Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(451)
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
Kya, sanatate si sa se faca bine cat mai repede Zana!
Zoze, hai ca nu de mancare vei duce lipsa. Din atatea randunici inimoase in Buc... o sti vreuna o firma de catering serioasa! ![]()

![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Simo27 spune:
Eu cred ca de frica a lesinat.Bine,nu sunt doctor dar asa simt..la cum il stiu pe el.Nu stiu daca mai tineti minte dar cu Samuel mereu am avut probleme cu luarea medicamentelor,isi facea rau si vomita..e un chin cand e bolnav.Slava Domnului ca e ff rar!Mai mult ca sigur s-a speriat de ac .
Frica a fost cu atat mai mare pt noi ca eram in varful muntelui,pana in sat sunt 7 km de drum anevoios si de acolo pana in Bv inca vreo 15.Acum,multumim lui Dumnezeu ca nu ne-a lasat .
Aschia e acolo,am fost cu el la dr de familie care a incercat in diferite moduri sa il faca sa il lase sa i-o scoata,dar nu a reusit...am vb cu alt dr si a zis ca ii va da inainte de culcarea la pranz niste fenobarbital,sa il adoarma mai profund si ii scoate aschia asa,sa nu il mai traumatizam.I-am pus unguent cu antibiotic,nu il doare,misca degetul,nu e rosu.....
Siluan e in continuare cu mucii si tusea.De sambata a inceput si David sa tuseasca.
Nu ma mai plang de altele..........
Sanatate tuturor!
Simo27 spune:
Poftiti cafeluta
!
Am plecat la Manastirea noastra de suflet,Manastirea Frasinei,la pr duhovnic!
Va pup
daciana.t spune:
servesc si eud in cafeluta lui Simo, multa sanatate lui Siluan, offf si racit. aveti grija de voi 
nicoleta, m-am pus si eu la facut bunatati sa am dupa ce iese bebe 
zoze, offf deci nu se rezolva nimic cu crema, atunci nu stiu ce sa zic! sa se deschida Giulestiul si sa am vesti bune de la tine 
o zi frumoasa tuturor 

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
zozela spune:
Simo! Drum bun sa aveti si..liniste!!
Nati,Doamne-fer',cum sa plece ma in halat la Crf.?!
Ei,nu!Eu as vrea sa ies sa-mi iau o sticla de apa de la chioscul de vis-a-vis,nu s-o apuc in alte directii.
Iar cu mancarea-nici nu mi-ar trece prin cap sa va pun pe drumuri! Nu,ideea e ca inafara de iaurt si fructe,mi-ar mai trebui o portie de carne/zi si-o supa,numai sa-mi dati o firma de catering incercata,sa nu dau in altele..Greu domne,greu..dar lasa ca o scot eu cumva la capat!
Ralu,sanatate multa Ianei! Imi pare rau ca au chinuit-o putin,dar..ma bucur ca are branula,e mai bine asa

Clau!
Am fost sa donez sange,vb Olgai,iar pana diseara am si rezultatele! Doamne-ajuta sa fie bune! Oricum,mult nu mai dureaza pt ca am inceput sa am ceva dureri dubioase,azi-noapte m-au si trezit de vreo 2 ori-sper sa-si faca singura intrarea Mariuca mea,sa fie ea aia hotarata!![]()
Oficial-sunt in luna a9a(sapt 37)!!Cine naiba s-ar fi gandit ca ajung aici?!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
cami33 spune:
Neata!!
Ooff, Simo, multe incercari mai aveti!
. Te imbratisez tare
, multa putere, iubita! 
Ralu, sanatate Zanei, sa plecati repede acasa!
Zozelina, iti amintesti cand iti spuneam ca vei ajunge sa te rogi de Mariuca sa scoata nasucul mai repede???![]()

Eu am o stare blue, blue, blue si nu-mi pot reveni
. Nu stiu ce-ar trebui sa se intample sa ma scoata din fundul butoiului
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Oficial-sunt in luna a9a(sapt 37)!!Cine naiba s-ar fi gandit ca ajung aici?! ![]() Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
zoze uite ca ati ajuns si aici!

hai ca mai e chiar foarte putin! 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:

bravo Maria ta!! cand ziceam noio ca ajungem la termen, aaa, vezi, Zoze??![]()
cami iti dau o mana sa te trag din butoi... ce s-a intamplat?..
..eu sunt rupta, o sa cad din picioare, e a doua noapte cand Muf ma simte ca vin de la munca, se scoala si mai adoarme dupa 4, si la 7 e drepti.. am 2-3 ore dormite, si alea cu intreruperi..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!