Filtru pentru apa, Amway
Deoarece in fantana avem o apa,putin spus nasoala,o folosim numai la spalat si menaj.Pt gatit,baut folosim apa plata.Asa ca al meu vrea sa achizitioaneze un filtru de apa de la Amway..Aveti careva,e ok.....? Ati facut analiza apei inainte de a fi montat si dupa montarea lui?S-au vazut ceva schimbari,in bine?Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Raspunsuri
Alex@Sara spune:
Mai sa fie?!nimeni nu stie nimic de filtrul acesta ?
Oricum al nostru deja a ajuns acasa,asa ca nu ne ramane decat sa facem analizele apei si sa speram ca nu am dat o degeaba o gramada de bani.
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA SI EU VROIAM SA PUN FILTRU SPUNE-MI CAT ATI DAT |
pe asta am dat 2800 ron ,sper sa faca treaba buna ca altfel ii sparg capatzana lui al meu sot ,ca el una zice si automat o si face...
mamamirunei spune:
Eu am filtru de la Amway de vreo 2 ani si sunt foarte multumita de el. Filtru propriu-zis il schimbam cam la 1 an si jumatate, dar suntem 8 persoane si apa o mai folosim si la facutul mancarii.
Asa ca nu-i sparge "capatzana sotului" pentru ca este foarte bun.
karula spune:
Luminita, ati refacut analizele dupa ce-ati pus filtrul? Cum sunt? Mai ales microbiologic.
Multumesc!
Eseea spune:
pai numai Amway exista filtre? pe mine m-ar interesa unul pentru robinetul de la bucatarie ca sa nu mai cumparam apa plata atata ( dar isi face treaba cu adevarat?), dar asta mi se pare ff scump....
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Alex@Sara spune:
Noi inca nu am montat filtrul,asa ca nu am facut nici analiza apei.Trebuie sa modific mobila sa pot pune si masina de spalat vase,si mesterul e ""fff serios".Sper ca pana de Craciun sa il am montat ca imi sta degeaba in casa si ma si enervez cand il vad(deocamdata,ca poate face treaba buna si poate il voi iubi )
eseea,exista filtre si mai ieftine,care sigur fac acelasi lucru cu magadoantele mai scumpe,dar lui al meu sotior i s-a pus pata pe asta si l-a cumparat.Scump zici?...ala de la Zepter e peste 1000 de euroi(ca deala vroia sa cumpere dar nu l-am lasat)De la Zepter a cumparat nenea de la gradinita copiilor,l-a platit pe 1 sept si inca nu i-a venit.Am zis ca dupa ce il vom monta si pe al nostru si il vor avea si ei montat,o sa comparam apele.
Eseea spune:
ohoooo, pai atunci chiar nu are rost sa cumpar. eu credeam ca fac economie dar de 2800 ron sau mai mult cumpar cativa ani apa plata......
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
connie1974 spune:
Alex Sara stii cumva daca giardia se distrug? Din cate am citit nu se distrug nici prin fierbere, iar apa de la robinet contine la greu. Noi bem numai apa plata, dar vasele, la mancare, tot apa de la robinet folosim.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
angelli spune:
Si eu am un filtru amway, foarte bun, se simte si alt gust, cred ca isi facea treaba, de giardia nu stiu ce sa spun, sunt oricum rezistenti, daca nu in apa de consum, dar speli vasele, miinile etc.
Intrebarea mea este cat mai costa un cartus de schimb ca eu nu l-a mai folosit de mult, era in jur de 280 de euroi pe an.