Aspirante optimiste. Felicitari Anna_i!!!! (583)
Raspunsuri - Pagina 18
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed da cate sa cumpar? aspiranta la bebik |
Vezi ca are Lorena niste oferte foarte bune la testele de ovulatie.
Traieste,iubeste, daruieste...
gabyv spune:
bella, eu mi-am luat fff multe (am vreo 150) dar nu sunt buna de luat de exemplu ![]()
am gasit oferta si am luat cat mai multe ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Habar n-am daca napraznicul are asemenea efecte
. Dar sa stii ca nu e imposibila ovulatia in primele zile, asa a avut Ralu si a ramas. Deci daca ati prestat atunci sunt sanse sa fie bebe. Ai facut test pe 25 sau in Z25? Mai stai 2-3 zile si repeta-l.
Apropo, pe unde umbli Ralu?
in devenire
gabyv spune:
didi, Z25, mai fac duminica, pt ca am si teste de sarcina multe si fac in fiecare duminica...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Gaby dupa grafic nu cred ca ai ovulat,sper sa nu te superi ca iti spun,insa cam asa arata si al meu si nu avusesem ovulatie si nici ciclu nu mi-a venit decat dupa ce am luat progesteron(duphstone)
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
sunt pe aici DIDI
va citesc din umbra ![]()
![]()
![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Vezi ca are Lorena niste oferte foarte bune la testele de ovulatie. Traieste,iubeste, daruieste... |
stiu, am vb cu ea i-am dat si adresa da nu ma mai contactat. pana imi trimite ea testele mai iau si din farmacie ca sa nu ratez zilele.
aspiranta la bebik
didi32 spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 sunt pe aici DIDI va citesc din umbra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria |
Smechero, stai pitita si nu zici nimic

Am crezut ca esti plecata pe undeva, ca vad ca e frumos afara
in devenire
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv bella, eu mi-am luat fff multe (am vreo 150) dar nu sunt buna de luat de exemplu am gasit oferta si am luat cat mai multe www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
150??? de unde le-ai luat?
aspiranta la bebik
gabyv spune:
cosminuta, sunt de aceasi parere cu tine, eu cu graficul in mana, printat si medicul meu zicea ca poate am ovulat si nu arata graficul...
de asta ziceam ca este optimist 
eu zic ca ori nu ovulez luna asta, ori o sa ovulez ff tarziu, vedem ... oricum eu nu ma grabesc, eu vreau sa raman pana in dec...vedem...