Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
sa ai pofta

Nu vorbeam serios,sa stii!!Mai bine bag mere,ca-s mai safe! Am eu timp de basculat pe urma

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Eloooooooooo, , atat iti spun. am crezut ca sunt pretena ta. nu numai ca ma puteai suna , mi-am dorit enorm sa ma suni sa vin la tine , ............asta e...... ai grija de tine si de "maria sa"

fetelor sarumina ca-mi snteti alaturi . cu voi am trecut peste muuuuulte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna.Pup tot stolul
Ultima data cand am intrat erati intr-o liniste totala,intr.o pauza de scris.Probabil intrebarea mea a ramas in urma.incercam sa aflu de la voi, mamici cu experienta si fr unite,cate ceva despre copiii cu urticarie.Careva dintre voi ma poate ajuta cu ceva sfaturi?
Zoze,sa stii ca urmaresc odiseea ta,si sper ca o vei tine in brate pe Maria atunci cand ii este scris sa vina pe lume,important e ca ai trecut cu brio peste toate incercarile in aceasta sarcina..Acum esti la final..fii otimista
Va pup si revin.Sper sa ma ajutati cumva.Va soun imediat povestea

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna de-dupa-amiaza si mai bine sa fie cui nu-i e bine!
Pe gravidute le si le zic ca mult a fost putin a ramas. Cu rabdare si fara panica se vor rezolva problemutele astea. Mai multe, in particular...
Giani, eu de tine habar nu am ce probleme ai ca nu detaliezi dar ai dela mine o
La noi, belea...Mare-mare. S-a spart azi noapte o teava de pe coloana blocului, nu-mi cereti amanunte dar cert e ca s-a spart la noi, curgea garla apa unuia in garaj si a trebuit oprita complet apa in bloc de dimineata. Nu aveam un strop strans...S-a apucat al meu sa caute instalator, cu greu a gasit pe cineva care a venit, a constatat, a zis ca acolo e de munca la greu si de spart zdravan in baie (in baia mea frumoasa, renovata abia de 1 an). Pana una-alta, ca sa avem apa, a facut al meu un soi de lipitura cu Poxipolina dar e frectie la picior de lemn, nu va tine mult.
Asa ca eu de dimi, ca tot era agitatie si incurcam, am suit copilu in masina si cu maari emotii ne-am dus la gradina zoologica. Care, culmea! si mie mi-a placut! Iulia nu a facut crize, doar miortaieli nesemnificative, cand am zis sa pelcam am plecat, de fapt o luase deja oboseala. Acuma-ca nu ne-am potrivit exact gusturile si eu am plecat frustrata ca n-am vazut toate animalele dorite e partea a doua Dupa ce am zabovit indelung la lei (si a fugit cu mare teama de tigru, probabil unde e ea mare fan al Cartii Junglei) am tooot pierdut vremea pe la niste papagali, asta in timp ce eu vazusem un indicator cu "canguri" si muream de nerabdare sa vad cangurii. Degeaba am batut-o la cap, n-a vrut, a luat-o apoi in alta directie si la fiecare cusca, indiferent de animal, imi zicea "uite mami, canguii" (pesemne sa-mi inchida gura, sa nu mai auda de canguri). Si intr-un final glorios ne-am intepenit la serpi de care nu mai vroia sa se desparta, era innebunita. Totusi, cand am intrebat-o acasa ce animal i-a placut cel mai mult mi-a zis "la leu"
Morala (Stela), inclusiv dupa discutiile acestei saptamani e una destul de simpla: conteaza, ff mult, enorm, sa te duci la locul de distractie ales bine odihnita, hranita, fara ochi pe ceas, pregatita sufleteste sa nu "iasa ca tine", eventual cu bani destui de cheltuiala in buzunar. Si, nu stiu, probabil copilul te simte. Poate ca uneori si eu, ca si tine, o scot afara din casa numai pt ca gandesc ca ii face bine si ca trebuie neaparat sa iasa, chiar daca eu is varza de oboseala, am alte probleme pe cap sau n-am pur si simplu chef. Zici ca treci peste ale tale. Ei poate ca nu e chiar asa, poate copilul iti simte tensiunea inerenta si reactioneaza...prost. E chestia cu cat timp acorzi copilului versus care e CALITATEA timpului pe care o acorzi. Nu stiu, e o (alta) teorie; si ea valabila pana la proba contrarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muful iar a facut kk moale .. nu mai inteleg nimic, jur... i-am dat 2 zile lapte fara lactoza, era reparat, acum iar... nu mai stiu ce sa-i dau sau sa nu-i dau...

nelia eu nu stiu exact ce inseamna urticaria de care spui tu, parca asta trece la un moment dat... daca voi nu scapati, cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog, eu asa as face...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Nelia, ba imi amintesc ca mai multe fete ti-am raspuns atunci ca nu ne pricepem si ca cel mai bine e sa urmezi sftul doctorului. Urticaria, ca de altfel orice alergie, e o afectiune destul de...personalizata, cazul se judeca individual, chiar daca tratamentele sunt comune preventia se face individual, cu testrai daca e cazul, etc. Nu mi-o lua in nume de rau, dar nu e o raceala ca sa o tratezi cu sfaturi de pe forum; mergi la doctor!

Mergi la inceput

Si pt Kya: febra mare la ore fixe miroase a infectie urinara...Care se potriveste si cu scaunele moi, desi starea generala e buna. E o varianta de controlat.

Mergi la inceput

Pai Luny (sperand ca nu mai esti supi pe mine) nu stiu ce sa zic...ca te auzeam de ciorba, de ardei, de cascaval...pai mami, asta numai regim de burta nu e!
Am patit-o si eu cu Iulia. Un pic daca ma abateam de la regim iar facea kk moale.
I-ai dat in tot timpul asta Biotics/Protectis/Enterol? (Enterol e cel mai bun dupa parerea mea, ca le-am incercat pe toate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fata, Naty, nu-s suparata pe tine.. am zis ce aveam de zis referitor la un subiect anume, asta nu inseamna ca-s suparata...cu regimul, i-am dat doar in ziua aia, mai ales ca fusesera doar 2 scaune moi.. de atunci, au trecut 3 zile!! eu nu teleg cum vine asta, daca nu trece, face in continuare, nu zile intregi e bine, apoi iar... acum am pus la cuptor niste pulpe, am aruncat in tava si morcov si asta vroiam sa-i dau... ma gandesc ca ar fi ok.. iar diseara, branza sarata (asta imi spunea dr ca merge la diaree).. ps: sa va fie de bine ziua frumoasa, la cat mai multe!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Nelia, ba imi amintesc ca mai multe fete ti-am raspuns atunci ca nu ne pricepem si ca cel mai bine e sa urmezi sftul doctorului. Urticaria, ca de altfel orice alergie, e o afectiune destul de...personalizata, cazul se judeca individual, chiar daca tratamentele sunt comune preventia se face individual, cu testrai daca e cazul, etc. Nu mi-o lua in nume de rau, dar nu e o raceala ca sa o tratezi cu sfaturi de pe forum; mergi la doctor!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Pai aceasta urticarie nu a disparut desi am facut si testul alergologic.a iesit negativ la vreo 12 substante,inclusiv cioco si rosii,arahide...posibil sa nu fie concludent la varsta asta?2 ani si jumatate?Ne-a recomandat sa intrerupem tot din alimentatia lui ce contine ciocolata(cacao)si arahide,pe timp de 1 an.Si sa micsoram portia de alimente ce pot da alergii:rosii, spanac, fructe rosii etc.ne-a dat sa luam Zirtek 2 luni pentru a calma histamina...
Ma gandeam ca cineva poate a trecut prin asa ceva,intrebarea era in ce masura sufera copilul daca urticaria e aproape zilnic prezenta,fr usoara pot spune cateva bubitze facand comparatie ca avea zile cand i se unfla anumite parti din corp?(ochisor,putulica....buza?)
Mai sunt si niste teste de sange care pot arata mai cert daca e alegic?sau?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput