America (212)
Raspunsuri - Pagina 22
Ramona J spune:
Ruxij, imblinzirati scorpia!
Noi cica traim in America's safest city.
Fug si eu la intilnirea cu teachers.
iube2001 spune:
SAlut!
Alinta ce poze frumoase ai pus.........nu mai zic de Aidan -f dragalas.
Corina m-ai starnit cu cartile alea.........nu le-am gasit la biblioteca;( asa ca o sa le comand pe net.
Mi s-a pus pata sa ma cadorisesc cu un kindle de ziua mea...........are careva? ceva recomandari?
CAnd va aud cu scoala ma ia cu tremurici ca pare cam greu:) ma bucur ca povestiti -ne facem temele pe cand ne-o veni randu:)
Ramona........linc please:)-cu topul .Ca in 3-4 ani ne punem in miscare.
sinzi_ana spune:
Lia, !!! Ma bucur ca ati scos-o la liman cu invatatoarea!!!
Corina, pare super scoala!! In sensul ca sunt variatii mari de copii!!! :) Macar are Ralu de unde sa isi aleaga prieteni!!! E bine sa fie in preajma a tot felul de personalitati de copii....exact ca in "real life"!!!!
Noi am fost la dentist azi...si Radu...cu intelepciunea lui profunda...ii dadu lui David de mancare inainte...
Asa incat...cand sa ii puna plombita....fi-miu a inceput sa vomite pe acolo.......ufff!!!!
Si am impresia ca vad o zgarietura pe limba...si nitel sange pe plomba...o ramane asa????
Delia21 spune:
Intrebare: imi dati voie sa ma iau pic...mai tare de nursele doctorului meu?Sau...sa ma stapanesc...?De dimineata,la 8 jumate...ajung cum mi s-a spus la doctor pentru un rosu in gat...pe care il am de vreo 3 zile...ma vede nea doctoru...si nu inteleg de ce..imi spune el ca nu-mi da prescriptie ca deh,e greu de tot sa scrijeleasca...si ca urmeaza in maxim 2-3 ore sa puna asistenta( are mai multe la office,nu e doar una)...sa sune farmacia.Bon..si ajung acolo la 2 jumate,binenteles ca nu sunase nimeni...inca,...dupa care le sun...si ele ma tot duc cu vorba,ca in 10 minute,apoi ca in 5,apoi ca in 2...Voi patirati dintr-astea?Zau...pentru un Z-pack.Acuma nici nu stiu...sa iau intamplarea personal...sau sa le scuz.Binenteles ca inca nu au sunat la farmacie...si imi vine sa fac ca un balaur la ele prin telefon
miereamara spune:
Trebe sa va spun si voua Aidan mi-a facut azi o surpriza, la un an si noua luni fix a facut primul pipi la olita:))
De fapt s-a intamplat la gradinita, cand am mers sa il iau, toate educatoarele stiau (chiar si cele de pe la alte grupe) il felicitau care mai de care, nici nu am intrat bine pe usa si mi-au spus: Aidan a cerut singur la toaleta(ca nu au olite) si a facut pipi si apoi a chemat-o pe Miss Shasa f mandru sa ii arate productia:))
I-au lipit un sticker cu Superman pe foaia de raport
Pfiuuu, toata casa e mandra de el de parca a castigat cel putin un premiu nobel:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
BiancaM spune:
Bravo Aidan!!!!!
Irina citii si de aventura de dimineata:). E bine ca inca mai ai rabdare. La mine parca simt ca se scurge incet incet. CAnd e rost de urlete, fac stanga imprejur si i-am lasat singuri, sa ma calmez eu intai
Delia, eu asa am patit de fiecare data cand trebuia sa iau un antibiotic pentru pici direct de la farmacie. Uiti, nu tre sa pui la sufletel chiar orice
ruxij spune:
Miere, bravo! Yaay!:) Te cred ca sunteti incantati:)
Delia, enervant...imi pare rau. Sper ca ai rezolvat pana la urma.
philip spune:
am vazut azi Leaves of grass, cam dorky pe alocuri dar m-am amuzat teribil. Redbox.
Pumba, tu alergi cu fata in carut? daca da, ce-i dai s-o tii ocupata? Nick dupa vreo 15 minute face urat si alerg juma de ora. si eu alerg de 4-5 ori pe saptamana 2-2.5 mile. azi am bagat 2.6, maine mergem hiking, duminica fac elliptical, luni vreau sa alerg doua ture de lac, adica 3.4 mile. imi place dar e cam plictisitor, nici nu pot asculta muzica pt ca trebuie sa-l aud pe Nick. citeam de Kate+8 ca alearga 7 mile si vrea sa ajunge la 10, mi s-a parea killer de plictisitor, nu atat cat e de obositor...
Delia, neplacut, am mai avut si eu experiente de-astea...
Irina, bravo, chiar ca repede le face pe toate
miereamara spune:
Bianca azi mi-am pierdut rabdarea sa stii. I-am dat cina si mi-a aruncat farfuria cu orez pe jos de s-a imprastiat pe toata mocheta. Am strans din dinti si i-am dat alta care a avut acelasi parcurs. Am vazut stele verzi de nervi, moama ce m-am enervat, simteam o vena cum imi pulsa la gat:))...am ridicat nitel tonul la el, mai ales ca plangea cu tonul ala de care povesteam dimineeata:)))
Delia imi pare rau pt experienta neplacuta, mie nu mi s-a intamplat pana cum, de fapt o singura data au comandat asa, prin telefon.
Andreea si eu alerg, cam de trei ori pe saptamana cate 4 mile, tot cu Aidan in carucior. El a inceput de curand sa stea si profit cat pot, pana mai acum o luna nu statea nici macar 5 minute, am fost la Disney si a trebuit sa il duc in brate prin toate parcurile.
Acum ii dau o carticica, un snack (de obicei struguri si branza), apa, o paturica sa isi acopere picioarele si uneori chiar adoarme, ii place sa merg repede...imi arata autobuzele, copaci, pasari, aligatori (alerg in jurul unui lac plin de aligatori si broaste testoase).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
pumba spune:
philip - e mama la mine si o las acasa pe cea mica ....
acum ma scol cu sotul la 5.30 dimineata si alergam 2.miles, cam de 3 ori pe saptamana, el pleaca la serviciu, eu raman cu ale mele.
sunt super multumita de cand alerg ,se cunoaste diferenta,la maini,muschi d ela picioare.....dar, parca si mananc mai mult.
cand nu era mama aici ,plecam dupa pranz si adormea in carut sau ma opream in parc putin si o lasam sa se joace.
miere- ce baiat mare!