Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am fost la plimbare dar cu autositz-ul nu cu landoul,si dupa ce a privit in jur 10 minute a adormit,dar a dormit numai o ora si cand sa urc sus sa stau si eu linistita in pat gata sa trezit
ieri tot cu autositz-ul iesisem si chiar daca vedein jur tot la masa in brate vrea

fata asta mereu se kkam schimbat-o acu o ora si acu cu tzatza in gura iar a facut fug sa o schimb,si mie asa ciuda ca face dupa ce papa si asa si da cate putin afara ca o agit in timp ce ii schimb pampersul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Eu cred ca bebele ia tot ce e bun din lapte si restul elimina - de aici logica - dar e drept nu am incercat. Intr-o zi voi incerca sa-i dau numai bibe si sa cantaresc - va zic ce iese - daca coincide ce am bagat cu ce am scos - intrebarea mea era ce faci cu mancare care o are deja in el... sau daca nu face caca in ziua cantaririi, sau nu a facut o zi inainte...

Diana,mami de pui iubit Eva (20.06.2010)

ideea cred ca e sa incercam cateva zile, nu doar una...si putem face o medie

nici eu nu prea am inteles cum e cu pampersii astia, dar ma gandesc ca o sti ce o sti pediatra nu?

azi am facut si eu de curiozitate, mai ales ca Andrei a facut si azi (si aseara) kk si de la 8.30 pana la 15.30 papase 290 ml...daca e sa fac regula de 3 simpla inseamna ca papa in jur de 900 ml pe zi...

acuma a adormit cu laptic in coltul gurii

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

din experienta mea cu bibe nu papa la fel toata ziua
la 3-4 - papa 120ml
la 9 - 160ml
la 13 - 180ml sau mai mult
la 18 - 160ml...
la 22 - 160 dar greu cu urlete ...

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Acum m/am apucat sa citesc primul capitol al odiseei noastre.......Eladea chiar citeam ca ziceai ca avem acelasi DNP si uite ca am nascut chiar in aceeasi zi...in curand facem 1 an de la aflarea vestii...ce emotii...hai ca o dau in melancolie

Ma pregatesc sa ies putin cu pitica

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

haha...da, chiar asa e... uauuuuu, ca bine zici...ieri a fost 1 an la mine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, avem un cont comun de poze, mail, delfinasi.2010@gmail.com, iar parola contului ti-o trimit pe PM. acolo vezi poze cu puiutii nostri, si poti pune si tu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, ti-am trimis PM.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Primit PM dar vine ora de masa (la noi e 5.19) asa ca nu apuc sa pun sau sa ma uit acum dar dupa ... promit ca pun. Multumesc frumos.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Racusor multumesc de raspuns, sper sa aiba efect.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

in sfarsit am reusit sa o pun in pat langa mine dupa ce a adormit in bratele mele in timp ce intineam hainutele ei si vad ca nu sa trezitdoarme asa bine sper sa nu o deochi

dau si eu fuguta pe la pozele cu delfinasi sa ma mai indulcesc putin
asta seara poate reusesc si io sa ii mai fac pozici cand o sa vina ora baitei si sa mai innoiesc albumul meu

si veni vremea sa imi fac si eu programare la gine ca au tot trecut 6 sapt si eu tot nu am ajuns la eadar am scuza ,eram in tarasper sa nu imi zica nimic ca am trecut la fara acordul ei,dar mai mult de 6 sapt nu l-am putut convinge pe sot sa stea cumintel

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu nu mai am liniste la plimbare. Azi a urlat ,efectiv, in landou. Domnul voia in brate...dar nu-l pot duce si pe el in brate si landoul. Acasa, acelasi lucru.Sta linistit cate 1/2 h si apoi se plictiseste si incepe urletul. Nu se smiorcaie, nu plange si el linistit, doar urla. Se uita incruntat la mine si urla. Cand il iau in brate, tace ca prin minune. Si sta doar vertical si daca se poate la geam.
Mi-e si groaza sa-l mai scot afara.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput