Prietene la bine si la greu - 56

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

eu am un mic ajutor din partea soacra-mii, adica ea mi-i scoate afara intre masa de fructe si masa de pranz... o zi normala cum a fost cea de azi a constat in:
- gatit pentru pitici masa de pranz de maine (ca maine am putin de umblat si doar o incalzesc); masa de pranz care consta in 3 feluri de mancare, asa i-am obisnuit;
- gatit pentru noi o ciorba a la grec si o mancare de varza (mai am sa pun mararul la varza, deci nu e terminata);
- schimbat de haine piticii de n ori ca s-au facut ca purceii dupa fiecare masa;
- baita la pitici seara;
- spalat o tona de vase de am crezut ca intepenesc in fata chiuvetei;
- spalat 2 randuri de rufe la masina, un rand pentru ei, un rand pentru noi; pus rufele la uscat intre 2 urlete ca ba cadeau si se loveau, ba se plictiseau;
- acum am terminat de pus laptele (fiert in prealabil) in iaurtiera si branzica de vaci pentru pitici; asta le fac de 2 ori pe saptamana.
- mai am de pus apa in biberoane in incalzitoare pt maine dimineata si sa scot fructele pentru masa de dimineata de la frigider si pot sa ma duc la nani.

noi sambata si duminica avem program administrativ, adica curatenie in toata casa (aspirat si spalat pe jos), piata, iar eu sambata mai am ceva de lucru cateva ore, timp in care sotul ii plimba pe afara.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Nici eu nu am nici un ajutor, iar acum simt ca sunt la capatul puterilor, ieri noapte am dormit 3 ore, iar azi nu stiu ce ma asteapta. Vlad este iar cu muci si cred ca are si laringita, doarme cate o ora apoi 2 ore plans iar mai adoarme o ora si tot asa. Acum a plans de la 20,30 la 22 iar eu am plans cu el. Trec prin diferite stari de plans, de nervi, etc. Sper sa fac fata ca nu stiu incotro sa o apuc.
Va las aici cateva poze facute ieri, cand inca mai era bine si fara muci.
NB

mami de Vlad (29.10.2009)

te inteleg perfect..am avut si noi cateva nopti in care s-a trezit din ora in ora ,am crezut ca o iau razna..partea nasoala era ca nu dormea nici peste zi..problema a fost cel de-al optulea dinte,care s-a lasat asteptat ....multa sanatate frumosului!!!( e un scump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

fetelor eu ma tot tin de ceva vreme sa intreb ceva si tot uit
Carne cica trebuie sa dam la bebe de 2-3 ori pe saptamana, dar de ex la masa de pranz daca ia o lingura-doua si gata se considera ca a mancat o data pe saptamana aia? La fel si pentru ou, peste.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

am uitat sa zic ca in fiecare seara avem un ritual al culcarii, ii iau pe rand, ii schimb, le dau vitaminele, ceai, apoi Emi adoarme in camera lui in patutul lui, Dragos in sufragerie intr-un patut-tarc si dupa ce adoarme il mutam in patutul lui in camera lor. Dar cum ne este norocul, uneori adorm usor, alteori mai greu... in seara asta de exemplu i-am imbracat prea gros pentru cele 25 grade din camera si s-au foit amandoi de imi venea sa-mi iau campii... era prea tarziu sa-i mai schimb ca "le fugea somnul" cu foiala imbracat-dezbracat, asa ca am gasit o solutie de compromis, lui Dragos i-am deschis usa la balcon iar lui Emi i-am scos sosetele... acum dorm amandoi...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

fetelor eu ma tot tin de ceva vreme sa intreb ceva si tot uit
Carne cica trebuie sa dam la bebe de 2-3 ori pe saptamana, dar de ex la masa de pranz daca ia o lingura-doua si gata se considera ca a mancat o data pe saptamana aia? La fel si pentru ou, peste.

de scump Maria 13.12.2009

si eu aveam dilema asta,dar am rezolvat-o astfel: o pisez marunt-marunt si n-o amestec in pireu ca sa fiu sigura ca mananca...mai ales ca el nu e un mancacios..

Mergi la inceput

monis ai deschis cutia si-ai uschit-o la somnic?!

despre pregatiri ...ce pot sa zic ?! sunt cam in aer...ma termina lipsa de spatiu ,ca suntem cam multi invitati si multi copii...incerc sa gasesc o solutie viabila(daca ar tine vremea cu mine,s-ar rezolva relativ usor,as merge la ai mei la casuta de langa cluj)...sper sa fie bine intr-un final..

cra-cra-ul ,cred ca il las pe maine ca imi joaca feste netul(plus ca are si laptopul ceva probleme-alt motiv pentru care nu am mai intrat)

Mergi la inceput

Ionela, imi inchipui cate de greu iti este cu sotul departe de tine... si copiii ne simt atat de bine starile! am observat si eu ca daca sunt agitata, nervoasa, si ei devin agitati, plangaciosi, daca eu sunt calma si binedispusa, atunci si ei sunt cumintei, se joaca linistiti cu jucariile sau rad unul la altul... si au inceput sa priceapa multe din ce le spun, vad pe fetisoara lor ca inteleg, uneori imi si raspund "pe limba lor". Legatura dintre mama si copil este ceva cu totul special. Nu pot decat sa te incurajez ca alaturi de minunea ta vor trece mai repede cele 75 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Ionela, imi inchipui cate de greu iti este cu sotul departe de tine... si copiii ne simt atat de bine starile! am observat si eu ca daca sunt agitata, nervoasa, si ei devin agitati, plangaciosi, daca eu sunt calma si binedispusa, atunci si ei sunt cumintei, se joaca linistiti cu jucariile sau rad unul la altul... si au inceput sa priceapa multe din ce le spun, vad pe fetisoara lor ca inteleg, uneori imi si raspund "pe limba lor". Legatura dintre mama si copil este ceva cu totul special. Nu pot decat sa te incurajez ca alaturi de minunea ta vor trece mai repede cele 75 zile

Pup gemenasii... niste scumpi

Stiu ca vor trece... asa cum au trecut atatea randuri de 70 de zile departe de sot... si sper sa treaca fara sa ma plang prea mult. Ei... maine va fi o zi mai buna

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Ma inscriu si eu in clubul surmenatelor si nervozatelor si cum mai vreti voi sa ne numim.
Mi s-au adunat atatea, incat chiar simt ca nu mai pot...am oboseala cronica...

Chiar am vorbit azi cu sotul ca va trebui sa mai renunt la unele kestii, ca efectiv nu mai pot. Asta e. Intotdeauna sunt bineveniti niste banuti in plus, dar deocamdata atata pot duce. Oricum e prea mult.

Si eu sunt fara nici un ajutor (in afara de sot), si cu o gramada de treburi facute "de mantuiala" sau deloc...

Aaa, si mai trebuie sa-mi vina si rusii zilele astea....asa ca am o stare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ce liniste pe aici....

eu am o zi de-mi vine sa bat pe cineva... nu prea am pe cine . fetele care sunteti ca mine, fara ajutor, cum va descurcati cu plimbatul copilului, joaca cu el, facut de mancare (pt adulti) si altele? pls ceva idei, ca-mi vine sa fug de acasa cateodata...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Eu nu am avut ajutor niciodata, nici macar 10 min , doar cand se intampla sa vina sotul mai devreme acasa (adica 18-19.00), atunci o mai las cu el si mai fac si eu o baie ca omu, sau mai stiu eu ce
La mama n-am cum sa apelez pt ca-i toata ziulica la munca, la soacramea (care sta in aceeasi curte cu mine) nu vreau sa apelez

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput