cu voi, Petru a descoperit ce bine e sa stea in doua picioruse si se maraie rau sa il ridic. In ultimele seri a adormit numai in brate iar in restul timpului la san. Are "senzor de mama", cum dispar din camera se nelinisteste si daca trece prea mult timp incepe sa planga.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Buna dimineata,

Niki,sa satii ca si mie mi-a facut Codrin kk foarte des si moale de cand e bolnavior...acum incerc din mancare sa "il constip".
Sper din tot sufletul sa nu iei si tu de la Maria, ca vad ca imunitatea noastra dupa sarcina e la pamant iar eu am facut o raceala de 10 ori mai urata decat Codrin...Oricum ia vitamina C 1000mg/zi

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Eu deja am racit.Si sunt pe zi ce trece mai rauIeri dimineata aveam doar o durere de gat,spre seara ma durea capul,acum imi curge si nasul.Temperatura inca nu am facut.M a astept acum la ce e mai rau.Eu racesc f rar,dar cand racesc sunt lata cat patul.Sper sa nu fie cazul si de data asta.Nu de alta dar ma pregatesc de vacanta
Maria a facut ieri caca de 7 ori dar consistenta normala.Astept azi sa vad ce se intampla.

AMR....7KG

Mergi la inceput

Oana- votat si ieri(vin,paine si oua) si azi-7 litri de vin.Vorba Andrei,vad ca vinul nu lipseste

AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna dimi,

Va servesc si eu cu un cafe latte, mi-am facut eu unul si il savurez, tare bun.

Alina, chiar se citeste fericirea din posturile tale ca ii place Ioanei la gradi. Bravo, sa o tineti tot asa.

Andra vezi ce pozitie strategica ai? Te vezi si cu Ella, in drumul ei spre munte, sper si cu noi la intalneala noastra.

Despre Gluten, eu o sa il evit pana la cel putin 8 luni, asa mi-a recomandat toata lumea. Partea proasta este ca nu gasim deloc, dar deloc biscuiti fara gluten. Am vazut la Milupa, azi o sa caut pe net sa comand.
Trebuie sa schimb carutul neaparat, adica vreau unul umbrela sa ma descurc si eu singura. Am fost la magazine duminica,si, dupa ce ca este situatia care este in tara, magazinele din Romania, reprezentantele magazinelor de afara, au si cele mai mari preturi pe care le practica ei ever. Sunt tare suparata, de exemplu, am vazut noi un carucior Mclaren, la noi 21mil, la ei 13. Nu stiu dar mi se pare tare ciudat si nedrept. Asa si cu H&M, m-am bucurat maxim ca vin in tara dar am vorbit cu cineva care se ocupa de venirea lor aici si ce sa vezi, vor alinia preturile la magazinele similare in Romania, nu la preturile lor de afara. Multumesc, asa nu ma intereseza.
Hai ca am batut campii dar chiar sunt suparata.

si sa se faca puiutii bine si mamele lor.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, fete, lamuriti-ma si pe mine cu ceva, ca-s nedumerita rau.
Meditez de aseara la chestiunea in cauza si nu-mi iese.
S-or transforma oamenii in uriasi? Isi schimba dimensiunile?

Copiii vostrii, raportat la varsta, ce lungime au?

Al meu are la 5 luni si 10 zile 70 cm. Teoretic/practic are dimensiunile unui copil de 1 an. M-am uitat si pe grafice, ca sa ma asigur ca asa este.

Deci, eu ce marime ii cumpar la hainute?
Asta-i dilema mea.

Ii iau intotdeauna mai mari, dar cu cat, ca nu mai am dupa ce sa ma orientez. Spre exemplu, acuma imbraca hainute de 6-9 luni.
Eu vreau sa-i cumpar pentru primavara cand s-ar apropia de varsta de 1 an, adica de 80cm. Ce marime ii iau?
La 18 luni, ar trebui sa aiba cam 85-90cm.

Sunt complet ametita, zau!

Mergi la inceput