Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty, randunoiul teoretic are dreptate. Practic ... ii doresc putere maxima de convingere.
La noi in bloc e ceva ... familia Adams era un model de intelegere, respect si conlucrare.

Fetelor, victorie. Am montat scaunul. Gheu, frate, gheu.

neliaCris nu stiu ce sa-ti raspund legat de subiect, dar ma bucur mult sa-ti revad ID-ul pe forum

Bubule esti ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Inca una si ma bag la nani...
V-am zis ca nici pomeneala sa scap de admirator?
Vad ca acu in week-end m-a lasat in pace cu telefoanele si sms-urile dar cred ca de sapt viitoare daca mai continua trebuie sa iau masuri. Eu sper sa se sature, altfel inseamna ca are clar ceva la scufita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Salut! dau putin buzna peste voi
Eu inca sunt in Bru, dar vacanta mi-a fost umbrita de febra continnua a anei, intre 38 si 39.6, care febra a culminayt azi cu o eruptie pe tot corpul. Omul meu a fost in contact permanent cu homeopatul, au tinut in frau febra; ei acolo sunt toti fericiti de aceasta eruptie ca cica e semn ca se elimina infectia. Deja a inceput sa mai scada febra.
Rugamintea mea e: cine a mai vazut cum arata pojarul sau cine mai cunoaste treburi dinacestea, poate isi face timp sa se uite pe mailul comun, sa imi dea si mie o parere.

Va multumesc din suflet. pupici.

O sa va povestesc cat de curand si cum e in vacanta.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
va dau o fierbinte si aromata si un ceai de iasomie pentru gravide!

De ce sunt treaza de o ora duminica dimineata?
Pentru ca am o soacra plecata in statiune la Amara sa se relaxeze si care a considerat ca e firesc sa-l sune pe fi-so duminica dimineata la 5 jumate sa-l cheme sa o ia de acolo ca ea nu mai vrea sa stea!

Sovi, nu cred ca am vazut pojar cu ochii mei vreodata dar nici nu cred ca e pojar....pare intr-adevar o eruptie post viroza, insa pe fata arata destul de naspa!

Poate n/ar strica totusi sa o vada si un pediatru!

Nici nu stiu cat de placuta mai e vacanta ta in aceste conditii, sper ca ai mancat prajitura!

Mergi la inceput

Naty, deja lucrurile vad ca devin prea insistente cu admiratorul tau.
Si nici macar nu stiu ce ai putea sa/i faci. Poate sa-i trimiti un sms extrem de nepoliticos....

Olguta, Doamne,nu mai plange si nu mai fi suparata!
te rog, o sa fie bine, si cu tine si cu bebe si cu Sof!

Sanatate bolnaviroilor!
La mine Seb a ramas la stadiul de muci si atat, in schimb barbatul e din ce in ce mai rau, cu tuse, muci si sinusuri dureroase!

Mergi la inceput

normal ca oamenii normali dorm!
Numai eu zici ca ma duc la munca!

S/au trezit si copiii, au o lene similara cu a mea....se uita la desene.
Afara a inceput ploaia...bleah!
Oare soacra o vrea sa vina si in vizita sau se duce direct la ea acasa? Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi , tare m-am distrat cu soacra-ta Si cu SMSul "nepoliticos" gandindu-ma cam cum ar trebui sa sune Am baut si cafea , mi-au trecut si frustrarile ca m-am trezit prima
Sovi, nu vazui pozele dar sper ca nu-i decat viroza cum zice Tuchi . Ai toate motivele sa bagi o prajitura acum
Luny, la Branesti "e niste prieteni cumetri de-ai nostri" si chiar a fost ok ca aveam emotii. Remember finu' Matei si ouale de vultur ??? Noroc ca aseara , dupa ce s-au infoiat ca niste cocosi unul la altul (Dudu si Matei) la inceput, s-au jucat linistit si chiar frumos si ziua s-a incheiat cu bine. Adica ce bine, ca am ras cu lacrimi Dupa baie, il intreb pe Dudu recapitulativ asa "ti-a placut la ferma animalelor" zice "da" si intreb "ce ai vazut tu acolo, mai stii?" "da, VATE OI " ...."VACI si OI?"" Nuuuu, VATE OI TONI....FIICA" Eram in ceata...
zic" ai fost cu toni la oi?" "da"..."si ce-a facut toni?" " ...hm...VATE" ...."BATE? a batut oile?" "nuuuu (suparat)" Eu din ce in ce mai nedumerita, plec sa investighez ce-a facut Mimu la oi Mimu nu recunoaste nimic. Ma intorc la Dudu si zic lasa, faci tu nani si-mi explici maine, ca nu inteleg. El da totusi sa mai zica ceva....ceva ce se termina tot cu VATE OI Atunci zic sa o luam cu inceputul ...si recapitulam tot...vitel, cocos, rate, cai, ponei, pui...ziceam eu una, el una...asaaa si zic" si la sfarsit, ce-am cumparat noi? El se uita in ochii mei si nu zice nimic. Eu insist...Dudu, mai tii minte, in sticla, ce-am cumparat? La care el, cu aerul ala de "esti tampita??? sau ce? " zice "VATE OI FIICA " Eu zic , de-acum nervoasa "LAPTE DUDU" Iar el , deasemenea nervos " VATEEEE" In concluzie VATE =LAPTE si OI=VACI si FIICA pentru ca i-a fost frica acolo la vaci copilului Am ras cu lacrimi, va rog sa ma credeti. Habar n-aveam ca Laptele-i VATE si nici ca oile seamana cu vacile , aseara am aflat

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Tuchi, ma, macar de ar merge acasa la ea...

Mai cauta careva imobiliare la ora asta??

Ploua... week-end urat...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

plooouaaa, plooouaaa.... si eu intru de noapteee, lalalalaa, ce mistoooo, gata cu lafaiala, gata concediul..

sovi nu stiu cum arata pojarul... sa nu fie roseola infantum, cam asa arata si Muf.. si daca e, isi face damblaua singura.. totusi, ptr linistea ta, mai bine trimite omu' cu ea la pediatru... sanatate Anei, si relaxare tie! caut poze cu eruptia lui Muf, poate te ajuta..
tuchi ohooo, suna promitatoare socrella
mimo f tare Dudu cu VATE OIII

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

mama ce vreme!

ma ia somnul....

Nico, spor la cautat!

Luny, spor la treaba!
Cum sunteti cu raceala?

Mimo, tare Dudu!
Iaca, ai mai invatat cuvinte noi!

Mi-am tras soacra tare, nu??

Am facut niste wafe, le-am mancat cu ciocolata....mai am, am si cafea, cine vrea sa-mi faca o vizita?

Mergi la inceput