Tulcence ? (12)
Raspunsuri - Pagina 20
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabiu buna fetelor, la multi ani in primul rand Andreiutilor de Dani si Ancamak, si puiutei mele care e si ea Andreea ( te pupa mama) in al doilea rand a nascut mirell@ o bebelina dulce foc pe care fratiorul o iubeste la maxim ( se vede din avatarul de pe mess) pupici noului sufletel adus pe lume si o viata cat mai usoara sa aiba. eu....la munca de Albert Mihai, 10.05.2007 si de Rebecca Andreea, 10.01.2011 |
si Mirelei si bebelinei! Multa sanatate!
silvi8 spune:
Salutare!
Dragile mele, sper ca ati petrecut Craciunul frumos. Noi am avut doua zile de vizite, ne/am intalnit cu toate rudele si prietenii.
A venit si Mosul cu desaga plina. Cam atata...astazi din nou la munca iar pitica cu tati acasa. Sunt amandoi in vacanta.
Mirela, felicitari! deabia astept sa intri sa ne faci cunostinta cu noul membru al comunitatii noastre.
daca nu mai reusesc sa intru va spun de pe acum La multi ani!!!
Un an 2012 magic, cu sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile!
silvi mama CRINEI
CRINA 2 ani
Povestea CRINEI
danybv spune:
Buna dimineata fetelor
Va doresc din suflet Noul An care va veni sa va aduca tuturor multa sanatate, putere de munca si toate dorintele sa vi se implineasca.
Va pup pe toate, va imbratisez cu mult drag si va doresc petrecere frumoasa la trecerea dintre ani.
ancamak spune:
LA MULTI ANI! Un an 2012 in care sa fiti sanatosi, veseli,iubiti, optimisti si impliniti pe toate planurile!
Mami cu Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
Andreea Rebecca, sa fii sanatoasa si implinita alaturi de familia ta
Mami cu Andrei Ionut
poze
silvi8 spune:
la multi ani Mariuca! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de multe cadouri astazi.
Dani, scumpa mea, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa, si sa va duca numai lumina si bucurie in casa.
am vazut.o cat este de frumoasa pe mess...o minune de fetita!
silvi mama CRINEI
CRINA 2 ani
Povestea CRINEI
ancamak spune:
Buna dimineata , dragele mele!
Ne mobilizam si noi sa facem o intalnire in prag de primavara???
O saptamana minunata
silvi8 spune:
salutare!
ce mai faceti dragutelor?
noi suntem bine! crina a fost bolnavioara si a stat acasa cu bunica dar acum e bine si merge la gradi.
deabia asteapta ziua ei. sambata viitoare vom avea party.
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=158881070896991&set=a.158880974230334.32071.100003252977905&type=1&theater
am pus aici un link, daca o merge, sa vedeti ultima mea pasiune. a devenit deja un drog. imi place nespus sa le insir, sa le conbin. si crina e pasionata. profit nu am obtinut inca dar imi face o deosebita placere sa le fac. multe dintre creatii le/am dat cadou. acum lucrez cu mare spor pentru martisor.
va pup pe toate.
sper ca sunteti bine si piticii vostri sanatosi!
silvi mama CRINEI
CRINA 2 ani
Povestea CRINEI
Mirell@ spune:
salutare...
adorm bebelina si revin
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mami lui Teo 4 ani si 7 luni 02.03.2007